Skype samtale og Mail korrespondance

Issa
“Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.”

 

Skype samtale
Simon laver mange forskellige ting, og derfor er mulighed for Skype-samtale aldrig garanteret.

Samtaler med Simon over Skype er forbeholdt kunder, der allerede har købt og haft glæde af et/flere produkter, da samtaler som oftest tager udgangspunkt i koncepter fra produkter.

Samtalen over Skype vil være i form af en almindelig dialog men under overfladen vil der typisk være samtale-hypnotiske elementer og støttende inputs samt inspiration til selvindsigt og personlig udvikling samt meget mere.

Samtaler over Skype vil altid udspringe fra hvad du selv bringer på banen. Samtalerne er som udgangspunkt hjælp til selvhjælp og derfor forventes det at du er klar til at arbejde med dig selv.

En samtale kan tage udgangspunkt i mange forskellige elementer. Typiske emner er de ting, der står beskrevet i produkter eller på hjemmesiden, en situation du befinder dig i eller et begrænset mindset, du ønsker at ændre, men samtalerne og deres emner er altid unikke fra person til person.

Der er ikke mulighed for at få undervisning på en Skype samtale, og hvis du ønsker at lære at bruge NLP, hypnose osv. henvises der til uddannelserne.  Samtalerne må ikke omhandle stærkt politisk ladede emner. 

 

Uddannelser i NLP online hjemmefra

Se mere her: Bliv NLP Practitioner online 

Studier i Hypnose
Se mere her: Grundstudie i hypnose online

Se udvalg af hypnose lydfiler

Se mere her: Guidet hypnose lydfiler til selvværd og forandring