Mail korrespondance

 

 

Issa
“Det har virkelig været en øjneåbner for mig, alle de råd du gav mig har jeg taget til mig og arbejdet meget på. Du er faktisk en af de bedste coach jeg har lyttet til.”

1 times samtale over Skype

Pris: 350 kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne

Hvad, der drøftes udspringer af hvad du selv bringer på banen.
Samtale over Skype er ikke undervisning, men nærmere en dialog omkring din nuværende situation. Du kan se det lidt som en hyggelig samtale, hvor du kan få nogle gode inputs.
Samtalen kan tage udgangspunkt i mange ting. For eksempel at du har spørgsmål eller gerne vil drøfte noget af det, du har læst på hjemmesiden. Eller måske du har et problem eller personlig situation, du ønsker at få talt igennem og få nogle inputs til.

Kontakt: kontakt@devotionemotion.dk for at booke.

 

Mail korrespondance med Simon

Du kan til hver en tid stille spørgsmål, hvis du har spørgsmål vedrørende produkter, køb af produkter, vejledning i valg af produkter, men hvis du søger personlig vejledning og ønsker kontinuerligt at skrive og modtage uddybende svar fra Simon, anbefales mail korrespondance.

Blot et par af fordelene ved mail korrespondance:

 • Pris til at overkomme.
 • Diskret, unik vejledning direkte fra Simon.
 • Personlig, skræddersyet vejledning baseret på din situation.

Vil du kontinuerligt skrive og modtage uddybende svar fra Simon i form af mail vejledning, så kan du booke en mail korrespondance. Få personlig vejledning direkte fra Simon, der har hjulpet kvinder og mænd fra hele landet og flere dele af Europa i mange forskellige livsområder.

Da alt, vi drøfter, udspringer fra hvad du selv bringer på banen, vil du typisk blive bedt om at beskrive lidt om dig selv, og dit forhold til det aftalte emne, sådan at du kan modtage uddybende vejledning baseret på din situation. Du vil typisk modtage skræddersyet vejledning i hvordan du arbejder med eventuelle begræsende tankemønstre, hvad du kan gøre for at skabe en ny, støttende adfærd samt målsætning for fremtiden baseret på din situation.

Rammerne for mail korrespondance:

 • Du modtager max 7 uddybende mails fra Simon.
 • Korrespondancen varer højest 10 dage, også selv hvis du ikke har modtaget 7 mails.
 • Der forventes en god tone, også hvis du er uenig i et af svarene.
 • Vi aftaler på forhånd et emne – typisk en livssituation, et problem eller udfordring.
 • Du kan ikke skifte emne midt i korrespondancen.
 • Du kan f.eks ikke sende 1 mail og forvente 7 svar. Du modtager som udgangspunkt 1 svar pr sendte mail.
 • Alle mails holder sig som udgangspunkt til det aftalte emne, med mindre andet har relevans for emnet.
 • Hvad, der drøftes, udspringer fra hvad du bringer på banen, derfor forventes det at du deltager aktivt.
 • Mail korrespondance er ment som coaching og vejledning, ikke undervisning.
 • Der tages udgangspunkt i dig og din situation og ikke generelle spørgsmål.

Mail korrespondance

Pris: 250 kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne samt rammerne for mail korrespondance.

Kontakt: kontakt@devotionemotion.dk for at booke så vil du modtage en betalingsanmodning hvor du kan betale trygt og sikkert med kort. Hvorefter din mail forløb kan begynde.

 

 

Maha
”Det er en fornøjelse at deltage på det andet kursus (Level 2) i min personlige udvikling. Og jeg sætter stor pris på at kunne tale med dig om det, og det er utrolig behageligt at føre en samtale med dig. Du er en utrolig god lytter. Bare man dog havde en Simon man kunne åbne op for, når man har mest brug for det. Jeg har tænkt over det, der skete med mig mens vi sad og snakkede sammen. Hvordan en besked eller situation kan ændre ens humør. Der hvor mit humør og opmærksomhed pludselig skifter. Bliver glad men havner i et ”hul” og føler mig nede. Du har givet nogle værktøjer til at håndtere, tackle samt stoppe op og reflektere over, ”hvad skete der lige dér”. Nive hæfte og mærke hvordan har jeg det, og hvad føler jeg lige nu. Husk at passe og tage vare på sig selv. Det er så vigtigt, specielt i sit liv. At elske sig selv er at leve! Tak for hjælpen, Simon. Bedste hilsner”

 

Uddannelser i NLP online hjemmefra

Se mere her: Bliv NLP Practitioner online 

Studier i Hypnose
Se mere her: Grundstudie i hypnose online

Se udvalg af hypnose lydfiler

Se mere her: Guidet hypnose lydfiler til selvværd og forandring