Hypnose – Hvordan virker hypnose? Lær Hypnose

Hypnose – Hvordan virker hypnose? Hvad er Hypnose?

Hypnose–Hvordan-virker-hypnose?-Hvad-er-Hypnose?
Hypnose – Hvordan virker hypnose? Hvad er Hypnose?

Hvad er hypnose?

Hypnose er ganske enkelt en naturlig tilstand. Ordet hypnose stammer fra græsk og refererer til søvn. Hypnose er kort sagt en dyb tilstand, men der kan forekomme tilstande af trance på et lettere niveau, der altså ikke er dybt. Trance er eksempelvis en tilstand, der opstår på daglig basis. F.eks når du læser i en bog og tiden flyver afsted mens du er opslugt af at læse, eller hvis du kører en tur i bilen og pludselig er du fremme uden egentlig at huske hele turen… er det aldrig sket for dig? Dette er også en form for trancetilstand, og som på ingen måde er overnaturlig. Hypnotisøren har ganske enkelt evnen til at kunne fremme samt kontrollere og påvirke den allerede tilstedeværende tilstand. Hypnotisøren skaber altså ikke en tilstand ud af den blå luft – han fremmer ganske enkelt en tilstand der allerede er tilstede i mindre grad. Der er naturligvis forskellige måder at trigger disse tilstande på og det læres gennem at studere hypnose.

Den videnskabelige forklaring på hypnose findes blandt andet i hjernens frekvenser, hvor personen guides til et dybere niveau, hvor der åbnes mere op for nye ideer samt indtryk.

Beta – Meget opmærksom
Alfa – Reflekterende/dagdrømmende
Theta – Dyb meditation
Delta – Dyb søvn

Før i tiden blev hypnose set som noget okkult samt overnaturligt, men i dag er det dog set som noget mere normalt. Dette skyldes blandt andet Milton H. Ericksons indflydelse på hypnosens historie. Hypnose er veldokumenteret dog har effekten af hypnose meget at gøre med den enkelte udøvers kompetenceniveau samt andre faktorer, der spiller ind. Flere studier viser blandt andet at det, der særligt kendetegner en dygtig  hypnotisør er:

  • Båndet – Et stærkt bånd mellem klient og hypnotisør
  • Evner – Hypnotisørens evner – Kompetenceniveau
  • Baggrund – Hypnotisørens baggrund – Eksempelvis supplementer i form af eventuelt baggrund inden for NLP mm.

Der er også mange forskellige former for hypnose og metoder samt udgangspunkter mm. Kort sagt findes der den hurtigere direkte, samt den mere langsomme og grandvise trance inducerende. Der er også forskel på “stage hypnosis” og klinisk hypnose mm. Nogle hypnotisører arbejder på at hjælpe folk, hvor andre mere bruger det i forbindelse med underholdning mm.
NLP og hypnose bliver ofte sammenlignet, og den store forskel er blot at hypnose er mere “down trance” hvor NLP (den hypnotiske del af NLP) er mere “up trance” og kan benyttes til forskellige formål. Med forståelsen for hypnose kan du skabe mere enighed samt påvirke mennesker i et større omfang samt inspirere andre til selv at finde deres egne svar og de svar, de finder, vil være mere i overensstemmelse med hvad de selv finder passende ud fra deres værdiset og opfattelse af verden og langt dybere end dette. Ved at benytte hypnose arbejder du med det ubevidste sind, der har et helt andet overblik og som ikke er begrænset af det bevidste sinds perspektiver. En af gaverne ved hypnose er ganske enkelt at du kan snakke stille og roligt med en person – eksempelvis om noget så trivielt som vejret – og på samme tid inspirere personen til at opnå sine mål og drømme. Du kan ganske enkelt snakke om A mens personen oplever og mærker samt motiveres til B. Der er naturligvis mange andre måder at benytte hypnose på og du kan lære at mestre meget af dette ved Devotion Emotion. 

Det er ikke muligt at få nogen til at gøre noget imod deres grundlæggende værdier. Folk under hypnose gør ikke ting de ellers ikke ville gøre når de er i en “normal” tilstand.

Hypnose i historien
Vil du læse mere om hypnosens historie og om hvordan hypnose har udviklet sig gennem tiden læs mere her: Hypnose i historien

Vil du lære hypnose?

Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose

NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og succes

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring.

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose mp3 lydfiler.