E-bog “Sindets Argumenter”

Bogen er en selvudviklingsbog, der kan støtte dig til personlig transformation. Bogen er naturligvis henvendt til både kvinder og mænd. 

Bemærk venligst der er forskel på denne bog:
“Sindets Argumenter” og Kærlighedens Argumenter

“Sindets Argumenter” handler også om at benytte indre argumenter (sindets kraft), men den vil have et endnu bredere, metafysisk udgangspunkt. Efter jeg skrev den første bog “Kærlighedens Argumenter”, der udforsker samme koncept (men kun i kærlighedslivet) indså jeg, at dette koncept er alt for kraftfuldt til blot at begrænse til ét livsområde. Bogen vil udforske et mere bredt og større perspektiv og er mere kraftfuld, da den handler om at frisætte sig selv på et dybere niveau.

Om bogen Sindets Argumenter

Det er værd at bemærke at denne bog ”Sindets Argumenter” bruger eksempler fra gnosticisme, men er skrevet fra et hermetisk, filosofisk perspektiv frem for filosofien Gnosticisme. Målet med bogen er at fremkalde umådelig stor, personlig styrke i læseren gennem selvindsigt.

Både Hermetisme og tankegangen Gnosticisme beskæftiger sig nemlig med elementet “Gnosis” (selvindsigt/viden via selvindsigt), men anskuer dette element fundamentalt forskelligt. I den hermetiske tankegang er liv og lys fundamentet i alt – dermed har jeg skrevet denne bog blandet med egne besynderlige koncepter, hvor mit håb er at inspirere læsen til at følge hjertet til det yderste.   

Det er dermed værd at bemærke at Gnosticisme som filosofi i sin grundform forsøger at ”undslippe” og ”stikke af” fra verden, hvor den hermetiske tankegang søger at omfavne verden gennem selvindsigt og selvforståelse og viden. Så begå ikke fejlen at anskue bogen som klassisk Gnosticisme. Grunden til dette understreges er fordi at bogen tager udgangspunkt i et eksempel fra Gnosticisme (det velkendte eksempel med ”Platon” og ”grotten”).
Hermetisme vil dog ikke blive gennemgået eller nævnt i bogen, men vil være et af de mange bagvedliggende elementer.

Hvad handler bogen “Sindets Argumenter” om?

Du har sikkert set filmen Matrix…


Bogen “Sindets Argumenter” tager udgangspunkt i den oprindelige, kendte metafor, som Matrix filmen er baseret på. I den oprindelige, kendte metafor, der blev skabt f.kr. af Platon, hvor Platon benytter Sokrates i et eksempel med sin samtalepartner for at fremme forståelse, tales der om grotten, hvor slaver – fra de var små – kun kendte en falsk virkelighed. Den falske virkelighed var skygger på væggen fra et bål dannet af skyggemagere, og da slaverne kun kunne se i én retning, forstod de ikke at skyggerne ikke var rigtige. Slaverne foretrak deres illusion, da de blev forsøgt frigivet.

Bogen “Sindets Argumenter” vil dermed handle om hvordan du i dit liv bryder ud af illusionens lænker og skaber en mere fleksibel virkelighed. Denne bog kan læses af mange, men den vil være særlig kraftfuld for intuitive mennesker, der ønsker at udforske deres eget væsen på mange forskellige niveauer. Der vil også være metafysiske elementer, såsom “telepati” og hvordan det er forbundet til indre argumenter mm. Denne bog kan fremme eksistentiel ubehag og en følelse af angst i nogle mennesker. Grunden til dette er at den essens bogen forsøger at bringe ikke kan rummes af den menneskelige hjerne. Bogen er i sig selv harmløs og handler om at følge dit hjerte oprigtigt. Bogen er nemlig skrevet til dit sande sind. “Sindets Argumenter” er skrevet til at blive forstået forskelligt af alle dine forskellige aspekter såsom: Din hjerne, dit bevidste sind, dit ubevidste sind, dit højere selv, observatøren samt afsæt-punktet, og ikke mindst dit “sande sind”. Du vil lære mere om dette ved at fordybe dig i bogens kraftfulde indsigter. 

 

E-bog “Sindets Argumenter”
Pris: 125,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

  • Du kan betale trygt med betalingskort!
  • Du behøver ikke en Paypal konto!
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk