Gratis guidet hypnose lydfil mod lavt selvværd. Oplev mere velvære og succes

Gratis guidet hypnose lydfil mod lavt selvværd. Oplev mere velvære og succes

Gratis-guidet-hypnose-lydfil-mod-lavt-selvværd-oplev-mere-velvære-og-succes

Lyt til Gratis guidet hypnose lydfil mod lavt selvværd.
Oplev endnu mere velvære og succes med denne smagsprøve!

Hypnose lydfil smagsprøver:

Mere end 80.000 har lyttet til denne lydfil på youtube! Oplev blot en lille smagsprøve på en gratis guidet hypnose lydfil mod lavt selvværd. Simon har skabt nogle af landets mest unikke samt avancerede hypnose lydfiler til mere livsglæde. Hypnose lydfilerne vil åbne døre hvor der før var mure!

Uddrag af den 60 minutter lange sove hypnose drømmerejse!
Hør hele denne lydfil med lydfilpakken. 

Lydfilpakken anbefales!

Se mere her: Lydfilpakken med hypnose lydfiler.

Vi håber du indser fordelene ved lydfilpakken!

 • Få tonsvis af lyttemateriale, der vil skabe fundamentale ændringer.
 • Samlet pakke af landets mest kraftfulde, dybdegående, avancerede og unikke hypnose lydfiler.
 • Håndter og overkom begrænsende tankemønstre og overbevisninger i mange livsområder.
 • Hypnose lydfilerne indeholder kraftfulde og avancerede elementer af NLP.
 • Find frem til skjulte ressourcer i mange forskellige livsområder.
 • Håndter ubevidste og bevidste begrænsninger samt indre blokeringer fra fortiden.
 • Skab indre harmoni mellem fortid, nutid og fremtid ved dybdegående, hypnotisk arbejde.
 • Mulighed for at arbejde med eventuelle dybereliggende udfordringer i mange livsområder.
 • Omprogrammer dine indre processer og skab et urokkeligt mindset samt en støttende livstilstand.
 • Samlet pakke af spirituelle hypnose lydfiler, der støtter dig til personlig transformation.
 • Forstærk din indre repræsentation og vend svagheder til styrker.
 • Samlet pakke af kraftfulde, kanaliserede, hypnotiske drømmerejser.
 • Med lydfilpakken har du altid mulighed for støttende input, der medfører handlestyrke.
 • Opnåelse af dyb indsigt, der vil afspejle sig i din verden.
 • Få mere kontrol over dit sind og dermed dine resultater i mange livsområder.
 • Forbind dig endnu mere til din unikke livsopgave og få motivation til opnåelse af mål.
 • Fremkald dine iboende styrker og genopdag magien i livet.
 • Samlet pakke, der vil støtte din spirituelle rejse, såvel som din karriere og privatliv.

Se mere her: Lydfilpakken med hypnose lydfiler.

 

Bliv lidt klogere på hypnose herunder:

Findes hypnose?

Hypnose er veldokumenteret – Der er forskel på, hvilke hjernecentre der er aktive, fra når en person er under hypnose, og når en person lader som om, personen er under hypnose.

Er hypnose farligt?

Nej – Hypnose er ofte anset for at være et af de mindst farlige af alle felter indenfor psykiatri. Du kan for eksempel ikke blive fanget i hypnose-tilstanden, gøre ting du ellers ikke ville, eller ting, der strider imod dine værdier som menneske.

Skiftende lyd og flere stemmer?

Mange af mine hypnose lydfiler indeholder skiftende lyd.
Det anbefales at benytte høretelefoner, men det er ikke et krav! Målet er kort sagt ikke at du bevidst skal lytte til alt, der bliver sagt. Men uanset om du vælger at gøre det eller ej, har det sådan set ikke nogen anderledes effekt. Den skiftende lyd er blot et element, der egentlig ikke behøver at være der, men som jeg personligt foretrækker. Selvom mange mennesker foretrækker skiftende lyd, vil der altid være nogle, der næsten bliver helt stressede af skiftende lyd, fordi de ofte forsøger at lytte samt analysere alt, der bliver sagt, og i virkeligheden er dette en god ting, da dette blot vil forstærke effekten. Bemærk venligst, at ro ikke er et krav for at hypnose har effekt! Afslapning er ikke et krav for at hypnose har effekt, selvom mange mennesker måske vil tro det. Meget hypnose er afslappende, men det er ikke et krav for at hypnotisere mennesker. Jeg har ikke tænkt mig at afsløre mange af mine avancerede elementer fra mine lydfiler, men det er meningen, at de skal forstyrre det bevidste sind, og jeg kan tilføje, at den skiftende lyd harmonerer særlig godt med menneskers to hjernehalvdele.

En gang imellem hører jeg mennesker sige: “Den skiftende lyd forstyrrer mig, og jeg kan ikke koncentrere mig om hvad der bliver sagt!” Det er meningen! De er nøje designet til at forstyrre det bevidste sind.

Bemærk: din forventning om, hvad hypnose er, er ikke hvad hypnose er. Bemærk venligst, at lydfilerne ikke er skabt for dit bevidste sind, men nærmere for at forstyrre dit bevidste sind – sådan at det sande arbejde kan virke!

Imens det bevidste sind er fokuseret og forstyrret, vil der være stor mulighed for dybdegående omprogrammering af dit indre. Der vil være budskaber, det bevidste sind ikke kan rumme, og der vil være sammenkædninger, der er nøje designet til det ubevidste sind. Lydfilerne er nøje designet til at forstyrre dit bevidste sind og give dit ubevidste sind mulighed for at omfavne mange forskellige elementer. Du behøver ikke være i en dyb tilstand for at lydfilerne gør, hvad de skal.

Hvordan virker hypnose lydfilerne bedst?

Hvis du kan lide at lytte til dem, virker de særligt godt, og det vil have en forstærkende effekt. Hvis du ikke kan lide at lytte til dem, så lad vær (de vil dog stadig virke, men lyt kun hvis du kan lide dem). Det er hensigtsmæssigt at lytte til hypnose lydfilerne kontinuerligt sådan at du gradvist kan omprogrammere indre begrænsende tankemønstre og opdage nye strategier samt fremkalde ukendte ressourcer.

Hypnose vs meditation?

Det er kort sagt ikke et krav at hypnose er som et varmt, behageligt karbad, hvor du kan meditere.

Meditation er nemlig ikke det samme som hypnose, eller trance for den sags skyld, selvom du kan befinde dig i særlige tilsvarende hjernefrekvenser, der kan være nyttige for hypnose. Det er velkendt blandt hypnotisører at hypnotisk påvirkning ikke afhænger af en dyb tilstand, men at en vågen, opmærksom tilstand ofte er lige så effektiv. Ofte vil der være mulighed for indflydelse via blot en normal samtale. Hypnose er dog ofte designet sådan at det føles rart, men det er sådan set ikke et krav.

Se… det er nemmere at hypnotisere mennesker, hvis de gerne vil hypnotiseres… Daah!

Derfor er det ofte hensigtsmæssigt at skabe en behagelig fornemmelse. Men meditation er verdner fra hypnose.
Hypnose er ikke nødvendigvis en behagelig fornemmelse – det er ikke et krav! Det vil ofte være en behagelig fornemmelse, men det har ikke så meget med hypnose at gøre.

Hypnose er kort sagt at fremme og/eller at dirigere trancetilstanden, mennesker allerede befinder sig i automatisk. Det er det! Og hvis mennesker ikke på nuværende tidspunkt er i trance (hvilket de er 80% af dagen) må man hjælpe dem andenvis med at opnå denne tilstand.

Hypnose og meditation er ikke det samme. Når der tales om meditation er paradokset ofte, at når mennesker vil meditere, vil de ofte bevæge sig ud af den automatisk genererede trancetilstand, der opstår når mennesker er opslugt af noget aktivt og/eller er i færd med forskellige ting.

Ro er ikke det samme som trance, og trance er ikke det samme som hypnose

Det er sådan set ret svært at sætte sig ned på gulvet og gå i trance… For trance opstår, når du er opslugt af noget internt eller ekstrent. Du kan sætte dig ned på gulvet og opnå ro. Ro og trance er ikke det samme. Stressede mennesker er stadig i trance 80% af dagen. Ja selvom de er stressede, og når de er opslugt af stress, kan de egentlig nemt gå i trance.

Det bedste vil naturligvis være at blive opslugt af noget, man godt kan lide. Selvom mange mennesker sætter sig ned for at meditere for at opnå ro, er det desværre ikke det samme som trance eller hypnose. Det er meget normalt at mennesker er i trance, når de kører på motorvejen, eller når de sidder i biografen, eller når de betaler regninger.

Se, når du er aktiv og er opslugt af noget du laver aktivt, bevæger dit sind sig på automatpilot efter noget tid, og selvom du er aktiv, er du i en tilstand af trance. Med den indsigt vil jeg anbefale dig at blive opslugt af noget, du kan lide og dermed gå i trance, og når du gør dette, ved du, at dit ubevidste sind kan skabe muligheder, alt imens du blot trækker vejret endnu dybere.

Sandheden er: ”Du er sådan set mindre i trance, når du ikke laver noget, end når du laver noget.”

Du er mere i trance når du læser i en bog eller ser tv, end når du sidder på gulvet og forsøger at meditere!

Hypnose handler om, hvordan ens indre og ydre fokus er, og hvordan det bliver påvirket. Meget kraftfuld hypnose bliver endda ofte induceret ved at give en person et chok, der får dem i et andet mindset.

Grunden til at hypnose lydfiler ofte er designet til at være behagelige, er – meget selvsigende – at det er mere behageligt.

Dette er dog ikke essensen i hypnose, og de behagelige elementer er ofte blot noget, der er ”drysset ovenpå” og dermed ikke den del, der skaber hypnose, trance eller forandringsarbejde.

Det er nemmere at spise en sund salat… hvis den smager godt… Daah!

Er hypnose altid søvn?

Nej – Indenfor hypnose findes der begræber såsom “up trance” og “down trance” hvor påvirkning samt forandring kan ske gennem blot en normal samtale, og personen behøver ikke engang have lukkede øjne, for at trance kan forekomme. Hypnose betyder søvn, men hypnose er ikke det samme som søvn. Ofte vil stor hypnotisk påvirkning ske via en helt normal samtale hvor den, der bliver hypnotiseret ikke vil bemærke noget som helst anderledes. Og der vil ofte være mulighed for ligeså dyb indflydelse blot via en normal, aktiv samtale.

Hvilke kompetencer kan man få ved at være hypnotiseret?

Når man er under hypnose, er det ikke sådan at man lærer noget, man ellers ikke kunne – man forstærker det, man allerede kan, og der vil være større mulighed for dette, da der her arbejdes med det ubevidste sind. Hvis man gerne vil være bedre til eksempelvis at tegne, kan man forstærke sine kompetencer, men det er ikke en magisk pille til at lære nogle helt nye færdigheder. Dog kan man opdage skjulte talenter under hypnose. Hvis du gerne vil lære at tale russisk, men aldrig har gjort det før, vil hypnose ikke lære dig at kunne tale det ud af den blå luft, men det vil kunne forstærke dine muligheder for at lære det på egen hånd. Derudover kan hypnose også benyttes til at fjerne smerte, stress, justere blodtryk, lindre både fysiske og psykiske problemer mm. Der er eksempler på folk, der endda bliver opereret ved at være under hypnose, frem for bedøvelse. Jeg husker hvordan jeg selv har været til tandlægen og fik lavet seks huller og en rodbehandling uden bedøvelse, fordi jeg bragte mig selv i trance. Jeg nævner ikke dette for at imponere dig, men for at forsikre dig om, at jeg ved, hvad jeg taler om.

Virker hypnose kun på “letpåvirkelige” mennesker?

De fleste mennesker kan hypnotiseres. Faktisk er kloge mennesker og mennesker med højere IQ lettere at hypnotisere, fordi med øget intelligens kommer ofte et mere åbent og spørgende sind. Derudover er mennesker, der er skeptiske samt kritiske overfor hypnose ikke så svære at hypnotisere som man ellers skulle tro. De fleste mennesker kan hypnotiseres, men kun hvis de har lyst. Hypnose kræver, at en person har en væsentlig grad af bevidsthed samt evne til at fokusere internt eller eksternt.