NLP Hypnose Practitioner

Vil du være NLP Hypnose Practitioner?

 

 

Forbind din NLP Practitioner med dit Hypnose Grundstudie.

NLP og hypnose er tæt forbundet. NLP blev skabt ved blandt andet at modellere verdens mest betydningsfulde og berømte hypnotisør Milton H. Erickson. Når der undervises Hypnose inddrages NLP ofte. Når du har kompetencer i både NLP og Hypnose har du mange muligheder og færdigheder, der kan gavne dig på mange sider af livet. Med kendskab til både hypnose og NLP opnår du en dybere forståelse for begge felter og dermed flere nyttige ressourcer til rådighed.

Når du har gennemført både NLP Practitioner forløbet og Hypnose Grundstudiet og er blevet færdiggjort i begge forløb har du inden fire måneder efter det sidst afsluttede forløb mulighed for at tage en ekstra prøve for at demonstrere dine færdigheder i de to forskellige felter samlet.
Når prøven er gennemført og godkendt af din NLP Træner vil du få tilsendt et bevis på, at du nu er NLP Hypnose Practitioner. Dette gælder ikke hvis man har taget sin NLP Practitioner eller hypnose forløb andre steder end ved Devotion Emotion.

Som NLP hypnose Practitioner må du benytte Devotion Emotion Hypnose logoet og Devotion Emotion NLP logoet på din hjemmeside.

 

Pris: 2100,- DKK

Kontakt for at høre mere:
kontakt@devotionemotion.dk

 

Du skal have gennemført: NLP Practitioner
Du skal have gennemført: Hypnose Grundstudie