Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Information/aktivitet på hjemmesiden, der er indsamlet af Devotion Emotion er indsamlet til statistiske formål til at forbedre hjemmesiden.

Email og Kontaktformularer

Vi indsamler den nedskrevne information ved kontaktformularer som f.eks tilmelding til nyhedsbrev. Vi gemmer også den email du opgiver under betaling eller som eventuelt er forbundet til din paypal konto, sådan at vi kan kontakte dig mht. Download link sådan at du eksempelvis kan modtage et ekstra download link. Der sendes kun nyhedsbrev ud til dem, der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. Der indsamles nødvendig information ved køb og mail kontakt.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.