Simon

 

“Dybt inde i dig er der fornemmelser, og du kender disse fornemmelser, disse fornemmelser vil dig det bedste, hvad disse fornemmelser er, er ikke så vigtigt, det vigtigste er at du føler dig fri , når du handler efter dem.” – Simon

Erfaringer og kompetencer 

I en dekade har Simon Boye Dalhøj Johansen (Skaber af Devotion Emotion, Certificeret NLP trainer samt Hypnotisør – forfatter, foredragsholder og passioneret fantasy indiegame developer) undervist folk fra hele landet og flere dele af Europa i indflydelse, kommunikation samt selvindsigt ud fra egne koncepter blandet med og bakket op af NLP og hypnose med mere. Han har tidligere kæmpet med panikangst samt lavt selvværd, tvivl og depression som barn stammede han meget. I dag er han blandt de mest kompetente indenfor sit felt.

Hypnose og NLP 

Certificeret NLP Træner samt Hypnotisør med kompetencer i både hypnose terapi samt street/stage hypnose. Han har længe specialiseret sig i at undervise disse felter. Som NLP træner er han certificeret til at uddanne til NLP Practitioner samt NLP Master Practitioner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder. Som ung var han hvis ikke den yngste så blandt de yngste i landet til at uddanne sig i NLP – Ikke nok med kompetencer indenfor disse felter har han også års praktisk erfaring samt kan benytte dette til ikke kun underholdning, men i lige så stor grad problemløsning med mere. Han har høje færdigheder indenfor hypnosens direkte samt indirekte tilgang – Særligt har han altid haft stor fokus på Milton Ericksons hypnose som han også er certificeret i. Han har foruden uddannelser også deltaget på talrige forskellige kompetence-udviklingsforløb inden for disse felter.

Romantik og Dating Psykologi  

Simon har på kurser, workshops og foredrag mm. undervist mænd og kvinder fra hele landet i at skabe kontakt og tiltrækning ud fra sine egne koncepter blandet med og bakket op af NLP. Han har tidligere holdt nogle af landets mest succesfulde forløb i tiltræknings-kommunikation – hvor han underviste kontakt og tilnærmelse mm. og er tidligere ofte omtalt som landets bedste “street-forfører”. Han har derudover deltaget i radioprogrammer samt blevet inviteret til tv. Han har inden for dette felt undervist folk fra hele landet og andre dele af Europa. Han blev tidligere inviteret til England hvor han var i tæt kontakt med flere af de mest kendte forførere fra miljøet – i dag er han dog ikke så fascineret af det område som han var tidligere. Han blev tidligere headhunted af Sol/Eniro for at skrive som fast brevkasseredaktør – der rådgav han både mænd og kvinder om tiltræknings-kommunikation samt personlig udvikling. Han er tonsvis af gange blevet filmet, mens han demonstrerer hurtig, naturlig, kraftfuld tiltrækning hvor han henvender sig til kvinder på gaden og skaber eskalering. Du finder blandt andet et par eksempler her: Se ham skabe tiltrækning

Mere end blot kurser i tiltrækning – Han underviste ikke kun kommunikation samt kontakt, men i lige så stor grad sin filosofi om at skabe bånd i kærlighedslivet mellem mennesker, og om at henvende sig med oprigtighed samt støtte andre til at møde dem de oprigtig ville.

Simon: “Jeg tror folk blev inspireret over at se hvordan jeg hverken var selvsikker eller populær og stadig kunne skabe kraftfuld tiltrækning.”

Gamle billeder af Simon, der demonstrerer kontakt

 

Hjemme er han er stille rolig mand, der elsker at spille computerspil med sin kæreste samt designer egne fantasy computerspil som indie game developer. 

Simon er alene skaber af computerspillet
Tales of Adora – The Wizard samt det tilhørende soundtrack.

Han har alene designet samt bygget computerspillet:
Tales of Adora – The Wizard.
Inden han lavede dette spil, havde han aldrig før prøvet at designe computerspil eller programmere.
Spillet er lavet med en utrolig stor passion og sjæl – Spillet er en gigantisk historie fortalt ganske kort.

Spillet er udgivet til PC, Mac samt linux
for mere information besøg www.talesofadora.com

Simon, Devotion Emotion: Det, der er vigtigt for mig er at gøre hvad jeg elsker samt hvad jeg er passioneret for og en af disse ting er at hjælpe mennesker med at nå frem til deres iboende potentiale. Da jeg var yngre fandt jeg hurtigt ud af at jeg kunne fordybe mig helhjertet i hvad end der fangede min interesse og især hvad der var vigtigt for mig. Intet i min verden er en gave… jeg har kæmpet med angst, depression, stress, store økonomiske udfordringer, lavt selvværd, mobning, og følelsen af ikke at høre til mm. Det eneste jeg ønsker er blot at udtrykke mig selv og støtte andre til at gøre det samme. Det er min overbevisning at frihed gør os autentiske, det giver os vinger, der giver os mulighed for at se os selv og andre klart. Mange mennesker lever under og med andres begrænsnimger, der gør individualitet og muligheden for at udtrykke sig selv….begrænset. Nogle mennesker ønsker opnåelse af drømme og mål. Andre ønsker kraftfuld indflydelse og kontrol og nogle… kun nogle ønsker nærvær og forbindelse til andre – Jeg åbner gerne døren til alle disse for dig… Jeg har ingen intension om at være andet end mig. Jeg er blevet kaldt alt fra en freak til et geni sandheden er at folk jeg hjælper får resultater.

 

Her er nogle udvalgte spørgsmål til Simon

Spiritualitet og det okkulte?
Mange har spurgt mig om jeg er synsk eller formidler spirituelle indsigter. Jeg er ikke synsk. Jeg har dog brugt en stor del af mit liv på at fordybe mig i filosofi, og spiritualitet og meget mere. Jeg fordyber mig i sindets indflydelse på et meget videnskabeligt niveau og ofte rammer jeg ind i okkulte fænomener. Der er ikke altid så langt fra videnskab til magi. Et godt citat lyder: “Magi er videnskab vi endnu ikke forstår” – Arthur C. Clarke
Der foregår mange forskellige former for kommunikation på mange forskellige niveauer og endda også niveauer der er uden for vores bevidsthed – jeg har fuldstændig tillid til det ubevidste sind og jeg er sikker på at livet forvandler sig for alle, der ønsker at lytte til det.

Er der noget du bedst kan lide at lave?
Jeg bestræber mig på at lave det, der er vigtigt for mig – Det er eksempelvis bedre at lytte til en lydfil,
hvis den har været vigtig at lave.

Hvad kan du bedst lide – NLP eller Hypnose og hvorfor?
Jeg kan lide den del af NLP, der er hypnose og jeg kan lide den del af Hypnose, der har inspireret NLP – NLP og hypnose er forbundet på mange måder og jeg har det sjovt med begge dele.

Hvis du fik en rejse til hvilket som helst land – hvor ville du så rejse hen?
Rusland.

Hvad laver du i din fritid?
Da jeg var yngre, kunne jeg rigtig godt lide at spille computerspil, men jeg stoppede med det, fordi jeg ikke ville ses som en nørd og blive upopulær, så jeg gemte det lidt væk, og lod være med at spille computer, selvom jeg virkelig elskede det. Mange år efter da jeg havde undervist folk fra hele landet i tiltræknings-kommunikation fandt jeg igen mine spil frem og begyndte at spille og i dag er det en stor del af mit fritidsliv – jeg spiller computer og designer også mine egne fantasy-computerspil, når jeg har fri.

Hvilke computerspil foretrækker du at spille?
Jeg har utrolig meget glæde af de historier man kan fordybe sig i – Jeg er en meget stor fan af Dark Souls… Det er kort sagt en fantastisk rejse og fortælling. Jeg elsker naturligvis også andre gode titler såsom:
Skyrim, Final Fantasy 6 og 7, Icewind Dale 2, World of Warcraft (Wrath of the Lich King), Warcraft 3 og mange andre – primært fantasy.

Hvorfor begyndte du at arbejde med tiltræknings-kommunikation?
Jeg var meget usikker og havde svært ved at tage kontakt. Jeg begyndte stille og roligt at interessere mig for at blive bedre til det og på eget initiativ gik jeg ud på gaden og blev afvist tusindvis af gange. Jeg lærte hele tiden en lille smule, og jeg blev ved med at tage kontakt – jeg tog især kontakt til dem, der gjorde mig mest nervøs, fordi det, at de gjorde mig nervøs, betød at det var vigtigt for mig. Tidligere blev jeg meget fanatisk med at skabe kontakt og tiltrækning, og jeg fandt lidt min egen måde. Da jeg udviklede mig brugte jeg senere tid med nogle af de bedste til de her ting, blandt andet ovre i London, men jeg var ikke så interesseret i score-tricks, men nærmere interesseret i udviklingen og overblik i kommunikationen. Grunden til at mine tiltrækningsforløb var så succesfulde var, at det var vigtigt i mit eget liv. Jeg tror at det har meget at gøre med at folk blev inspireret af at jeg var dårlig til det, men fordi det betød meget for mig, blev jeg god, og da jeg var blevet god kunne folk lære af det.

Hvorfor tror du, folk gerne ville lære af lige netop dig?
Se, det er således –
Ville du lære at tjene penge af en fattig? Nej.

Ville du lære at tjene penge af en millionær, der er født rig? Nej. Det mest givende er at lære af en person, der var fattig, men fandt ud af hvordan han skulle tjene penge, og som i dag er rig. Jeg havde det utrolig svært i kærlighedslivet og det tror jeg at mange kunne relatere til. 

Hvordan udviklede du dig, når du havde angst?
Det gode ved at have levet med panikangst, er at man er meget tæt på fornemmelsen af frygt, og man får en god forståelse for hvad frygt er, så der er ikke så meget andet, der kan gøre en bange. Jeg har ladet mig inspirere af min frygt, og har vendt det til noget, jeg kunne bruge til noget.

 

Derudover spiller han i band og ville ønske at han var bedre til at parkere bil.

 

 

 

Synes godt om Devotion Emotion på Facebook!

Abonner på Devotion Emotion på Youtube!