Kontakt

Kontakt:

kontakt@devotionemotion.dk
Simon Boye Dalhøj Johansen
(Skaber af Devotion Emotion)

Hjælp til download af køb?

Hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb hjælper vi gerne!
Modtog du ikke et downloadlink så skriv til kontakt@devotionemotion.dk eller infodevotionemotion@gmail.com

Vi gør hvad vi kan for at besvare dig hurtigst muligt – Mails vil som udgangspunkt blive besvaret indenfor 24 timer.

Mail kontakt med Devotion Emotion i tilfælde af ikke modtaget produkt 
Det er dit ansvar at have en gyldig og velfungerende mail, der kan modtage eventuelle links mv i tilfældet af at du ikke kan downloade dit køb.
Hvis du kontakter Devotion Emotion for at få hjælp til download af køb, og du ikke modtager svar indenfor 48 timer, er det dit ansvar at kontakte Devotion Emotion på andre måder, f.eks via Facebook gruppe eller ved benyttelse af en anden mail. Det kan ske, at din mail ikke er blevet afsendt korrekt, selvom det ser sådan ud for dig, og det kan også ske, at Devotion Emotion modtager fejlmeldinger ved afsendelse af mail til din mailadresse. Derfor er det dit ansvar at give Devotion Emotion flere muligheder for at kontakte dig (mail eller Facebook), hvis behovet skulle opstå – Dette gælder kun hvis du ikke modtager besvarelse fra Devotion Emotion indenfor 48 timer efter, du har sendt anmodning om hjælp til download af køb, eller hvis du ikke har modtaget køb.
(Uddrag fra handelsbetingelserne. Se handelsbetingelserne)

Devotion Emotion er på Facebook!

En alternativ mulighed for kontakt er via beskeder på Facebook siden.


Tøv ikke med at berette om dine succeshistorier – det er meget glædeligt at høre om din oplevelse! Med din accept vil vi naturligvis benytte den på hjemmesiden sådan at andre kan få samme glæde.

Handelsbetingelser: Handelsbetingelser

Etik: Etiske retningslinjer ved Devotion Emotion

Privatlivspolitik: Privatlivspolitik for din online aktivitet

Har du været særlig tilfreds? Støt Devotion Emotion
Du kan donere et selvvalgt beløb her: Donation 

Jobmuligheder og samarbejde?
Har du hvad der skal til? Har du færdigheder, kompetencer du mener kunne gavne Devotion Emotion er du altid velkommen til at kontakte Devotion Emotion.

Oplysning om klagemuligheder
Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence-og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – https://ec.europa.eu/odr Devotion Emotion kontaktmail er: kontakt@devotionemotion.dk

Simon, Devotion Emotion: “Du kan lære utrolig mange tekniske ting omkring kommunikation, NLP, hypnose og endda Dating Psykologi med mere. Hvad Devotion Emotion er for dig er det måske ikke for andre. Derfor, brug Devotion Emotion som inspiration til din egen rejse gennem livet. Det er ikke teknikkerne, der er det væsentlige. Ideen er ikke at det er mig, der ændrer på dig eller giver dig resultater – det er dig, der udforsker dig selv. Hemmeligheden er at ændre overbevisninger og omdefinere sig selv, genopdage sig selv og opdage nye måder at se sig selv på samt opdage nye færdigheder samt talenter. Det er ikke mig, der fortæller dig hvordan du skal være, for det du er i forvejen er målet, hvis det er det, du ønsker. Det er muligheden for at tænke ud over hvad, du tror er muligt i dit liv for at bringe mere glæde ind i det. Devotion Emotion er ganske enkelt dedikation til selvindsigt og bevidstheden om at uanset hvordan din fornemmelse og indre oplevelse er kan det være støttende for dig. Det er indsigten om at man ikke behøver andet end tilliden til sig selv og være andet end sig selv. Det er her, det starter.”

Så hvad har kærlighedslivet, hypnose og NLP med hinanden at gøre?

Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i forholdet mellem krop og sind på mange forskellige områder af livet. Du kan forstærke dine kommunikationskompetencer samt opnå mere selvindsigt. Kommunikationen mellem mennesker er ganske fascinerende. Ved Devotion Emotion kan du fordybe dig i kommunikationen mellem mennesker, såvel som i kommunikationen mellem kroppen og sindet. Du har mulighed for at lære af en utrolig dygtig underviser, der passioneret har beskæftiget sig professionelt med alle disse emner i mange år. Du kan ganske enkelt lære dig selv bedre at kende.

Devotion Emotion er her ikke for at udbredde egne filosofier selvom vi har massere, vi er her blot for at tilbyde dig kompetencer på mange forskellige områder, der vil sikre at du kan udfolde dig i kraftfulde livsområder.

Når alt kommer til alt er Devotion Emotion kompetence udvikling samt selvindsigt – Devotion Emotion har hvad du søger uanset om du søger lidt ekstra kompetencer privat eller professionelt indenfor: kommunikation, indflydelse, nærvær eller om du søger et helt nyt verdensbillede hvor du kan genopdage dig selv og fordybe dig i dine personlige styrker.

 

Hvad tilbyder Devotion Emotion

Devotion Emotion tilbyder dig fordybelse i områder såsom:

  • Overblik i kommunikationen mellem mennesker
  • Selvindsigt
  • Kraftfuld indflydelse

 

Hvordan lærer jeg så disse ting?

Devotion Emotion tilbyder mange forskellige muligheder gennem forløb, kurser, online uddannelser/forløb, produkter såsom lydfiler samt bøger med mere. Vi opfordrer dig til at udforske siden hvor du finder meget gemt materiale.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg hjælpe Devotion Emotion? Har du været særligt tilfreds er du meget velkommen til at skrive tilbagemelding som vi kan lægge på siden. Du er meget velkommen til at dele siden med andre, der også kunne få glæde af den. Hvis du ønsker at støtte Devotion Emotion kan du donere et selvvalgt beløb – En dybfølt tak til alle, der har doneret gennem tiden.

Simon bliver set tage kontakt i forbindelse med demonstrationer af Dating kontakt – og hypnose samt NLP og meget mere. Bliver jeg som kursist tvunget ud i grænsende overskridende situationer for at udvikle mig? – Nej slet ikke. Simon har gennem årene undervist både kvinder og mænd indenfor indflydelse, kontakt forførelse samt NLP og hypnose – Du bliver ikke tvunget ud i noget du ikke har det godt med. Der er mulighed for at fordybe dig i hvad du gerne vil lære på mange områder. Der er mulighed for at blive undervist ved personligt fremmøde og mange muligheder for at studere hjemmefra i trygge omgivelser. Nogle kommer til Devotion Emotion og vil gerne have et skub og andre vil blot finde mere mening, men der er ikke tale om noget krav eller forventning – Blot det at se ind i dig selv kan skabe muligheder og i nogle tilfælde være grænseoverskridende nok.

Hvor foregår undervisning ved personligt fremmøde?
Der er mulighed for undervisning i Flensborg, Aarhus eller København. Der anbefales også mange forskellige selv-studie muligheder samt kompetence udviklings muligheder som fjernstudie.

 

Modtag nyheder og inspiration til personlig udvikling

Modtag nyheder og inspiration om kommunikation, indflydelse og personlig udvikling samt selvindsigt på en lang række områder – direkte fra Simon, der gennem årene har hjulpet folk fra hele landet. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.