Hvad er NLP?

Hvad er NLP?

Her kan du lære lidt mere om hvad NLP er.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering.

Neuro
Nerver og hjernens påvirkning gennem sanserne.

Lingvistisk
Sprogets indflydelse på sanserne i os selv og andre.

Programmering
Kort sagt – Den indre struktur og det indre system, vi bevidst og ubevidst har gennem sanserne og hvordan vi programmerer os selv i en ressourcefuld eller ikke ressourcefuld tilstand.

NLP kan oversættes til: “Programmering af hjernen og nervesystemet via sproget“.
NLP udvikler sig stadig i dag og der kommer løbende nye modeller og teknikker i takt med at videnskaben udvikler sig.

Richard Bandler og John Grinder
NLP blev skabt i begyndelsen af 1970’erne af Richard Bandler og John Grinder. Richard Bandler var psykologistuderende og John Grinder var sprogforsker. Richard Bandler og John Grinder satte sig for blandt andet at modellere tre utrolig succesfulde terapeuter:

Virginia Satir (Familie terapi)
Milton H. Erickson (Hypnose terapi) – Verdens første kliniske hypnoseterapeut.
Fritz Perl (Gestalterapi)

Richard Bandler og John Grinder ville undersøge om der var særlige sprogmønstre der var afgørende for de tre succesfulde terapeuters resultater og om der var særlige strategier disse tre benyttede sådan at det kunne sættes ind i bestemte modeller.
NLP blev således skabt ved at modellere og ved at undersøge mennesker, der havde udviklet særlige færdigheder og kompetencer og ud fra disse studier er grundlaget for NLP skabt.

NLP indholder en lang række modeller samt teknikker
Virginia Satir påvirkede blandt andet Metamodellen. Fritz Perl havde mere indflydelse på opfattelsespositioner. Ved Milton Erickson fandt man hypnotiske sprogmønstre, der fremkaldte trance-tilstande. Dette påvirkede Milton Modellen. Mange andre har naturligvis også haft indflydelse på NLP og NLP har uden tvivl haft indflydelse på en lang række områder indenfor blandt andet kommunikation, terapi, indflydelse mm. Det er ganske nemt at se hvordan mange andre områder er blevet inspireret af NLP – hvor NLP uden tvivl har sat sine spor.

 

NLP bliver hyppigt brugt i mange forskellige
områder såsom:

 • Hypnose
 • Terapi
 • Kommunikation
 • Ledelse
 • Konflikthåndtering
 • Coaching
 • Efterretningstjeneste
 • Underholdningsbranche
 • Optrædende kunstnere
 • Spindoktor
 • og mange flere

Forskellige typer uddannelser
NLP uddannelser er delt ind i forskellige niveauer hvor NLP Practitioner indeholder det grundlæggende og NLP Master er mere avanceret og bygger videre på det lærte stof. Ved Devotion Emotion lærer du af en certificeret NLP Træner/Trainer, der på den måde er kvalificeret til at uddanne dig i NLP.

Kan man bruge NLP i hverdagen?
Ja! For uden at kunne benytte NLP professionelt, er NLP et nyttigt værktøj på mange sider af livet.

NLP giver dig værktøjer og indsigt i blandt andet:

 • Håndtering af uforløste følelser, tanker, ustøttende adfærd, begrænsende tankemønstre…
 • Kendskab til din indre samt ydre kommunikation og hvordan du skaber mere indflydelse, nærvær samt enighed… 
 • Styrkelse af din indflydelse gennem din indre og ydre kommunikation…
 • Dybere forståelse for hvordan krop og sind er forbundet…
 • Overblik over hvordan ydre omstændigheder samt begivenheder bliver filtreret gennem filteret i hjernen og skaber enten et positivt eller negativt udfald gennem din fysiologi og adfærd…
 • Kraftfuld indflydelse gennem brug af hypnotisk sprogmønstre…
 • Håndtering af dybereliggende udfordringer såsom – angst, traume, fobi med mere…
 • Nemmere at kunne motivere andre, coache andre og påvirke andre til at følge dine hensigter mere effektivt…
 • At blive endnu klogere på hvad du gerne vil – sætte mål – og gå efter målet endnu mere effektivt samt i et støttende mindset…
 • Nemmere at kunne kommunikere med mennesker, du eventuelt tidligere har haft svært ved at kommunikere med…
 • Hvordan du håndterer dårlige minder bekymringer om fremtiden samt støtter dig i at leve livet endnu mere fuldt ud på din egen måde…

 

Kritik af NLP
NLP har som meget andet naturligvis også gennem årene mødt kritik, men kritikken går primært mere på bestemte udøvere frem for det videnskabelige, der bliver stillet spørgsmålstegn ved. Alt i alt har det meget at gøre med den enkelte udøver, og kompetenceniveauet. NLP kan virke utrolig effektivt på mange forskellige udfordringer i livet, hvis udøveren er god til at benytte NLP og dets teknikker samt koncepter.

NLP henvender sig uden tvivl til alle,
der ønsker at få endnu mere ud af livet.

Bliv certificeret og uddannet i NLP

Vi håber du indser fordelene ved NLP Practitioner uddannelsen som fjernundervisning

 • Du vil komme igennem det samme pensum som ved ethvert andet NLP uddannelsessted samt ved Devotion Emotions fysiske NLP uddannelser – Forskellen er blot at du kan studere det hjemmefra!
 • Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov.
 • Der lægges vægt på en høj standard som ved ethvert andet uddannelsessted – Forløbet vil være ganske grundigt og du vil have mulighed for at fordybe dig dybt i NLP – Forløbet beskæftiger sig endnu dybere med NLP end man typisk vil gøre andre steder!
 • Gennem forløbet bliver du kontrolleret i dit arbejde af en certificeret NLP Trainer i overensstemmelse med de internationale NLP standarder, der har arbejdet med NLP professionelt i mange år – og ikke kun har undervist det.
 • Uddannelsen er tilrettelagt på en sådan måde, at du opnår høje kompetencer indenfor kommunikation på et passende niveau og gradvist bevæger dig frem til mere avanceret læringsstof, sådan at uddannelsen ikke bliver “overvældende”.
 • Du vil opleve hvordan forløbet er tilrettelagt ganske simpelt, lærerigt og lige til at gå til.
 • Med en NLP uddannelse indenfor emner såsom: kommunikation, coaching, problemløsning og endda organisationsudvikling er du klædt godt på til at kunne håndtere en lang række situationer i livet endnu mere frit – både privat, men også professionelt.
 • Du har fordelen af selv at bestemme hvornår du vil arbejde på din uddannelse. Som udgangspunkt er forløbet designet til at du som minimum bruger 120 timers studietid.
 • En NLP uddannelse er en seriøs beslutning. Efter forløbet vil du være klædt godt på til at kunne arbejde professionelt med mennesker i form af coaching med mere og være tryg samt kompetent til at benytte dine færdigheder, eller du kan benytte NLP uddannelsen som et kraftfuldt supplement til eventuelle andre kompetencer – en NLP uddannelse er som udgangspunkt altid godt på dit CV!

 

SeriøstLærerigtLigetil

 • Du vil få større overblik i kommunikationen mellem mennesker.
 • Du vil opnå endnu flere færdigheder, der vil give dig større indflydelse blandt andre.
 • Du vil lære hvordan du coacher dig selv og andre effektivt.
 • Du vil få stort overblik over hvordan krop og sindet påvirker hinanden.
 • Du vil lære endnu mere om hvordan dine indre processer skaber indflydelse i den ydre kommunikation.

Bliv certificeret og uddannet i NLP
Mulighed for online uddannelse/fjernundervisning hjemmefra!
NLP uddannelse online hjemmefra! – Bliv certificeret NLP Practitioner  

Se mere om NLP modeller, teknikker og opslag: NLP teknikker overblik

Test Gratis din NLP persontype og bliv klogere på dig selv. Er du Visuel, Auditiv, Kinæstetisk eller Auditiv Digital?
Test din NLP persontype her: Test din NLP persontype – Fortrukne repræsentationssystem

Download Guidet Hypnose lydfiler

Download guidet hypnose lydfiler til mere selvværd og succes.
Se mere om Hypnose lydfilerne her: Guidet hypnose lydfiler

Guidet-hypnose-lydfiler-til-mere-selvværd-succes-mp3-filer

Download Guidet NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Guidet “spirituelle” hypnose lydfiler til mere indre ro, selvforståelse samt selvindsigt. Disse NLP hypnose spirituelle lydfiler til mere selvværd og succes er nøje designet til at frisætte indre ressourcer og hjælpe dig til endnu mere livsglæde i bestemte livsområder. Hypnose lydfilerne er meget forskellige – mange er tænkt som en hypnose spirituel meditations-drømmerejse hvor du opnår samt finder frem til endnu flere ressourcer og fornyelse, mens du blot lytter med lukkede øjne og lader tankerne flyve. Disse afslapnings-hypnose lydfiler er nøje designet til at skabe kraftfuld påvirkning samt selvindsigt og de gør dette ganske effektivt. De er nøje designet til ikke kun at omprogrammere dine eventuelle uhensigtsmæssige indre processer, men giver dig også mulighed for at reflektere og fordybe dig i bestemte områder såsom: kommunikation, selvindsigt, kærlighed, indflydelse, tiltrækning, lavt selvværd.

Fordelen ved mange af lydfilerne er uden tvivl at du kan fordybe dig i dig selv. Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde NLP samt hypnose elementer, der vil give dig resultater også på uventede områder. Derudover vil særlig sensitive især bemærke hvordan hypnose lydfilerne vil skabe en “healing” effekt da Simon indtaler disse lydfiler med indlevelse samt kanaliseret med stærk energi, der medfører en kraftfuld oplevelse og dermed helende effekt. Hypnose “healing” lydfilerne er skabt og indtalt på tidspunkter hvor at indlevelsen af disse emner har været ekstra stærk og målet er ganske enkelt at dette vil smitte af på lytteren – Lydfilerne er meget forskellige! Nogle vil hjælpe dig med at overkomme tvivl på dig selv, andre vil udvikle færdigheder og bringe mere selvforståelse ind i bestemte livsområder – Uanset hvad vil du forhåbentligt kunne lide at lytte til dem. Hypnose meditations, refleksions “mindfullness” lydfiler – ja disse lydfiler vil virke stressreducerende og bringe dig i en kraftfuld tilstand af selvindsigt og selvreflektion. Gaven ved lydfilerne er at disse guidet hypnose lydfiler alle har det tilfælles at de ikke er lavet til dit bevidste sind… men til dig. Guidet hypnose lydfiler mod stress og tvivl på dig selv samt guidet hypnose lydfiler til motivation, handlekraft samt kompetencer og succes. Se oversigt over Hypnose lydfiler: Guidet Hypnose lydfiler.