Studie i hypnose


Studie i hypnose (Grundstudie)

Studer hypnose og modtag certifikat på dine hypnose-kompetencer.

Vil du lære hypnose? Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Forløbet indeholder det grundlæggende for at lære hypnose samt skabe kraftfuld påvirkning. Forløbet vil dog dykke langt ned og give dig en meget grundig forklaring samt forståelse for hvordan du selv lærer at udføre hypnose – i stedet for blot at efterligne et par manuskripter. Du lærer kort sagt hvad hypnose er og hvordan du kan kontrollere dette fascinerende element samt hvordan det er opbygget.

Du vil lære:

 • Det grundlæggende indenfor hypnose.
 • Hvordan du skaber tilstande af trance.
 • Forskellige måder at frembringe tilstande af trance i folk.
 • Meget grundig gennemgang af “hypnose-sprogets” opbygning sådan at du nemmere selv kan skabe dine egne fraser og guide folk i trance.
 • Hvordan du benytter sproget effektivt til at skabe hypnotisk påvirkning.
 • Samtalehypnose samt forståelse for at inspirere andre mennesker både i form af motivation samt hypnose-terapi.
 • Kraftfuld påvirkning.
 • Hvordan forholdet mellem hypnose og NLP forstærker dine kommunikationsresultater.
 • Hvordan du opnår flere kompetencer med hypnose.
 • Hvordan du skaber større indflydelse i din “normale” kommunikation samt skaber dybere påvirkning gennem blandt andet tranceinduceringer.
 • Hvordan du skaber enighed samt forbinder dig mere til andre.
 • Hvordan du skaber hypnotisk påvirkning også på en større gruppe mennesker.
 • Du vil også blive præsenteret for mere avanceret stof.
 • og meget mere.

lær-hypnose-fjernstudie-online-hypnose-grundstudie


Du kan studere hypnose hjemmefra!

Lær hypnose hjemmefra – selvstudie – Hypnose grundstudie

Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov. Fordelen er også at du kan fordybe dig i mere avanceret materiale.

Hvis du vil lære at køre bil kan du ganske enkelt lære det på en eftermiddag, men uden rigtig at have forståelsen for hvad skiltene på vejene betyder eller hvordan grundlæggende trafikregler er vil du ikke komme særlig langt. Det er sådan set hurtigt at lære den praktiske del omkring hvordan du styrer en bil, men uden rigtig at forstå reglerne og hvorfor skiltene viser hvad de gør, samt hvordan det større overblik er, vil du ikke være en god bilist. Hvis du vil lære hypnose må du træne det, men der er nødt til at være en særlig forståelse for den tekniske del, der ikke bør undervurderes. Det er ofte undervurderet at det ikke tager lang tid at lære bestemte ting i livet – at mestre noget tager længere tid. På dette forløb vil du modtage et godt udgangspunkt for den bedst mulige læring i hypnose fra helt begynder til et niveau, der vil skabe muligheder for dig selv og andre.

På dette forløb kan du studere hypnose online via selvstudie. Der er flere grunde til hvorfor dette er anbefalet –  et fornuftigt bud er blandt andet at du nemmere vil kunne dykke endnu dybere ned i sprogets opbygning og derigennem mestre dine egenskaber indenfor samtale hypnose. Det der overrasker mange er at hypnose er utrolig teknisk og kræver en særlig fordybning, og det er nemlig den fordybelse og forståelse for ikke kun sproget, men også meget andet teknisk, der gør dette forløb særlig godt samt effektivt.

Uanset hvordan du lærer hypnose vil du skulle træne meget på egenhånd – derfor er det særlig vigtigt at have informationen på plads så du kan koncentrere dig om at opbygge dine nye tillærte kompetencer.

Forløbet henvender sig til alle, der gerne vil lære hypnose som supplement til eventuelle andre kompetencer, men henvender sig også til dem, der blot er nysgerrige og ønsker at lære mere om hypnose og indflydelse. Hvis du er typen, der foretrækker at arbejde selvstændigt og lære ting mere i dit eget tempo på din egen måde og stadig have et forløb at følge hvor du selv er ansvarlig for resultaterne, er dette forløb særligt noget for dig.

Vi lægger noget utrolig kraftfuldt i dine hænder – det er op til dig at holde fast i dette og mestre det på den måde du finder mest passende og på den måde, der ikke kun giver dig mere frihed men også støtter andre. 

 

Dette forløb er ekstremt kraftfuldt, men det er naturligvis dit ansvar at træne de mange fascinerende elementer. Du studerer ganske enkelt forløbet i dit materiale, der nøje er designet til at lære dig alt hvad du behøver for at fremkalde tranceinduceringer samt stærk påvirkning med mere og inden 3 måneder efter køb vil du kunne modtage en test med spørgsmål sådan at du kan modtage et certifikat på dine nye kompetencer fra Devotion Emotion. Når du har afsluttet dette forløb giver det også adgang til Devotion Emotions mere avancerede forløb i hypnose.

Dette forløb er nøje designet som selvstudie hvor du opnår høje færdigheder samt kompetencer. Du vil lære det grundlæggende indenfor hypnose samt en detaljeret gennemgang af hvordan hypnose-sproget er opbygget. Fordelen ved dette forløb vil uden tvivl være at lære dig omkring hvordan du selv skaber din egen stil – hvor du med forståelsen for det grundlæggende + mere avanceret stof kan begynde at skabe dine egne fraser samt begynde at opbygge dine hypnose færdigheder.

Der er ikke noget okkult eller overnaturligt over hypnose.
Vores sind bevæger sig konstant ud af ind af forskellige tilstande og det meste af dagen er vi alle i en tilstand af trance når vi er på “automatpilot.” 

Se det således: Du bliver ganske enkelt sulten helt af dig selv, men hvis en ven fortæller dig om en ny restaurant begynder du måske at blive sulten ja selv hvis du endnu ikke var sulten. Trance er på samme måde – det opstår helt af sig selv, men det kan fremmes gennem hypnose og forslag med mere og dette kommer du til at lære endnu mere omkring. 

 

Lær hvordan du hypnotiserer andre

Muligheder for køb – Priser

Fuldt hypnose online forløb med afsluttende test samt kursusbevis:

7100,- DKK (Fuldt online hypnose forløb, materiale, prøve + kursusbevis)

Ønsker du blot at købe kursusmaterialet alene kan du eventuelt senere købe prøven samt bevis.
Hvis du blot ønsker at studere uden prøve eller kursusbevis, kan du købe kursusmaterialet alene:

500,- DKK (Kun materialet)

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

For mere information om dette forløb i hypnose og for booking, skrive til: kontakt@devotionemotion.dk
Så vil du modtage en pengeanmodning hvor du kan betale med kort sikkert,
hvorefter du modtager dit materiale.