Studie i hypnose

Studie i hypnose (Grundstudie)

Vigtigt!

Hypnose skal behandles med respekt!
Det er vigtigt at du kan føle dig tryg ved dette forløb.
Dette er et dybdegående grundlæggende studie i hypnose. Det er et rigtig kraftfuldt og dybdegående forløb, der lærer dig hvad der gør sig gældende for at skabe tilstande af trance i andre, kraftig påvirkning og inspiration i andre, og hvis grundstudiet efterleves er du rigtig godt klædt på til på egen hånd at udvikle dine hypnose færdigheder. 

Der er lagt mere vægt på den hypnotiske del og hypnotiske indflydelse, tranceinducering, frem for hvordan man benytter dybere forandringsarbejde, så hvis dette er dit første forløb om forandringsarbejde i andre anbefaler Devotion Emotion ikke at man tager klienter efter fuldendt forløb. Dette er et kraftfuldt forløb som supplement til andre kompetencer, og vi anbefaler at kombinere grundstudiet med eksempelvis en NLP Practitioner uddannelse ved Devotion Emotion for at få mest mulig ud af dine nye, tillærte kompetencer.

Begå ikke fejlen at undervurdere forløbet!
Du kommer til at lære hypnose og hvordan du hypnotiserer andre!

 

Vil du lære hypnose?

Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Forløbet indeholder det grundlæggende for at lære hypnose samt skabe kraftfuld påvirkning. Forløbet vil dog dykke langt ned og give dig en meget grundig forklaring samt forståelse for hvordan du selv lærer at udføre hypnose – i stedet for blot at efterligne et par manuskripter. Du lærer kort sagt hvad hypnose er og hvordan du kan kontrollere dette fascinerende element samt hvordan det er opbygget.

 

Du får:

 • Opnåelse af store kompetencer.
 • Kraftfuld hypnotisk indflydelse blandt andre.
 • Mere forbindelse til andre.

Du vil lære:

 • Det grundlæggende indenfor hypnose og mere avanceret stof.
 • Hvordan du skaber tilstande af trance.
 • Forskellige måder at frembringe tilstande af trance i folk.
 • En meget grundig gennemgang af “hypnose-sprogets” opbygning.
 • At skabe dine egne hypnose fraser og lær at lave hypnose manuskripter, der virker!
 • Hvordan du benytter sproget effektivt til at skabe hypnotisk påvirkning.
 • Samtalehypnose samt forståelse for at inspirere, motivere andre mennesker.
 • Kraftfuld påvirkning og indsigt i hypnose terapi.
 • Hvordan forholdet mellem hypnose og NLP forstærker dine kommunikationsresultater.
 • Hvordan du opnår flere kompetencer med hypnose.
 • Hvordan du skaber større indflydelse i din “normale” kommunikation.
 • Hvordan du skaber dybere påvirkning gennem blandt andet tranceinduceringer.
 • Hvordan du skaber enighed samt forbinder dig mere til andre.
 • Hvordan du skaber hypnotisk påvirkning også på en større gruppe mennesker.
 • og meget mere.

Hvad ellers?

 • Modtag bevis på dine hypnose-kompetencer, der er flot på dit cv.
 • Opnå dit bevis ved at gennemføre en praktisk evaluering.

 


Du kan studere hypnose hjemmefra!

Lær hypnose hjemmefra – selvstudie

Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov. Fordelen er også at du kan fordybe dig i mere avanceret materiale.

Hypnose grundstudie

Hvis du vil lære at køre bil kan du ganske enkelt lære det på en eftermiddag, men uden rigtig at have forståelsen for hvad skiltene på vejene betyder eller hvordan grundlæggende trafikregler er vil du ikke komme særlig langt. Det er sådan set hurtigt at lære den praktiske del omkring hvordan du styrer en bil, men uden rigtig at forstå reglerne og hvorfor skiltene viser hvad de gør, samt hvordan det større overblik er, vil du ikke være en god bilist. Hvis du vil lære hypnose må du træne det, men der er nødt til at være en særlig forståelse for den tekniske del, der ikke bør undervurderes. Det er ofte undervurderet at det ikke tager lang tid at lære bestemte ting i livet – at mestre noget tager længere tid.

På dette forløb vil du modtage et godt udgangspunkt for den bedst mulige læring i hypnose fra helt begynder til et niveau, der vil skabe muligheder for dig selv og andre.

Du kan studere hypnose online via selvstudie.
Du vil nemmere kunne dykke endnu dybere ned i sprogets opbygning ved at fordybe dig i dette selvstudie, og derigennem mestre dine egenskaber indenfor samtalehypnose. Det, der overrasker mange er at hypnose er utrolig teknisk og kræver en særlig fordybning, og det er nemlig den fordybelse og forståelse for ikke kun sproget, men også meget andet teknisk, der gør dette forløb særlig godt samt effektivt.

Uanset hvordan du lærer hypnose vil du skulle træne meget på egen hånd. Derfor er det særlig vigtigt at have informationen på plads så du kan koncentrere dig om at opbygge dine nye tillærte kompetencer.

Forløbet henvender sig til alle, der gerne vil lære hypnose som supplement til eventuelle andre kompetencer, men henvender sig også til dem, der blot er nysgerrige og ønsker at lære mere om hypnose og indflydelse.

Hvis du er typen, der foretrækker at arbejde selvstændigt og lære ting mere i dit eget tempo og på din egen måde, hvor du selv er ansvarlig for resultaterne, er dette forløb særligt noget for dig.

Vi lægger noget utrolig kraftfuldt i dine hænder – det er op til dig at holde fast i dette og mestre det på den måde du finder mest passende og på den måde, der ikke kun giver dig mere frihed men også støtter andre. 

 

Dette forløb er ekstremt kraftfuldt, men det er naturligvis dit ansvar at træne de mange fascinerende elementer. Du studerer ganske enkelt forløbet i dit materiale, der nøje er designet til at lære dig alt hvad du behøver for at fremkalde tranceinduceringer samt stærk påvirkning med mere.

Dette forløb er nøje designet som selvstudie hvor du opnår høje færdigheder samt kompetencer. Du vil lære det grundlæggende indenfor hypnose samt en detaljeret gennemgang af hvordan hypnose-sproget er opbygget. Fordelen ved dette forløb vil uden tvivl være at lære dig omkring hvordan du selv skaber din egen stil – hvor du med forståelsen for det grundlæggende + mere avanceret stof kan begynde at skabe dine egne fraser samt begynde at opbygge dine hypnose færdigheder.

Der er ikke noget okkult eller overnaturligt over hypnose.
Vores sind bevæger sig konstant ud af ind af forskellige tilstande og det meste af dagen er vi alle i en tilstand af trance når vi er på “automatpilot.” 

Se det således: Du bliver ganske enkelt sulten helt af dig selv, men hvis en ven fortæller dig om en ny restaurant begynder du måske at blive sulten ja selv hvis du endnu ikke var sulten. Trance er på samme måde – det opstår helt af sig selv, men det kan fremmes gennem hypnose og forslag med mere og dette kommer du til at lære endnu mere omkring. 

 

 

Muligheder for køb – Priser:

 

Fuldt “Grundstudie i hypnose” selvstudieforløb med afsluttende test samt kursusbevis:

6200,- kr. (Pdf studie-materiale + mulighed for prøve/test, evaluering og mulighed for kursusbevis)

Ved fuld selvstudieforløb kan du på egen hånd studere læsematerialet. Inden 3 måneder efter køb skal du vælge og færdiggøre 1 ud af 2 evalueringsopgaver, der står beskrevet i forløbet, og have sendt det til Devotion Emotion, sådan at vi kan evaluere dine færdigheder og tilsende dig bevis derpå. For mere information om dette forløb i hypnose og for booking, skriv til: kontakt@devotionemotion.dk  så vil du modtage en pengeanmodning hvor du trygt kan betale med kort, hvorefter du modtager dit materiale.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

Etiske retningslinjer ved Devotion Emotion(link)

 

Eller

Ønsker du kun materialet alene?
2100,- kr. (Kun pdf studie-materialet, her ignoreres opgaver)

Ønsker du blot at købe materialet alene? – Køb ved at skrive til:
kontakt@devotionemotion.dk så sender vi dig en betalingsanmodning, hvor du kan betale trygt og sikkert med kort, hvorefter du modtager dit materiale.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

Etiske retningslinjer ved Devotion Emotion(link)

 


 

Vil du være NLP Hypnose Practitioner?

Forbind din NLP Practitioner med dit Hypnose Grundstudie.
Se mere her: NLP Hypnose Practitioner