Jeg er ikke en rollemodel og jeg ønsker ikke at blive en rollemodel…
Tá kun hvad du kan bruge af hvad jeg siger og kast resten væk… Det vigtigste er ikke om alle mine perspektiver er sande for dig… det vigtigste er om det hjælper dig til forandring!

Jeg er ikke ham med alle de rigtige svar… Jeg er ham med en oprigtig passion…

“Dybt inde i dig er der fornemmelser, og du kender disse fornemmelser, disse fornemmelser vil dig det bedste, hvad disse fornemmelser er, er ikke så vigtigt, det vigtigste er at du føler dig fri , når du handler efter dem.” – Simon

Erfaringer og kompetencer 

I en dekade har Simon Boye Dalhøj Johansen (Skaber af Devotion Emotion, certificeret NLP Træner samt Hypnotisør) undervist folk fra hele landet og flere dele af Europa i indflydelse, kommunikation samt selvindsigt ud fra egne koncepter blandet med og bakket op af NLP og hypnose med mere. Han har tidligere levet med angst, panik-anfald, samt gennemgået mental undertrykkelse, manipulation over en lang periode, samt været udsat for en lang række ting, der har gjort at han skulle kæmpe ekstra meget for at føle sig accepteret. I dag har han hjulpet folk fra hele landet og flere dele af Europa til kraftfuld indflydelse og livsglæde.

HypnoseNLPE=MDI

Simon er Certificeret NLP Træner samt Hypnotisør. Han har opnået det højeste niveau indenfor Neuro Lingvistisk Programmering NLP(Programmering af hjernen/nervesystemet via sproget) og er certificeret til at uddanne andre til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder. Han er også medlem af NLPEA for undervisere i NLP, der sikrer gode standarder, der er accepteret af professionelle udøvere verden over.

Han har demonstreret kompetence i anvendelse af NLP indenfor: Kommunikation, coaching, problemløsning, organisationsudvikling, indflydelse, manipulation, hypnotisk påvirkning. Som ung var han hvis ikke den yngste så blandt de yngste i landet til at uddanne sig i NLP – Ikke nok med kompetencer indenfor disse felter har han også års praktisk erfaring samt kan benytte dette til ikke kun underholdning, men i lige så stor grad problemløsning med mere. Som Hypnotisør har han store færdigheder og kompetencer i både hypnose terapi/samtale hypnose samt street/stage hypnose. Han har høje færdigheder indenfor hypnosens direkte samt indirekte tilgang – Han opdagede sit talent for hypnose og indflydelse tidligt i livet og ligesom med meget andet efterlader han ofte sit eget præg og underviser (på højere niveauer) sin egen fortolkning af hypnose. Særligt har han altid haft stor fokus på Milton Ericksons hypnose. Han har foruden uddannelser i Danmark og udlandet også deltaget på talrige forskellige kompetence-udviklingsforløb inden for felter såsom hypnoterapi, avanceret hypnose, “Ericksonian” og har mestret sine NLP færdigheder både på dansk og engelsk. Derudover udvikler han sine egne koncepter, bakket op af NLP og Hypnose. Han blev interesseret i hypnose som ung da han til stor forbavselse bragte en person i trance midt i en samtale ved et tilfælde. Der gik mange år, før han forstod hvordan…
Han har skabt nogle af landets mest unikke filosofiske hypnose lydfiler, der er hørt af flere tusinde. De hypnotiske lydfiler indeholder tonsvis af avancerede elementer fra hypnose og NLP og ikke mindst særlige egne koncepter. Lydfilerne er nøje designet teknisk, men indeholder mange filosofiske og spirituelle indsigter, der vil åbne døre hvor der før var mure. I forbindelse med introspektion og indflydelse har han skabt et koncept han kalder E=MDI, der står for Evident Mind Defined Influence. Disse koncepterne er blandt andet det man kan lære om i bogen “Kærlighedens Argumenter” omkring sindets påvirkning. 

Lær NLP: NLP uddannelse

Lær Hypnose: Hypnose Grundstudie

 

Kærlighed og Romantik


Mange husker Simon fra populære tiltræknings-kurser. Simon startede nemlig ud i kærlighedslivet ensom, nervøs og usikker og brød sig egentlig ikke om den overfladiske dating-verden. For Simon var det vigtigst at lære at skabe naturlig, oprigtig, kontakt med hjertet i centrum. Simon har på kurser, workshops og foredrag mm. undervist mænd og kvinder fra hele landet i at skabe kontakt og tiltrækning ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Han har tidligere holdt nogle af landets mest succesfulde forløb i tiltræknings-kommunikation – hvor han underviste kontakt og tilnærmelse mm. og er tidligere ofte omtalt som landets bedste “street-forfører”. Han har derudover deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv. Han har inden for dette felt undervist folk fra hele landet og andre dele af Europa. Han blev tidligere inviteret til England hvor han var i tæt kontakt med flere af de mest kendte forførere fra miljøet. Han blev tidligere headhunted af Sol/Eniro for at skrive som fast brevkasseredaktør – der rådgav han både mænd og kvinder om tiltræknings-kommunikation samt personlig udvikling. Han er tonsvis af gange blevet filmet, mens han demonstrerer hurtig, naturlig, kraftfuld tiltrækning hvor han henvender sig til kvinder på gaden og skaber eskalering.

Simon skaber naturlig kontakt til tilfældig kvinde og får nummeret. Hun har før mødt en scorecoach, men i videoen høres hvordan hun roser Simons naturlige tilgang frem for at være anmassende.

Du finder blandt andet et par eksempler her: Se ham skabe naturlig tiltrækning

Personlig udvikling i kærlighedslivet for kvinder og mænd
Vil du skabe forandringer i dette livsområde?


Download bogen til kvinder:Kan Mænd Tillokkes?

Download bogen til mænd: Kan Kvinder Tiltrækkes?

Mere end blot kurser i tiltrækning – Han underviste ikke kun kommunikation samt kontakt, men i lige så stor grad sin filosofi om at skabe bånd i kærlighedslivet mellem mennesker, og om at henvende sig med oprigtighed samt støtte andre til at møde dem de oprigtig ville.
Simon: “Jeg tror folk blev inspireret over at se hvordan jeg hverken var selvsikker eller populær og stadig kunne skabe kraftfuld tiltrækning.”

Gamle billeder af Simon, der demonstrerer kontakt

Idag er Simon i et lykkeligt forhold med Evelyn og har erklæret sig den lykkeligste og heldigste mand i verden.
Simon, Devotion Emotion: “Forholdet lider ikke nogen nævnværdig nød… Evelyn er ikke blot min soulmate, men min absolut bedste ven. Vi laver alt sammen!”

Clairsentient

Clairsentient: En form for medfødt Clairvoyance hvor man fornemmer frem for at se eller høre.

Simon: ”Jeg er overbevist om at alle mennesker har skjulte egenskaber, der kan mestres.
Jeg opdagede tidligt mine egenskaber særligt indenfor clairsentience, men ignorerede dem i lang tid. De skabte for mig både utrolig meget indflydelse, men også problemer, depression, angst, panikanfald.
Det gjorde ofte livet svært for mig og ledte mig til at udforske mange forskellige felter – felter jeg mestrede for at gøre alle mine særheder mere “normale” og på den måde har jeg gennem tiden pakket okkulte og sære fænomener ind i mere socialt accepterede pakker. Se, i mange år har jeg arbejdet med mig selv for at mestre min selvindsigt indenfor dette. Selvom clairsentience ikke er noget jeg tilbyder som en service alene er min evne til at fornemme og oversætte energier samt vibrationer noget jeg bruger meget og har brugt i mange år. Disse egenskaber er ofte en del af mange andre ting jeg benytter samt tilbyder.”

 

Hjemme er han er stille rolig mand, der i sin fritid designer egne fantasy computerspil som indie game developer.

 

Simon har alene designet samt bygget computerspillet: Tales of Adora – The Wizard.
Samt har han komponeret det tilhørende soundtrack.
Inden han lavede dette spil, havde han aldrig før prøvet at designe computerspil eller programmere. Han satte sig ganske enkelt ned en dag og begyndte… fordi han havde lyst…
Spillet er lavet med en utrolig stor passion – Spillet er en gigantisk historie fortalt kort.


Spillet er udgivet til PC, Mac samt linux
for mere information besøg: www.talesofadora.com

 

Simon, Devotion Emotion: Det, der er vigtigt for mig er at gøre hvad jeg elsker samt hvad jeg er passioneret for og en af disse ting er at hjælpe mennesker med at nå frem til deres iboende potentiale. Da jeg var yngre fandt jeg hurtigt ud af at jeg kunne fordybe mig helhjertet i hvad end der fangede min interesse og især hvad der var vigtigt for mig. Intet i min verden er en gave… jeg har kæmpet med angst, depression, stress, store økonomiske udfordringer, lavt selvværd, mobning, og følelsen af ikke at høre til mm. Det eneste jeg ønsker er blot at udtrykke mig selv og støtte andre til at gøre det samme. Det er min overbevisning at frihed gør os autentiske, det giver os vinger, der giver os mulighed for at se os selv og andre klart. Mange mennesker lever under og med andres begrænsnimger, der gør individualitet og muligheden for at udtrykke sig selv….begrænset. Nogle mennesker ønsker opnåelse af drømme og mål. Andre ønsker kraftfuld indflydelse og kontrol og nogle… kun nogle ønsker nærvær og forbindelse til andre – Jeg åbner gerne døren til alle disse for dig… Jeg har ingen intension om at være andet end mig. Jeg er blevet kaldt alt fra en freak til et geni sandheden er at folk jeg hjælper får resultater.

 

Her er nogle udvalgte spørgsmål til Simon

Hvad er dit mål med Devotion Emotion
Jeg har ikke rigtig nogen stor drøm med Devotion Emotion. Der findes heller ikke noget behov i mit indre for at spise chili på tv. Der er ikke noget mål. Der er ikke nogen plan, for der er ikke nogen destination jeg virkelig ønsker at opnå eller løse. Jeg er her ikke for at løse livets magi, men for at leve det. Jeg inviterer folk til at gøre det samme.

Hvad motiverer dig?
Jeg har altid vidst at ens kompetencer er dybt forbundet med ens følelse af ansvar. Ansvar er et stort ord at bruge og det kan naturligvis rumme mange forskellige ting. Måske er du bange for mørke, men så snart du har en anden at passe på vil du finde mere mod fordi du nu har besluttet dig for det ansvar du føler. Din følelse af ansvar afføder dermed i dette eksempel mere mod. Når du beslutter dig for at tage ansvar for dit eget liv eller ansvar for at hjælpe andre, vil du blive overrasket over hvad du i virkeligheden er i stand til.

På et tidspunkt i livet begyndte jeg at opbygge større tillid til min intuition samt de fornemmelser jeg mærkede, og jeg opdagede at de kunne forvandle sig til fordele når jeg eksempelvis inviterede dem med ind i min adfærd. De fleste mennesker bruger logikken som kompas og dette gjorde jeg også selv og der er sådan set ikke noget galt i den måde at leve på, men livet har så meget mere at byde på. Hvorfor ville jeg dog lade logikken være mit kompas i en verden der ikke er logisk? Jeg fik mere ud af at handle på baggrund af mine oprigtige fornemmelser også selvom mit fokus typisk er på sindet.

Når jeg eksempelvis i kærlighedslivet mærkede en oprigtig lyst til at skabe kontakt kunne jeg først mærke denne fornemmelse i kroppen, og den fornemmelse handlede jeg blot efter og jeg lod denne fornemmelse være kompas i stedet for blot logikken, som så ofte ønsker at bevare dig i sikkerhed. Så ganske kort har jeg udforsket mig selv og trænet mig selv i at “fornemme” eller kalibrere og dermed har jeg trænet mig i at kanalisere den følelse jeg mærker eller ønsker at mærke til ord eller handling.

Spiritualitet og det okkulte?
Jeg har brugt en stor del af mit liv på at fordybe mig i spiritualitet, magi og meget mere. Jeg fordyber mig i sindets indflydelse på et meget videnskabeligt niveau og ofte rammer jeg ind i okkulte fænomener. Der er ikke altid så langt fra videnskab til magi. Et godt citat lyder: “Magi er videnskab vi endnu ikke forstår” – Arthur C. Clarke
Der foregår mange forskellige former for kommunikation på mange forskellige niveauer og endda også niveauer der er uden for vores bevidsthed – jeg har fuldstændig tillid til det ubevidste sind og jeg er sikker på at livet forvandler sig for alle, der ønsker at lytte til det.

Er der noget du bedst kan lide at lave?
Jeg bestræber mig på at lave det, der er vigtigt for mig – Det er eksempelvis bedre at lytte til en lydfil, hvis den har været vigtig at lave. Mit mål er meget simpelt: at bruge mest mulig tid på alt jeg gerne vil og på samme tid bruge mindst mulig tid på det jeg ikke vil.
Mange mennesker lever meget med en ide om at de skal vælge få ting i livet og mange lever endda med en overbevisning om at de skal være ganske heldige, hvis de har tid til at følge deres passion. Mange har svært ved at finde overskud til at bruge mere tid på hvad de gerne vil… men dette er blot en overbevisning – en overbevisning, der kan ændres.

Hvad er forskellen på dine hypnose lydfiler og andre hypnose lydfiler?
Der er ingen tvivl om at mine lydfiler  er meget unikke og en smule sære, men jeg kan rigtig godt lide at lave dem, og jeg ved at rigtig mange mennesker får stor glæde af dem.
Jeg har før i tiden skabt mange “traditionelle” hypnose lydfiler, men jeg finder dem ofte kedelige, sterile og uinspirerende – hver person er forskellige og nogle foretrækker mine lydfiler, andre gør ikke.
Mine lydfiler er utrolig tekniske og nøje designede, og de er nødt til at være nøje designede før end jeg kan være så fri i mine lydfiler, som jeg er.
Privilegiet ved at være hypnotisør er at man kan rende rundt og skabe kraftfuld indflydelse blandt folk 😉 – men efter jeg havde gjort det et stykke tid – og også hjulpet folk via dette – fandt jeg ud af, at jeg meget hellere vil sige nogle af de ting, jeg finder vigtigt og emner, man måske ikke hører enhver anden hypnotisør bringe op – der er allerede mange lydfiler omkring araknofobi og rygestop, og jeg føler ikke at der er behov for endnu en, der essentielt siger det samme.
Mange mennesker er bange for at sige hvad de har på hjertet. Hvis man ikke tør bruge det kraftfulde element, hypnose er, til faktisk at dele og inspirere hvad man oprigtigt har på hjertet, hvad skal man så bruge disse egenskaber til?
Hypnose er uden tvivl et af de mest kraftfulde midler til at motivere folk, og hvis det blot bliver brugt på at lave sterile manuskripter som enhver anden hypnotisør kan lave, hvorfor så overhovedet være hypnotisør? Svare det ikke til at købe en smart hurtig bil hvor man alligevel ikke må køre mere end 120.
Det, jeg gerne vil med mine hypnose lydfiler er at give folk en helt unik oplevelse – en oplevelse, de ikke kan få andre steder.
Der er nogle, der ikke foretrækker mine lydfiler, fordi de er meget filosofiske, men det er heller ikke dem, de er lavet til.
Mine lydfiler er skabt efter min egen indre sandhed. Det kan ske at jeg møder noget i verden, hvor jeg bliver ked af det eller frustreret eller irriteret eller føler at jeg bliver mødt med noget, der forsøger at begrænse mig. Andre gange føler jeg et særligt overblik og en dyb tillid til livet og en mere kraftfuld tilstand og dybt inde i mig selv ved jeg godt, hvad min egen sandhed er, og den sandhed forsøger jeg at formidle gennem mine lydfiler. Min ide til mine lydfiler var egentlig: “Hvad nu hvis jeg kunne dele denne tilstand direkte, frem for blot kun at undervise hypnose og kommunikative selvudviklingsværktøjer, hvordan ville det så være?”
Mit mål er altid at gøre lydfilerne “magiske”. Der er ikke nogen grund til at lave endnu en traditionel hypnose lydfil – der er rigtig mange mennesker, der har lavet gode, traditionelle lydfiler allerede.

Har du planer om at lave flere lydfiler?

Ja, der kommer løbende flere lydfiler, men nogle gange går der lang tid mellem dem.
Jeg har nemt ved at lave lydfiler og skabe en lydfil, der fungerer teknisk, men det er vigtigt for mig at hver af mine lydfiler betyder noget – også for mig. Derfor laver jeg kun lydfiler når jeg har inspiration til at udforske de forskellige emner.
Hvis det har været vigtigt for mig at lave lydfilerne, vil dette skinne igennem og skabe en endnu mere kraftfuld oplevelse.
Mine lydfiler er både meget tekniske og meget frie på samme tid og gaven ved dem er uden tvivl at når man hører dem flere gange vil man få en ny oplevelse af dem.
Jeg tror, de færreste mennesker er opmærksomme på hvor lang tid, det faktisk tager at lave sådan en lydfil og hvor stort et arbejde, der ligger bag at designe de lydfiler, jeg laver.

Hvad kan du bedst lide – NLP eller Hypnose og hvorfor?
Jeg kan lide den del af NLP, der er hypnose og jeg kan lide den del af Hypnose, der har inspireret NLP – NLP og hypnose er forbundet på mange måder og jeg har det sjovt med begge dele.

Hvis du fik en rejse til hvilket som helst land – hvor ville du så rejse hen?
Rusland.

Hvad laver du i din fritid?
Da jeg var yngre, kunne jeg rigtig godt lide at spille computerspil, men jeg stoppede med det, fordi jeg ikke ville ses som en nørd og blive upopulær, så jeg gemte det lidt væk, og lod være med at spille computer, selvom jeg virkelig elskede det. Mange år efter da jeg havde undervist folk fra hele landet i tiltræknings-kommunikation fandt jeg igen mine spil frem og begyndte at spille og i dag er det en stor del af mit fritidsliv – jeg spiller computer og designer også mine egne fantasy-computerspil, når jeg har fri.

Hvilke computerspil foretrækker du at spille?
Jeg har utrolig meget glæde af de historier man kan fordybe sig i – Jeg er en meget stor fan af Dark Souls… Det er kort sagt en fantastisk rejse og fortælling. Jeg elsker naturligvis også andre gode titler såsom:
Skyrim, Final Fantasy 6 og 7, Icewind Dale 2, World of Warcraft (Wrath of the Lich King), Warcraft 3 og mange andre – primært fantasy.

Hvorfor begyndte du at arbejde med tiltræknings-kommunikation?
Jeg var meget usikker og havde svært ved at tage kontakt. Jeg begyndte stille og roligt at interessere mig for at blive bedre til det og på eget initiativ gik jeg ud på gaden og blev afvist tusindvis af gange. Jeg lærte hele tiden en lille smule, og jeg blev ved med at tage kontakt – jeg tog især kontakt til dem, der gjorde mig mest nervøs, fordi det, at de gjorde mig nervøs, betød at det var vigtigt for mig. Tidligere blev jeg meget fanatisk med at skabe kontakt og tiltrækning, og jeg fandt lidt min egen måde. Da jeg udviklede mig brugte jeg senere tid med nogle af de bedste til de her ting, blandt andet ovre i London, men jeg var ikke så interesseret i score-tricks, men nærmere interesseret i udviklingen og overblik i kommunikationen. Grunden til at mine tiltrækningsforløb var så succesfulde var, at det var vigtigt i mit eget liv. Jeg tror at det har meget at gøre med at folk blev inspireret af at jeg var dårlig til det, men fordi det betød meget for mig, blev jeg god, og da jeg var blevet god kunne folk lære af det.

Hvorfor tror du, folk gerne ville lære af lige netop dig?
Se, det er således –
Ville du lære at tjene penge af en fattig? Nej.

Ville du lære at tjene penge af en millionær, der er født rig? Nej. Det mest givende er at lære af en person, der var fattig, men fandt ud af hvordan han skulle tjene penge, og som i dag er rig. Jeg havde det utrolig svært i kærlighedslivet og det tror jeg at mange kunne relatere til. 

Hvordan udviklede du dig, når du havde angst?
Det gode ved at have levet med panikangst, er at man er meget tæt på fornemmelsen af frygt, og man får en god forståelse for hvad frygt er, så der er ikke så meget andet, der kan gøre en bange. Jeg har ladet mig inspirere af min frygt, og har vendt det til noget, jeg kunne bruge til noget.

 

Derudover spiller han i band og ville ønske at han var bedre til at parkere bil.

 

 

 

 

 

 

Synes godt om Devotion Emotion på Facebook!

Abonner på Devotion Emotion på Youtube!