Gibeon Meteorit

gibeon-meteorit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses mine Gibeon meteoritter)

Dette er en meteorit og altså ikke en tektit. En tektit er dannet som et resultat af et meteornedslag, hvor en meteorit er selve stenen, eller et stykke af stenen, der er landet på jorden ude fra rummet.

Som meteorit, er den ikke opstået af ingenting. Det er velkendt blandt forskere og eksperter at denne meteorit er fra selve kernen af en “død” planet, da den blandt andet er dannet af jern samt nikkel (ligesom jordens kerne). De særlige mønstre er skabt af dens eventyrlige rejse og inden anden form for mineral fundet på jorden laver disse særlige mønstre.
Denne meteorit er over 4 milliarder år gammel og blev først formelt set fundet i 1836, selvom den blev brugt til at skabe våben og værktøj inden jernalderen, og dermed var disse våben meget bedre end andre i samtiden.
Den hedder Gibeon fordi den er opkaldt efter den by, der er tættest på der hvor de er fundet i Namibia Sydafrika – byen Gibeon.

Først og fremmest vil jeg mene at gibeon er en rimelig avanceret meteorit i den forstand at den kræver en del erfaring med sten for virkelig at forstå hvad den laver energimæssigt. I modsætning til andre meteoritter vil du nemlig ikke mærke så meget, men begå ikke fejlen at undervurdere den.

I modsætning til andre meteoritter, mærkes gibeon meget anderledes… Den synes ikke umiddelbart at have en fysisk effekt på kroppen eller sindet såsom andre krystaller og sten, men dermed ikke sagt at der ikke er en effekt. Den er også meget unik i forhold til meteoritten NWA 869, der hurtigt kan give en en følelse af helhed og løfter ens energi, der tydeligt kan mærkes samt gør en let. Gibeon er mere direkte og sætter tempo i alt.

Den bedste måde at beskrive den på er at alting vil gå hurtigere. Ja! det føles virkelig som om at alting går hurtigere og næsten som om at man taber lidt sin tidsopfattelse, men i modsætning til andre af sin type lader den ikke til at “space” dig ud. Det er meget normalt at føle at det hele går utrolig hurtigt og det kan eksempelvis føles som om man automatisk bliver ført rundt fra den ene oplevelse til den anden og man af og til “vågner op”.

Dette kan manifestere sig på mange forskellige niveauer og det kan eksempelvis være oplevelser såsom at lave den samme mængde produktion på en dag, der ellers ville tage en uge. Den synes at flytte dig hurtigt gennem mange forskellige situationer, der ellers ville være besværlige. Dermed ikke sagt at den skåner dig fra negative situationer. Du rejser blot igennem dem, næsten upåvirket og ofte med større fordele.

Den er af mange ofte kendt for at arbejde med ens forståelse for rigdomme og overflod, og den kan ændre din forståelse for penge og rigdomme markant.

Den kan være lidt hård at have ved sig i længere tid af gangen. Ikke fordi den gør noget fysisk ved kroppen, men når du begynder at vænne dig til dens energi bærer du den kun når du virkelig vil sætte skub i ting og gerne vil fremad.
Den er utrolig beskyttende og dette mærkes meget tydeligt. Den forstærker din intuition og sikrer dig at du træffer de rette beslutninger uanset hvad, der viser sig.

En meget normal oplevelse er at det kan være lidt svært at formulere sig med gibeon fordi den sætter mange vibrationer op i tempo og dermed kan dette mærkes lidt som om, det bliver svært at snakke, for tankerne synes at være hurtigere end ord kan følge med når man har gibeon. Jeg anbefaler at kombinere den med blå kyanit og moldavite/moldavite.

Gibeon skal ikke programmeres, da den går direkte i synk med din intuition og den ved godt hvad den skal gøre for at støtte dig.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler