Skype samtale og Mail korrespondance

Issa
“Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.”

 

Skype samtale
Simon laver mange forskellige ting, og derfor er mulighed for Skype-samtale aldrig garanteret.

Samtaler med Simon over Skype er forbeholdt kunder, der allerede har købt og haft glæde af et/flere produkter, da samtaler som oftest tager udgangspunkt i koncepter fra produkter.

Samtalen over Skype vil være i form af en almindelig dialog men under overfladen vil der typisk være samtale-hypnotiske elementer og støttende inputs samt inspiration til selvindsigt og personlig udvikling samt meget mere.

Samtaler over Skype vil altid udspringe fra hvad du selv bringer på banen. Samtalerne er som udgangspunkt hjælp til selvhjælp og derfor forventes det at du er klar til at arbejde med dig selv.

En samtale kan tage udgangspunkt i mange forskellige elementer. Typiske emner er de ting, der står beskrevet i produkter eller på hjemmesiden, en situation du befinder dig i eller et begrænset mindset, du ønsker at ændre, men samtalerne og deres emner er altid unikke fra person til person.

Der er ikke mulighed for at få undervisning på en Skype samtale, og hvis du ønsker at lære at bruge NLP, hypnose osv. henvises der til uddannelserne.  Samtalerne må ikke omhandle stærkt politisk ladede emner. 

Skype samtale
Pris:
 520,- kr. for  1,5 time 

Kontakt for booking og for at høre mere.


Mail korrespondance

Bemærk mail samtaler er delt ind i særlige fokus områder herunder:

NLP og hypnose, Kærlighed og Dating, Krystaller

Du kan til hver en tid stille spørgsmål, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, køb af produkter, vejledning i valg af produkter, men hvis du søger personlig vejledning og ønsker kontinuerligt at skrive og modtage uddybende svar fra Simon, anbefales mail korrespondance. Der vil i nogle tilfælde også være mulighed for online Skype samtale. Kontakt venligst for mere info.

Samtale angående: NLP og Hypnose

Bemærk hvis du er på en uddannelse ved Devotion Emotion kan du naturligvis skrive og få hjælp gratis!
NLP og hypnose er tæt forbundet. NLP blev skabt ved blandt andet at modellere verdens mest betydningsfulde hypnotisør.

NLP og hypnose (Velvære og selvværd)

Det vil aldrig være erstatning for nogen form for lægehjælp.  Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Jeg tilbyder skræddersyet vejledning i emner såsom:

 • Hjælp til håndtering af angst, panikangst.
 • Forståelse for kroppen og sindets påvirkning af hinaden.
 • Håndtering af nervøsitet
 • Ubehag samt forbedring af selvværd mm.
 • Målsætning og handlestyrke

Dette er kun ment som støtte og vejledningen vil ofte indeholde eksempelvis øvelser til afslapning eller forslag til nye og mere støttende indre repræsentation og dermed mere støttende adfærd.

NLP og hypnose (Indflydelse og kommunikation mv.)

Måske du har spørgsmål omkring hvordan du maksimerer din indflydelse:

 • Måske du har en vigtig jobsamtale?
 • Måske en eksamen?
 • Måske er der et foredrag der er særlig vigtig for dig?
 • Måske en vigtig handel eller et vigtigt møde?

I en sådan situation kan mine inputs være nyttige. Jeg kan kort sagt vejlede dig med kraftfulde elementer, der vil skabe muligheder og indflydelse meget lidt kan måle sig med!

Samtale angående: Kærlighed og dating

Jeg vil ikke besvare spørgsmål omkring erotik, og jeg kan naturligvis aldrig love et bestemt outcome i en situation! Hvis du blot ønsker at lære at tiltrække generelt henviser jeg til mine bøger om emnet!

Bogen til kvinder om diskret forførelse:Kan Mænd Tillokkes?

Bogen til mænd om at møde kvinder:Kan Kvinder Tiltrækkes?

Har du spørgsmål til datinglivet?

Jeg kan tilbyde kvinder samt mænd diskret, personlig vejledning i mange forskellige aspekter af datinglivet. Jeg kan besvare generelle og specifikke spørgsmål omkring hvordan du eksempelvis kan vende interesse-nivevauet, skabe kontakt, mv. Jeg kan tilbyde dig en lang række inputs baseret på din specifikke situation. Dette kan eksempelvis indebære forslag til ny mere støttende adfærd, samt stor indflydelse og indsigter med udgangspunkt i emner såsom:

 • Social dynamik
 • God kommunikation/dybere rapport
 • Eskalering til tættere kontakt
 • Den menneskelige adfærd
 • Kropssprog/nonverbal kommunikation
 • Indre repræsentation/egen tilstan/selvbillede
 • Indre dialog
 • Sindets påvirkning
 • Kontrol af Interesse-niveauet
 • Generel tiltrækning blandt mennesker
 • Direkte indflydelse/indirekte indflydelse
 • Sammenspillet mellem krop og sind
 • Stor indflydelse gennem sproget
 • Og meget mere…

Jeg elsker at hjælpe mennesker med diskret skræddersyet unik vejledning i dating-kærlighedslivet for det giver mig mulighed for at komme ind på kraftfulde elementer jeg normalt ikke snakker om og ikke har beskrevet før i mine bøger omkring tiltrækning mm.

Der vil typisk være forslag til ny adfærd samt nyt mentalt udgangspunkt, og alt, hvad jeg siger vil være baseret på, hvad du selv bringer på banen.

Der vil typisk være inputs kendt fra mine bøger eller tidligere arbejde, men det vil også i stor grad tage udgangspunkt i hvem du er, og derfor vil forslag til eventuel ændring i adfærd være baseret på din person, og ikke et forsøg eller ønske om at ændre dig!

Hvis du eksempelvis er genert tager jeg udgangspunkt i det, hvis du eksempelvis er selvsikker og har nemt ved at tage kontakt, tager jeg udgangspunkt i det, så det er derfor vigtigt, at du er så ærlig som mulig, så jeg bedre kan hjælpe og støtte i din specifikke situation.

Alle mennesker er forskellige, og jeg ønsker ikke at ændre på dig, med mindre, du selv ønsker forandring.
Jeg vil derudover også komme med min ærlige mening – hvis jeg synes, du begår nogle fejl, vil jeg sige det. Hvis jeg mener, personen du har udset dig ikke er god for dig, siger jeg det, så det er derfor vigtigt at være forberedt på, at mine ord måske kan trigger dig. Jeg vil dog altid komme med forslag til forbedring.

Min vejledning i kærlighedslivet tager altid udgangspunkt i sund fornuft, og jeg tager altid udgangspunkt i at du har situationsfornemmelse.

Samtale angående: Krystaller

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning, spirituel inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Når jeg snakker om krystaller er det med udgangspunkt i selvudvikling samt udforskning af dit eget væsen. Jeg garanterer aldrig noget bestemt outcome, og jeg vil som udgangspunkt altid nægte at tale om tungere emner såsom kontakt med specifikke afdøde, svære psykiske lidelser eller alvorlige, fysiske sygdomme mv.

Bemærk at min vejledning i krystaller som udgangspunkt vil være metafysisk, og dermed vil det være et meget spirituelt udgangspunkt. Ta’ hvad du kan bruge og kast resten væk!

Jeg kan tilbyde dig skræddersyet vejledning i hvordan du bruger de krystaller, du måske allerede ejer og hvordan du forbinder dig endnu mere til dem og får mest mulig ud af dem samt hvordan du eksempelvis forstærker krystallerne samt eventuelle krystal-kombinationer mm. Men ofte vil det også være nyttige krystaller, der kan gavne dig som du altså selv må anskaffe dig. Det, jeg ofte snakker om er hvordan krystallers vibrationer kan have indflydelse på dit energifelt og dermed din oplevelse af verden. Korrespondancerne er ment som en støtte til udforskning, og er ment som generel personlig udvikling samt underholdning. Det er også ment som træning i at kunne fornemme og tune sig ind til forskellige typer energier samt at udvikle dine iboende, intuitive evner, der ofte vil lede dig verdner fra hvad du troede var muligt.

 • Vejledning i brug af krystaller
 • Vejledning i valg af krystaller baseret på din situation
 • Få mere ud af krystaller og mærk krystaller
 • Krystal kombinationer
 • Forstærk og væk dine intuitive evner
 • Støtte til en ønskede tilstand gennem krystaller

Jeg kan tilbyde dig metafysisk, spirituel, skræddersyet vejledning i hvilke krystaller der vil støtte din situation. Jeg vejleder ikke i hvor du skal købe krystaller og anbefaler som udgangspunkt ikke nogen forhandler. Men jeg vejleder dog ofte i nyttig viden såsom hvordan du eksempelvis kender forskel på ægte og falske krystaller, eller eksempelvis hvilke krystaller der er naturlige, og hvilke der er menneskeskabte og lavet kunstigt.

Blot et par af fordelene ved mail korrespondance:

 • Diskret, unik vejledning direkte fra Simon.
 • Personlig, skræddersyet vejledning baseret på din situation.
 • Mulighed for lange eller korte korrespondancer (pris vil variere).
 • Personlig, unik vejledning i de fleste af emnerne du kender fra hjemmesiden.

Vil du kontinuerligt skrive og modtage uddybende svar fra Simon i form af mail vejledning, så kan du booke en mail korrespondance. Få personlig vejledning direkte fra Simon, der har hjulpet kvinder og mænd fra hele landet og flere dele af Europa i mange forskellige livsområder.

Da alt, vi drøfter, udspringer fra hvad du selv bringer på banen, vil du typisk blive bedt om at beskrive lidt om dig selv, og dit forhold til det aftalte emne, sådan at du kan modtage uddybende vejledning baseret på din situation. Du vil typisk modtage skræddersyet vejledning i hvordan du arbejder med eventuelle begræsende tankemønstre, hvad du kan gøre for at skabe en ny, støttende adfærd samt målsætning for fremtiden baseret på din situation.

Mail korrespondance

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

Kontakt for pris og for at høre mere.
Kontakt: kontakt@devotionemotion.dk for at høre mere. Efter booking vil du modtage en betalingsanmodning hvor du kan betale trygt og sikkert med kort, hvorefter dit mail forløb kan begynde.

 

 

Maha
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter. Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon. Bedste hilsner”

 

Uddannelser i NLP online hjemmefra

Se mere her: Bliv NLP Practitioner online 

Studier i Hypnose
Se mere her: Grundstudie i hypnose online

Se udvalg af hypnose lydfiler

Se mere her: Guidet hypnose lydfiler til selvværd og forandring