Issa
“Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.”

 

Mail korrespondance eller online samtale med Simon

Du kan til hver en tid stille spørgsmål, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, køb af produkter, vejledning i valg af produkter, men hvis du søger personlig vejledning og ønsker kontinuerligt at skrive og modtage uddybende svar fra Simon, anbefales mail korrespondance. Der vil i nogle tilfælde også være mulighed for online Skype samtale. Kontakt venligst for mere info.

 

Samtale angående: Krystaller

Bemærk at min vejledning i krystaller som udgangspunkt vil være metafysisk, og dermed vil det være et meget spirituelt udgangspunkt. Ta’ hvad du kan bruge og kast resten væk!

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning, spirituel inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.

Jeg kan tilbyde dig skræddersyet vejledning i hvordan du bruger de krystaller, du måske allerede ejer og hvordan du forbinder dig endnu mere til dem og får mest mulig ud af dem samt hvordan du eksempelvis forstærker krystallerne samt eventuelle krystal-kombinationer.

Jeg kan tilbyde dig metafysisk, spirituel, skræddersyet vejledning i hvilke krystaller der vil støtte din situation. Jeg vejleder ikke i hvor du skal købe krystaller og anbefaler som udgangspunkt ikke nogen forhandler. Men jeg vejleder dog ofte i nyttig viden såsom hvordan du eksempelvis kender forskel på ægte og falske krystaller, eller eksempelvis hvilke krystaller der er naturlige, og hvilke der er menneskeskabte og lavet kunstigt.

Blot et par af fordelene ved mail korrespondance:

  • Diskret, unik vejledning direkte fra Simon.
  • Personlig, skræddersyet vejledning baseret på din situation.
  • Mulighed for lange eller korte korrespondancer (pris vil variere).
  • Personlig, unik vejledning i de fleste af emnerne du kender fra hjemmesiden.

Vil du kontinuerligt skrive og modtage uddybende svar fra Simon i form af mail vejledning, så kan du booke en mail korrespondance. Få personlig vejledning direkte fra Simon, der har hjulpet kvinder og mænd fra hele landet og flere dele af Europa i mange forskellige livsområder.

Da alt, vi drøfter, udspringer fra hvad du selv bringer på banen, vil du typisk blive bedt om at beskrive lidt om dig selv, og dit forhold til det aftalte emne, sådan at du kan modtage uddybende vejledning baseret på din situation. Du vil typisk modtage skræddersyet vejledning i hvordan du arbejder med eventuelle begræsende tankemønstre, hvad du kan gøre for at skabe en ny, støttende adfærd samt målsætning for fremtiden baseret på din situation.

Mail korrespondance

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

Kontakt for pris og for at høre mere.
Kontakt: kontakt@devotionemotion.dk for at høre mere. Efter booking vil du modtage en betalingsanmodning hvor du kan betale trygt og sikkert med kort, hvorefter dit mail forløb kan begynde.

 

 

Maha
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter. Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon. Bedste hilsner”

 

Uddannelser i NLP online hjemmefra

Se mere her: Bliv NLP Practitioner online 

Studier i Hypnose
Se mere her: Grundstudie i hypnose online

Se udvalg af hypnose lydfiler

Se mere her: Guidet hypnose lydfiler til selvværd og forandring