Bogen – Kan Mænd Tillokkes?

Datingbog til kvinder – Lær at møde mænd naturligt – Datingtips til kvinder

Naturlige, diskrete datingtips til kvinder, der ønsker endnu flere valgmuligheder i kærlighedslivet. Læs Simons datingbog til kvinder. Simon har holdt nogle af landets mest effektive scorekurser for både kvinder og mænd, og han har undervist mænd og kvinder fra hele landet og flere dele af Europa!

Opnå indsigter og kompetencer
Forstærk din indflydelse og påvirkning
Fordyb din forbindelse og dit nærvær

Anne
“Kære Simon. Ordene, jeg fik fra dig, om at møde en mand ud fra tanken “Jeg har lyst til at lære dig at kende” frem for “jeg mangler dig i mit liv” har betydet en vandvittig stor ændring for mig. Begriber ikke, at så få ord har kunne gøre så stor forskel. Ikke bare er det bare en helt anden slags mand, jeg møder – Jeg bliver også behandlet overordentligt pænt lige pludseligt :). Du skal have alverdens tak…”
 

Fordelene ved at kunne skabe kontakt i kærlighedslivet når du er forelsket eller tiltrukket er umådelige og grænseløse!

Download og læs bogen med det samme og oplev kraftfuld indflydelse, overblik samt kontrol i kærlighedslivet… for mindre end hvad et par drinks koster i byen.

 

E-bog “Kan Mænd Tillokkes?”
Pris: 125,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

 • Du kan betale trygt med betalingskort!
 • Du behøver ikke en Paypal konto!
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

 

Download E-bogen til kvinder om diskret forførelse af mænd!
“Kan Mænd Tillokkes?“ Mere end blot datingtips til kvinder! En selvudviklingsbog, der giver kvinder kolossal kontrol i kærlighedslivet! Fordyb dig i oprigtig, naturlig forførelse med kraftfulde elementer, få mennesker lærer!

Datingbog til kvinder – Lær at møde mænd naturligt – Datingtips til kvinder

Siden jeg skrev min bog til mænd: “Kan Kvinder Tiltrækkes?” har kvinder ofte spurgt mig, om jeg vil lave en sådan bog til dem. Jeg har undervist mennesker fra hele landet og flere dele af Europa i tiltræknings-kommunikation. Størstedelen var mænd, men der har dog været overraskende mange kvinder, såsom event-piger, sexologer, men også mere generte og tilbageholdende kvinder har haft glæde af mine vejledninger, så da jeg ville skrive denne bog, var det med fokus på især en mere diskret og forsigtig tilgang, for at manden får lov til at kæmpe for dig!

Hvis du også er træt af den overfladiske datingverden… så er bogen “Kan Mænd Tillokkes?” noget for dig! Den vil naturligvis beskrive en lang række nyttige elementer i datinglivet, men dette er en uskyldig bog med hjertet i centrum! Den lærer dig om oprigtig, naturlig forførelse af mænd! Og beskriver mandens indre verden i et omfang aldrig før beskrevet!

Enhver kvinde, der læser denne bog og benytter dens koncepter til fulde samt sætter sig ind i dens koncepter vil få valgmuligheder i kærlighedslivet og dermed blandt mænd – så sikkert som at jorden drejer rundt om solen!

Denne bog vil ikke gøre, at du blot bliver valgt som noget ekstra… Denne bog vil gøre, at han vælger dig før andre, der endda måske er mere eftertragtede. Denne bog vil gøre enhver kvinde i stand til at forføre mænd naturligt og oprigtigt!

Bogen henvender sig til mange forskellige typer kvinder

Bogen lærer generte kvinder, modne kvinder, eftertragtede kvinder, samt kvinder der endnu ikke har oplevet så meget dating-succes at skabe oprigtig forbindelse og kraftfuld indflydelse ved at benytte en lang række indsigter, der virker. Hvad du lærer er afprøvet af kvinder af alle typer og VIRKER! (Tilgiv mig mænd)

Alle mennesker er forskellige, og derfor er denne bog ikke baseret på, at du er en bestemt type, men nærmere tager bogen udgangspunkt i ”mindset”, social dynamik samt indsigt i mandens natur, baseret på dybdegående arbejde i en lang række mænds tanker (af alle typer) og mindset når de vil skabe kontakt til kvinder (aldrig før beskrevet). Der ligger års praktisk erfaring bag denne bog – og koncepterne virker!

Bogen indeholder også nogle urimeligt kraftfulde elementer, der vil efterlade dine konkurrenter i støvet. Elementer, der hyppigt er brugt i hypnose, NLP og udenlandske efterretningstjenester, hvor kvinder eksempelvis er trænede som “lokkemad” for at tillokke mænd… åh jo!

Mange af bogens koncepter kan desuden benyttes overalt, hvor du vil møde mænd – og altså ikke kun i nattelivet!

Bogen giver dig som kvinde indsigter såsom:

 • Hvorfor han ikke kommer hen til dig, selvom han virker nysgerrig
 • Hvordan du skaber et stærkere selvværd omkring mænd, du vil møde
 • Hjernens filter, indre dialog og forståelse for at skabe en stærk indre repræsentation
 • Hvordan du får ham til at henvende sig til dig, uden at du viser for meget interesse
 • Hvordan du får hans nummer uden at virke desperat
 • Hvordan du kontrollerer interesse-niveauet
 • Hvordan du eskalerer tiltrækningen uden at virke desperat
 • Hvordan du møder mænd, du måske tidligere har set som uopnåelige
 • Hvordan kysset kommer mere naturligt, og hvordan du får ham til at kysse dig
 • Hvordan du håndterer generte mænd, der ikke eskalerer tiltrækningen, når du ønsker det!
 • Hvordan du fastholder din egen værdi blandt mænd, du vil møde oprigtigt
 • Hvordan du naturligt tillokker mænd, du oprigtigt vil møde
 • Hvordan du oplever endnu mere succes i kærlighedslivet
 • Din egen tilstand, når du skaber tiltrækning og effektiv kontrol over sensuel energi
 • Hvordan du sætter gang i ham, så han eskalerer
 • Hvordan du kan gøre dig selv endnu mere tiltrækkende
 • Hvordan du skaber en tiltrækkende gang – selv uden stiletter
 • Hvordan du forfører via en trojansk hest gennem indirekte indflydelse
 • Fordybelse i god kommunikation, og hvordan du tager det videre til forførelse
 • Forståelse for hvad der gør sig gældende for at tiltrække mænd
 • Hvorfor du aldrig bør flirte! Og hvorfor det skader mere end det gavner
 • Hvordan du hurtigt og effektivt tiltrækker mænd uden at vise interesse
 • Hvordan du med blot én diskret bevægelse skaber kraftfuld forførelse, uanset hvor du er
 • Hvordan du skal kigge på ham for at skabe stærk kemi
 • Hvad der gør sig gældende for at forføre mænd, uanset hvor du møder dem
 • Og meget mere…

Målet med denne bog er at gøre kvinder af alle typer opmærksomme på mandens indre verden og dermed “tillokke” mænd og lade dem gøre arbejdet! Kort sagt: få manden til at jagte kvinden med mindst mulig chance for at kvinden virker nem eller desperat eller mister sin sociale værdi! Der vil naturligvis også være elementer, der er til de mere vovede kvinder, men bogen kan støtte selv den mest generte kvinde til endnu flere valgmuligheder – uden risiko for at komme på glat is!

Herunder kan du se blot et hurtigt eksempel på kontakt (Simon skaber kontakt til kvinde naturligt). I videoen fremgår det, at hun tidligere er blevet stoppet af en “scorecoach” men hun roser Simon for at være mere naturlig! Selvom dette er et møde, hvor Simon møder en kvinde, vil du lære mange af disse elementer og MEGET mere, som du kan bruge, når du vil møde mænd naturligt og diskret! Se flere eksempler på Simon, der skaber kontakt!

Se mere her: Simon skaber naturlig kontakt i kærlighedslivet

Lidt om mit syn på kærlighedslivet

Siden jeg var ung og dum har jeg beskæftiget mig med dette livsområde og selvom jeg ikke er eller ønsker at være en rollemodel håber jeg at mit arbejde i kærlighedslivet fortsat vil være en spændende kilde til stor inspiration for både kvinder og mænd. Gennem tiden har jeg naturligvis også ændret mig som menneske og dette afspejler sig naturligvis i mit arbejde i dette livsområde.

Fordelene ved at kunne skabe kontakt i kærlighedslivet når du er forelsket eller tiltrukket er umådelige og grænseløse!

Ta’ kun hvad du kan bruge af det jeg siger, og kast resten væk… Det vigtigste er ikke det tekniske det vigtigste er motivation til forandring. 

Jeg startede ud i dette livsområde som nervøs og usikker og jeg havde virkelig svært ved at skabe kontakt. Når jeg endelig mødte en, der var særlig vigtig for mig følte jeg ofte at jeg ikke havde modet til at være sammen erotisk.

Jeg har altid fundet oprigtig tiltrækningen mellem mennesker særlig fascinerende og af alle kærlighedslivets motivationsfaktorer har jeg altid fundet det første møde eller tilnærmelsen særlig fascinerende og smukt.

Jeg har nemlig aldrig brudt mig om den overfladiske datingverden heller ikke selvom jeg gennem tiden har undervist både kvinder og mænd fra hele landet og flere dele af Europa i tiltræknings-kommunikation.

Social dynamik samt kommunikation og endda non-verbal kommunikation samt sammenspillet mellem krop og sind er særlig fascinerende for mig i dette livsområde, men særligt den oprigtige kommunikation og indre oprigtige oplevelse der opstår mellem mennesker når tiltrækningen melder sig har altid haft mit største fokus i dette livsområde.

Når mennesker gennem tiden har fulgt mit arbejde har de ofte lagt stor vægt i de tekniske aspekter (som der er mange af) og ja der er tonsvis af avancerede elementer jeg ofte underviser og har undervist, men jeg har aldrig vejet det tekniske større end blot ønsket om oprigtig kontakt…

Nu som hypnotisør og med en baggrund indenfor NLP/Neuro Lingvistisk Programmering (programmering af hjernen og nervesystemet via sproget) er jeg naturligvis fascineret af den menneskelige kommunikation, men jeg har altid set mødet og forelskelsen som noget magisk og vigtigt.

Jeg har altid vidst at det er væsentligt at opbygge dyb tillid til din intuition i dette livsområde… eksempelvis tillid til hvad du føler tillid til at tage handling og ikke blive stoppet af manglende mod eller tale sig selv fra at tage handling når muligheden viser sig. At stå ved sig selv og overvinde sin eventuelle frygt ved at vende usikkerhed til spænding alt sammen handler om sammenspillet mellem krop og sind.

Det er min dybe overbevisning at tiltrækningen mellem mennesker er mere betydningsfuld for et menneskes lykke end de fleste måske vil indse… for hvis ikke dette livsområde virker er der ikke meget der gør…

Tiltrækning er mere end blot ”god kommunikation”
Selv den bedste sælger ellers kropssprogs-ekspert kommer ofte til kort i kærlighedslivet når de vil skabe kontakt med oprigtighed og når det virkelig gælder og når det er vigtigt for dem… for mennesker kommunikere ofte ganske anderledes når noget er særlig vigtigt for os.

Du kan nemlig være topchef og dygtig til ledelse og kommunikation og indflydelse, men først når du mærker oprigtig tiltrækning i kærlighedslivet kommer dine kommunikations-kompetencer på prøve. Det er kort sagt mere til tiltrækning end blot overfladisk kommunikation.

Jeg har gennem tiden spekuleret over om den overfladiske datingverden egentlig har så meget med tiltrækning at gøre, men i stedet nærmere triviel rutine.

Når det kommer til tiltrækning er jeg er ikke på noget køns side! Jeg støtter mennesker der oprigtigt vil møde mennesker. I dating/kærlighedslivet vil der altid være idioter og desværre får det mange til ikke at se det søde og smukke i dette fantastiske livsområde. Mange mister kort sagt troen på kærlighed og i stedet ofte giver det modsatte køn skylden.
Jeg har fuld forståelse for ønsket om en kæreste eller blot ønsket om mere spænding og opmærksomhed i kærlighedslivet. Jeg mener begge ønsker kan være lige smukke. Lad mig understrege: Jeg mener ikke at det at være ”letlevende” er mindre smukt og jeg støtter gerne mennesker, der både søger fast partner eller mere spænding i kærlighedslivet og jeg synes det afgørende udelukkende er om hjertet er i centrum.

Mange mennesker spilder ofte tiden i kærlighedslivet på de forkerte… ofte mangler de modet og handlekraften til at skabe kontakt til dem de virkelig ønsker og spilder i stedet tiden på andre de tror de ønsker og ofte ender det med splid.

datingtips-for-kvinder-lær-at-møde-mænd-hvordan-finder-man-en-kæreste