Studie i hypnose

Studie i hypnose (Grundstudie)

Foretrækker du at studere og lære på egen hånd?
Kan du lide selv at være ansvarlig for resultaterne?

Er du helt ny til hypnose? Så er dette forløb noget for dig!
Eller… Har du kendskab til NLP eller hypnose i forvejen, kan dette forløb også forstærke dine nuværende kompetencer.

 

En chance for at lære noget utrolig kraftfuldt!

Dette er et dybdegående grundlæggende studie i hypnose. Det er et rigtig kraftfuldt og dybdegående forløb, der lærer dig hvad der gør sig gældende for at skabe tilstande af trance i andre, kraftig påvirkning og inspiration i andre, og hvis grundstudiet efterleves er du rigtig godt klædt på til på egen hånd at udvikle dine hypnose færdigheder.
Der er lagt mere vægt på den hypnotiske del og hypnotiske indflydelse, tranceinducering, frem for hvordan man benytter dybere forandringsarbejde, så hvis dette er dit første forløb om forandringsarbejde i andre anbefaler Devotion Emotion ikke at man tager klienter efter fuldendt forløb. Dette er et kraftfuldt forløb som supplement til andre kompetencer, og vi anbefaler at kombinere grundstudiet med eksempelvis en NLP Practitioner uddannelse ved Devotion Emotion for at få mest mulig ud af dine nye, tillærte kompetencer.

 

Vil du lære hypnose?

Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Forløbet indeholder det grundlæggende for at lære hypnose samt skabe kraftfuld påvirkning. Forløbet vil dog dykke langt ned og give dig en meget grundig forklaring samt forståelse for hvordan du selv lærer at udføre hypnose – i stedet for blot at efterligne et par manuskripter. Du lærer kort sagt hvad hypnose er og hvordan du kan kontrollere dette fascinerende element samt hvordan det er opbygget.

 

Du får:

 • Opnåelse af store kompetencer.
 • Kraftfuld hypnotisk indflydelse blandt andre.
 • Mere forbindelse til andre.
 • Mulighed for at benytte dine nye tillærte kompetencer professionelt.
 • Mulighed for at læne dig op af Devotion Emotions etiske retningslinjer uden at der kræves et månedligt beløb!

Du vil lære:

 • Det grundlæggende indenfor hypnose og mere avanceret stof.
 • Hvordan du skaber tilstande af trance.
 • Forskellige måder at frembringe tilstande af trance i folk.
 • En meget grundig gennemgang af “hypnose-sprogets” opbygning.
 • At skabe dine egne hypnose fraser og lær at lave hypnose manuskripter, der virker!
 • Hvordan du benytter sproget effektivt til at skabe hypnotisk påvirkning.
 • Samtalehypnose samt forståelse for at inspirere, motivere andre mennesker.
 • Kraftfuld påvirkning og indsigt i hypnose terapi.
 • Hvordan forholdet mellem hypnose og NLP forstærker dine kommunikationsresultater.
 • Hvordan du opnår flere kompetencer med hypnose.
 • Hvordan du skaber større indflydelse i din “normale” kommunikation.
 • Hvordan du skaber dybere påvirkning gennem blandt andet tranceinduceringer.
 • Hvordan du skaber enighed samt forbinder dig mere til andre.
 • Hvordan du skaber hypnotisk påvirkning også på en større gruppe mennesker.
 • og meget mere.

Hvad ellers?

 • Modtag bevis på dine hypnose-kompetencer, der er flot på dit cv.
 • Opnå dit bevis ved at gennemføre en praktisk evaluering.

Er der noget du skal være særlig opmærksom på?

Ja! Pensummet her vil være unikt frem for andre steder. Du kan dermed ikke sammenligne dette grundstudie med andre uddannelsessteder da dette er et helt unikt pensum. Der findes nemlig mange forskellige grene og former af hypnose. Devotion Emotion har sin egen fortolkning af hypnose – dermed lærer du en unik gren af hypnose “Devotion Emotions hypnose”, der er en blanding af traditionel hypnose samt elementer fra NLP mm. men hvor du kan danne din unikke hypnose stil med forståelse for hypnose-sprogets opbygning.

Lær hypnose hjemmefra – selvstudie

Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov. Fordelen er også at du kan fordybe dig i mere avanceret materiale.

Hypnose grundstudie

Hvis du vil lære at køre bil kan du ganske enkelt lære det på en eftermiddag, men uden rigtig at have forståelsen for hvad skiltene på vejene betyder eller hvordan grundlæggende trafikregler er vil du ikke komme særlig langt. Det er sådan set hurtigt at lære den praktiske del omkring hvordan du styrer en bil, men uden rigtig at forstå reglerne og hvorfor skiltene viser hvad de gør, samt hvordan det større overblik er, vil du ikke være en god bilist. Hvis du vil lære hypnose må du træne det, men der er nødt til at være en særlig forståelse for den tekniske del, der ikke bør undervurderes. Det er ofte undervurderet at det ikke tager lang tid at lære bestemte ting i livet – at mestre noget tager længere tid.

På dette forløb vil du modtage et godt udgangspunkt for den bedst mulige læring i hypnose fra helt begynder til et niveau, der vil skabe muligheder for dig selv og andre.

Du kan studere hypnose online via selvstudie.
Du vil nemmere kunne dykke endnu dybere ned i sprogets opbygning ved at fordybe dig i dette selvstudie, og derigennem mestre dine egenskaber indenfor samtalehypnose. Det, der overrasker mange er at hypnose er utrolig teknisk og kræver en særlig fordybning, og det er nemlig den fordybelse og forståelse for ikke kun sproget, men også meget andet teknisk, der gør dette forløb særlig godt samt effektivt.

Uanset hvordan du lærer hypnose vil du skulle træne meget på egen hånd. Derfor er det særlig vigtigt at have informationen på plads så du kan koncentrere dig om at opbygge dine nye tillærte kompetencer.

Forløbet henvender sig til alle, der gerne vil lære hypnose som supplement til eventuelle andre kompetencer, men henvender sig også til dem, der blot er nysgerrige og ønsker at lære mere om hypnose og indflydelse.

Hvis du er typen, der foretrækker at arbejde selvstændigt og lære ting mere i dit eget tempo og på din egen måde, hvor du selv er ansvarlig for resultaterne, er dette forløb særligt noget for dig.

Vi lægger noget utrolig kraftfuldt i dine hænder – det er op til dig at holde fast i dette og mestre det på den måde du finder mest passende og på den måde, der ikke kun giver dig mere frihed men også støtter andre.

 

Dette forløb er ekstremt kraftfuldt, men det er naturligvis dit ansvar at træne de mange fascinerende elementer. Du studerer ganske enkelt forløbet i dit materiale, der nøje er designet til at lære dig alt hvad du behøver for at fremkalde tranceinduceringer samt stærk påvirkning med mere.

Dette forløb er nøje designet som selvstudie hvor du opnår høje færdigheder samt kompetencer. Du vil lære det grundlæggende indenfor hypnose samt en detaljeret gennemgang af hvordan hypnose-sproget er opbygget. Fordelen ved dette forløb vil uden tvivl være at lære dig omkring hvordan du selv skaber din egen stil – hvor du med forståelsen for det grundlæggende + mere avanceret stof kan begynde at skabe dine egne fraser samt begynde at opbygge dine hypnose færdigheder.

Der er ikke noget okkult eller overnaturligt over hypnose.
Vores sind bevæger sig konstant ud af ind af forskellige tilstande og det meste af dagen er vi alle i en tilstand af trance når vi er på “automatpilot.”

Se det således: Du bliver ganske enkelt sulten helt af dig selv, men hvis en ven fortæller dig om en ny restaurant begynder du måske at blive sulten ja selv hvis du endnu ikke var sulten. Trance er på samme måde – det opstår helt af sig selv, men det kan fremmes gennem hypnose og forslag med mere og dette kommer du til at lære endnu mere omkring.

 

Hvorfor studeres dette forløb over skrift?

Begå ikke fejlen at undervurdere forløbet! Verdens mest betydningsfulde hypnotisør, Milton H. Erickson, brugte det meste af sit liv på at skrive artikler omkring hypnose, hvor andre senere skrev bøger på baggrund af hans indsigt, der har inspireret mange. Det er i den grad muligt at lære hypnose over skrift, og det er også muligt at forstærke allerede lærte kompetencer over skrift. Hypnose stiller store krav til forståelsen for sprogets opbygning, og det er derfor en stor fordel at studere dette over skrift. Der kræves utrolig dyb indsigt i timing af ord samt sætningsopbygninger en forståelse der er nemmest at opnå ved at se det over skrift mm.

Du kommer til at få en utrolig dybdegående forståelse for hypnose samt hvordan du hypnotiserer andre! En forståelse, der strækker sig dybere end man typisk vil opnå på et fysisk forløb…

Dette forløb er en grundig og meget nørdet fordybning i hypnose-sprogets opbygning, og netop derfor er det særlig vigtigt at dykke ned i sætningsopbygninger samt ords indflydelse og påvirkning. Det giver derfor mest mening at studere dette forløb over tekst, da det er en fordybning i sprog, ord og sætningers indflydelse i hypnose.

Hypnose stiller nemlig ofte store krav til at guide mennesker sprogligt… Dog ikke sprogligt som auditivt, som mange ofte ville tro, men i større grad sprogligt ved at guide mennesker med en dyb forståelse for hvordan hver sætning og hvert ord kan skabe påvirkning samt indflydelse. For at blive endnu mere fleksibel i din kommunikation og for at kunne udføre hypnose kræves der en dyb forståelse for timing af ord, samt sætningsopbygninger i hypnose-sproget. Med en dyb forståelse for hvordan sætninger, ord og sprog er opbygget i hypnose vil du hurtigt lære hvordan dit auditive (lydmæssige) sprog skaber indflydelse samt tranceinduceringer. Efterfølgende kan du endda benytte din tillærte viden til at skabe din egen unikke stil med hypnose.

 

At lære hypnose er en nørdet, selvstændig rejse!

Når alt kommer til alt er hypnose meget nemt at lære – typisk nemmere end de fleste mennesker forestiller sig… men det tager års selvstændig fordybelse at mestre og forstå hvad hvert element gør!  

Hypnose er en nørdet, ensom rejse, der ikke mestres ved at træne på medstuderende, men ved at bringe små hypnose fraser, ord samt elementer ind i din normale kommunikation og derigennem mærke effekten på mange forskellige mennesker, ved at adoptere hypnose til at blive en naturlig del af dig og dit unikke udtryk. Når du ønsker at benytte hypnose, kan du dermed blot naturligt frembringe det i større eller mindre grad.

Skal man være god til grammatik og sprog for at lære hypnose?

Nej… det ville da være utrolig kedeligt 🙂
Avanceret hypnose er ofte meget grammatisk “forkert”, da hypnose tilpasser sig til det ubevidste sind og ofte “kortslutter” den konkrete, kritiske, bevidste del af sindet. Hypnose virker endda typisk mere kraftfuldt på mennesker, der er særligt opmærksomme på sætninger og sprog, såsom dansklærere eller analyserende mennesker, heriblandt skeptiske mennesker. Der er naturligvis en form for grammatik i hypnose, men den har ikke så meget med danskfaget at gøre. Der vil typisk være sætninger og ord, der kan betyde mange ting på samme tid, og der vil være sætninger og ord, der vælges selvom det ofte lyder lingvistisk forkert.

Bliver du bedre til hypnose på en dyr og længere uddannelse?

Ikke nødvendigvis! Nogle bliver gode, andre gør ikke. Dit kompetenceniveau har intet at gøre med prisen eller længden på din uddannelse.
Mange oplever eksempelvis at have matematik i skolen gennem mange år, men selvom de har haft faget længe er de nødvendigvis ikke gode til det, og det samme gælder hypnose. Blot fordi du køber en dyr og steril uddannelse betyder ikke at du bliver bedre til det.

Når det kommer til hypnose tales der om 3 grundlæggende elementer, der er afgørende:

 • Båndet mellem dig og den du hypnotiserer – Du vil lære hvordan du skaber bånd mellem dig og den du vil hypnotisere.
 • Baggrund – Du vil opnå en utrolig dyb faglig baggrund og indsigt i hypnose.
 • Evner og færdigheder – Forløbet giver dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og være endnu mere fleksibel.

Forløbet giver dig dermed rigeligt med hypnose faglig baggrund som du kan støtte dig til, sådan at du kan udvikle dine færdigheder og dermed skabe det nødvendige bånd mellem dig og dem du vil arbejde med.

Er man en bedre hypnotisør hvis man er medlem af bestemte organisationer?
Nej! Du er heller ikke en bedre sejler blot fordi du er medlem af en roklub!
Der er bestemte hypnotisører der vælger at blive registreret ligesom at andre alternative behandlere (massører, healere mv.) vælger at blive registreret. Eksempelvis fordi de vil vise at de overholder bestemte retningslinjer og betaler et bestemt beløb til organisationer, og de dermed er beskyttet som RAB hypnotisører eller andet – men det er vigtigt at forstå, at disse mennesker ikke er MERE hypnotisører eller bedre hypnotisører af den grund de følger blot bestemte retningslinjer.

Ved Devotion Emotion kan du være tryg ved dit forløb. Du får nogle retningslinjer at følge, så du har noget at læne dig op ad. Dette er med til at give dine eventuelle klienter tryghed og en følelse af seriøsitet, samt god standard hvilket ofte er den største grund til at mange hypnotisører ønsker at blive registreret.

Mange er meget imod at blive registreret hos forskellige organisationer, da disse ofte lægger låg på hypnotisørers personlige frihed. Nogle steder skal man gøre tingene på en helt bestemt måde, og man må ikke blande sin hypnose med andre ting såsom NLP, filosofi mv. Det er ikke et krav hos Devotion Emotion – blot man overholder de etiske retningslinjer.

Mange organisationer kræver mange penge for at give et stempel, så man blot har retningslinjer at referere til. Ved Devotion Emotion laver vi ikke det “scam”. Du kan trygt læne dig op af uddannelsesstedet, uden at vi forsøger at “stjæle” dine klienter mm.

Hvad kan du?

Du må arbejde med hypnose professionelt hvis du overholder Devotion Emotions etiske retningslinjer.
Dermed viser du at du overholder en særlig standard og kvalitet, der er med til at skabe tryghed.
Du kan tage penge for dine hypnose-kompetencer hvis du har lyst som hypnotisør udlært ved Devotion Emotion, og du kan selv bestemme hvad du vil tage økonomisk for dine ydelser og kompetencer. Der er lagt mere vægt på den hypnotiske del og hypnotiske indflydelse, tranceinducering, frem for hvordan man benytter dybere forandringsarbejde, så hvis dette er dit første forløb om forandringsarbejde i andre anbefaler Devotion Emotion ikke at man tager klienter efter fuldendt forløb.

Hvad kan du ikke?

Du må IKKE kalde dig registreret hypnotisør som eksempelvis RAB!
Du kan selvfølgelig kalde dig hypnotisør, men igen – ikke registreret hypnotisør!

Der er mange, der er grundlæggende uenige i den måde hypnotisører bliver registreret på. At blive registreret garanterer nemlig stadigvæk ikke kvalitet, sådan som mange måske tror, det gør. Mange behandlere indenfor forskellige alternative felter såsom hypnose er uenige i det at lade sig registrere som eksempelvis RAB. Hele ideen med at lade sig registrere er at sikre en god og sund kvalitet, og der er ikke nogen garanti for at kvaliteten er sikret, blot fordi man er registreret. Der er utrolig mange fortolkninger af hypnose og der findes utrolig mange grene og former for hypnose og dermed er hypnose noget alle mennesker har mulighed for at benytte unikt. Du må naturligvis heller ikke kalde dig uddannet i hypnose indenfor bestemte grene af hypnose som der ligger under andres bestemte organisationer.

Ved Devotion Emotion tager vi hypnose seriøst

Hypnose bør behandles med respekt! Alle der tager tager forløb ved Devotion Emotion skal overholde de etiske retningslinjer, der giver dig troværdighed at læne dig op ad samt giver dine eventuelle kunder mulighed for at få bekræftet om du nu også er ulært ved Devotion Emotion.

 

Ofte stillede spørgsmål omkring hypnose

Findes hypnose?
Hypnose er veldokumenteret – Der er forskel på, hvilke hjernecentre der er aktive, fra når en person er under hypnose, og når en person lader som om, personen er under hypnose.

Er hypnose farligt?
Nej – Hypnose er ofte anset for at være et af de mindst farlige af alle felter indenfor psykiatri. Du kan for eksempel ikke blive fanget i trancetilstanden, gøre ting du ellers ikke ville, eller ting, der strider imod dine værdier som menneske.

Er hypnose altid søvn?
Nej – Indenfor hypnose findes der begræber såsom “up trance” og “down trance” hvor påvirkning samt forandring kan ske gennem blot en normal samtale, og personen behøver ikke engang have lukkede øjne, for at trance kan forekomme.

Hvilke kompetencer kan man få, ved at være hypnotiseret?
Når man er under hypnose, er det ikke sådan at man lærer noget, man ellers ikke kunne – man forstærker det, man allerede kan, og der vil være større mulighed for dette, da der her arbejdes med det ubevidste sind. Hvis man gerne vil være bedre til eksempelvis at tegne, kan man forstærke sine kompetencer, men det er ikke en magisk pille til at lære nogle helt nye færdigheder. Dog kan man opdage skjulte talenter under hypnose. Hvis du gerne vil lære at tale russisk, men aldrig har gjort det før, vil hypnose ikke lære dig at kunne tale det ud af den blå luft, men det vil kunne forstærke dine muligheder for at lære det på egen hånd. Derudover kan hypnose også benyttes til at fjerne smerte, stress, justere blodtryk, lindre både fysiske og psykiske problemer mm.Der er eksempler på folk, der endda bliver opereret ved at være under hypnose, frem for bedøvelse. Jeg husker hvordan jeg selv har været til tandlægen og fik lavet seks huller og en rodbehandling uden bedøvelse, fordi jeg bragte mig selv i trance. Jeg nævner ikke dette for at imponere dig, men for at forsikre dig om, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Virker hypnose kun på “letpåvirkelige” mennesker?
De fleste mennesker kan hypnotiseres. Faktisk er kloge mennesker og mennesker med højere IQ lettere at hypnotisere, fordi med øget intelligens kommer ofte et mere åbent og spørgende sind. Derudover er mennesker, der er skeptiske samt kritiske overfor hypnose ikke så svære at hypnotisere som man ellers skulle tro. De fleste mennesker kan hypnotiseres, men kun hvis de har lyst. Hypnose kræver, at en person har en væsentlig grad af bevidsthed samt evne til at fokusere internt eller eksternt.

Hvordan føles hypnose?
Nogen oplever det meget stærkt, andre ikke. Det mest normale er at man ikke føler noget særligt ud over det sædvanlige. Ofte en følelse af at være mere til stede eller fokuseret.

Hvor meget indflydelse har hypnotisøren over personen under hypnose?
Hypnotisøren har kun så meget indflydelse, som personen giver. Det er ikke muligt at få nogle til noget, de ikke selv ønsker og som strider imod deres grundlæggende værdier som menneske. Kort sagt kan du ikke gøre noget imod andres vilje. Personen under hypnose kan til hver en tid blot gå sin vej og har altid sin frie vilje. Personer, der bliver hypnotiseret afslører heller ikke hemmeligheder, de ellers ikke ville fortælle. Der var et eksperiment, hvor en person blev hypnotiseret. Han var blevet forklaret at nu skulle han begå en forbrydelse – men at det kun var et eksperiment. Han begik forbrydelsen. Da eksperimentet var færdigt, blev han hypnotiseret igen, og blev bedt om at begå samme forbrydelse, men da det ikke var et eksperiment, ville han ikke gøre det, da det stred imod hans værdier. Med andre ord: Mennesker vil ikke gøre ting under hypnose, de ikke vil gøre, når de er vågne.

Kan man hypnotisere andre over tekst?
Ja! Man kan godt hypnotisere over tekst, og blive hypnotiseret ved at læse noget. Faktisk er verbal kommunikation blot én måde at frembringe tilstande af trance på. Det er eksempelvis også muligt at hypnotisere nogen uden at sige noget, men via ens fremtoning, rapport, tilstedeværelse mm.

Ved selvstudieforløb kan du på egen hånd studere læsematerialet. Inden 3 måneder efter køb skal du vælge og færdiggøre 1 ud af 2 evalueringsopgaver, der står beskrevet i forløbet, og have sendt det til Devotion Emotion, sådan at vi kan evaluere dine færdigheder og tilsende dig bevis derpå.

Grundstudie i hypnose, selvstudieforløb med afsluttende test samt kursusbevis:

3200,- kr. (Pdf studie-materiale + mulighed for prøve/test, evaluering og mulighed for kursusbevis)

eller:
Kun materiale
Ønsker du blot viden uden bevis, eller ønsker du at afprøve studiet inden du beslutter dig for en eventuel evaluering, så anbefaler vi at du køber materialet uforpligtende.
700
,- kr. (Få tilsendt alt materiale uden mulighed for evaluering. Hvis evaluering og kursusbevis ønskes inden et år efter køb af materiale trækkes de 700,- kr. fra den fulde pris)

 

For mere information om dette forløb i hypnose og for køb og booking, skriv til: kontakt@devotionemotion.dk  så vil du modtage en pengeanmodning, hvor du trygt kan betale med kort, hvorefter du modtager dit materiale.

 

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

Etiske retningslinjer ved Devotion Emotion(link)

Vil du være NLP Hypnose Practitioner?

Forbind din NLP Practitioner med dit Hypnose Grundstudie.
Se mere her: NLP Hypnose Practitioner