NLP Practitioner uddannelse online fjernundervisning

 

NLP-uddannelse

NLP Practitioner uddannelse online med fjernundervisning
“Bliv ekspert i hjernens programmering via sproget”

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest dybdegående NLP uddannelser.

Erica
Jeg har lært utrolig meget om NLP og også om mig selv af Simon:) <3 Mange tak

Kort om NLP
NLP er praktisk psykologi og det er en form for terapi hvor der særligt er fokus på kommunikation, indflydelse, coaching mm.
En del af NLP kunne også kaldes “samtale hypnose” og med NLP har du mulighed for endnu større indflydelse gennem din kommunikation.

NLP står for: Neuro Lingvistisk Programmering.
NLP kan oversættes til: “Programmering af hjernen og nervesystemet via sproget“.

NLP adskiller sig meget fra traditionel terapi samt klassisk psykologi. NLP fokuserer meget mere på muligheder frem for begrænsninger og har først og fremmest en mere fleksibel tilgang til udfordringer.

NLP blev skabt ved at modellere og ved at undersøge mennesker, der havde udviklet særlige færdigheder, evner og kompetencer. Man modellerede mennesker ved både at undersøge hvad de gjorde fysisk, men i samme grad undersøgte man hvordan de tænkte og hvilket mindset, der lå til grund for deres handlinger mens de opnåede disse resultater!

Derefter blev deres færdigheder sat ind i systemer og modeller sådan at andre step by step kunne efterleve deres fremgangsmåder og opnå store kompetencer og ud fra dette er NLP skabt. NLP udvikler sig stadig i dag og der kommer løbende nye modeller og teknikker i takt med at videnskaben udvikler sig.

Synes du også at NLP er spændende?
…Så er en NLP uddannelse måske noget for dig, ja også selv hvis du er helt ny til det.
Uddannelsen i NLP henvender sig både til dem, der er helt nye samt dem, der allerede kender NLP.

Fordele ved Devotion Emotion NLP Practitioner fjernundervisning

 • Bliv Certificeret NLP Practitioner.
 • Du kan tidligst blive certificeret efter 120 timer og senest efter 3 måneder.
 • Fokus på at lære NLP grundigt.
 • Uddannelse i dit tempo og studer hvor og når du vil.
 • Læringsvideoer på dansk.
 • En utrolig dybdegående NLP uddannelse (mere dybdegående end fysisk NLP).
 • Meget mere fokus på dig og din proces.
 • Download materialet så du altid kan få genopfrisket dine færdigheder.
 • Samme pensum og moduler som fysisk uddannelse.
 • Opgaver du løbende skal løse gennem uddannelsesforløbet.
 • Praktisk og skriftlig evaluering ved certificering.
 • Benyt NLP i din hverdag eller slå dig ned som professionel certificeret NLP Practitioner.
 • En NLP uddannelse er flot på dit CV og respekteret i mange forskellige kredse.
 • Benyt Devotion Emotions NLP logo på din (eventuelle) hjemmeside.
 • Link til Devotion Emotions etiske retningslinjer for uddannede.
 • Uddannelsen er struktureret, afslappet og helt nede på jorden.
 • Du kan altid få hjælp via mail, hvis der er noget du er i tvivl om.
 • Kaffen må du selv lave 🙂

Du skal bruge følgende:

 • En computer med internetforbindelse. (Behøver ikke være særlig god).
 • Et simpelt videoafspilningsprogram. (Findes allerede på de fleste computere).
 • Gerne et par høretelefoner, men ikke påkrævet.
 • Et sted du kan sidde uforstyrret og alene.
 • Et skriveværktøj og en bunke papir til noter.
 • En form for videokamera/webcam eller lignende, der kan optage lyd til din certificering.

Anbefalet, men ikke nødvendigt: Eventuelt et slumretæppe og en velfungerende kaffemaskine, en skål med slik og du må gerne tage dig en drink 🙂

Når du har gennemført vores NLP Practitioner uddannelse kan du – hvis du har lyst – efterfølgende have mulighed for adgang til NLP Master Practitioner forløbet (også som fjernstudie) og dermed fordybe dine kompetencer yderligere.

Afslappet, trygt uddannelsesforløb!
Du kommer til at opnå store kompetencer indenfor kommunikation samt indflydelse og meget mere, men det betyder ikke at du behøver at blive en maskine…

 

NLP er meget mere end salg og ledelse!
Mange oplever desværre, at NLP er blevet taget lidt som gidsel i industrien, da NLP ofte er brugt indenfor salg, ledelse og organisationsudvikling. Fordi NLP er så effektivt, gør det nemlig at mange uddannelsessteder primært fokuserer på store firmaer, der sender medarbejdere ud på kompetenceudvikling i salg og ledelse, og desværre kan dette ofte gøre at man (som privat kursist) kan føle sig lidt fremmed, hvis man ikke er den næste “wall street haj” eller befinder sig i den verden blandt forretningsfolk og topchefer. NLP er meget kraftfuldt i salg og ledelse, og der er nu ikke noget galt med at lære NLP med henblik på salg og ledelse, men der er dog meget mere til NLP.

NLP er kort sagt ofte blevet skubbet en del væk fra sin ukonventionelle, oprindelige kerne, og ofte er centrale elementer udeladt for at gøre NLP mere tilpasset og “spiseligt” til et arbejdsmiljø, for at firmaer kan skabe kompetencedygtige medarbejdere. NLP og hypnose er historisk set tæt forbundet, og dette er blot et eksempel på noget, der ofte ikke lægges meget vægt i, da det kort sagt ikke skal benyttes på en arbejdsplads. Det er synd at mange “obskure”, spændende elementer af NLP bliver udeladt, fordi kun det, der er vigtigst i forretningssammenhænge bliver lagt vægt på.

Ved Devotion Emotion tør vi udforske det obskure, og vi er ikke så bange for ikke at passe ind. Vi fravælger ikke særlige elementer, men fokuserer lige meget på alle aspekter af dette spændende felt. 

NLP handler nemlig først og fremmest om at gå på selvopdagelse og forstå forholdet mellem krop og sind. Ved Devotion Emotion undervises NLP mere i sin oprindelige form. Du kan lære Neuro Lingvistisk Programmering hjemme i dine trygge omgivelser ved Devotion Emotion.

NLP-online-fjernundervisning-uddannelse-NLP-kurser

Hvorfor valgte jeg at lære NLP?
Jeg har altid været fascineret af NLP!
NLP var noget, der i starten først og fremmest hjalp mig med at gøre mine kurser i personlig udvikling endnu mere effektive samt formelle og gav mig en endnu dybere forståelse for den menneskelige adfærd samt det indre landkort.
NLP var først og fremmest en nyttig baggrund for at tale om den menneskelige adfærd.
NLP hjalp mig med at kommunikere mine budskaber ud til de rette mennesker og gav mig endnu flere ressourcer mentalt til at kunne følge mine drømme samt overkomme en lang række udfordringer og tvivl i livet. NLP er utrolig fleksibelt, og NLP kan nemt stå alene, og det kan på samme tid være et utrolig kraftfuldt supplement til en kreativ drøm eller supplement til alternative ydelser. NLP har dermed haft afgørende betydning for mit liv professionelt og privat. Man kan sige at NLP gjorde mig bedre til alt, jeg gerne ville være bedre til. NLP gav mig mange redskaber til at kunne hjælpe mennesker med store udfordringer, og dermed blev mine kurser og forløb endnu mere effektive.

(Videoen viser et lille uddrag fra online uddannelsen.)

Hvorfor online NLP uddannelse?
Simon, Devotion Emotion: Her ved Devotion Emotion har jeg fuld forståelse for at ikke alle har mulighed for at komme til Flensborg og få direkte undervisning. Jeg har også fuld forståelse for at folk foretrækker forskellige læringsprocesser. Jeg ønsker at give folk mulighed for at lære NLP hos Devotion Emotion på den måde man hver især foretrækker at blive undervist på.

Fleksibilitet har altid været et meget centralt element i NLP – “den person, der er mest fleksibel har størst indflydelse” eller “fleksible organisationer har et fortrin frem for mindre fleksible”.

Ved Devotion Emotion har du mulighed for at lære NLP på en fleksibel måde og det vil dermed ikke være fleksibelt at udelukke muligheden for online uddannelse. Jeg har derudover også fuld forståelse for at du måske foretrækker en mere selvstændig læringsstil hvor du selv er ansvarlig for resultaterne. Derfor har jeg brugt flere år på at skabe et dybdegående video-forløb, der ganske enkelt tillader dig at lære NLP hjemmefra via fjernundervisning samt certificerer dig som NLP Practitioner.

Hvorfor fjernundervisning frem for holdundervisning?

Folk har forskellige læringsmåder og læringsstile, og derfor tilbydes der fjernundervisning.
Som certificeret NLP træner har jeg både undervist folk i NLP på hold, enkeltvis og online.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Holdundervisning er ikke altid en fordel…

Simon, Devotion Emotion: En NLP uddannelse er en seriøs investering. Det er en investering i fordybelse af ens egen udvikling og forståelse. Jeg har tidligere som ung været på mange forskellige NLP forløb og uddannelser som holdundervisning og mange af disse forløb har været ganske gode, men andre har ikke levet op til mine forventninger. Som ung var jeg på et NLP holdundervisningsforløb og selvom det var et godt sted og alle lærerne var gode havde jeg stadig en rigtig dårlig oplevelse, jeg ikke fandt så lærerig som jeg forventede, da de andre elever, jeg var sat i gruppe med og skulle arbejde med under hele forløbet ikke havde samme engagement i uddannelsen, som jeg havde.

Sandheden er desværre at mange store uddannelsessteder primært modtager mange kursister fra store firmaer, der sender medarbejdere ud på et udviklingsforløb og dermed betaler for deres uddannelse, og dette kan ofte mærkes på uddannelsen, da der er mange der kommer ind med en anden motivation, ofte som om de hellere vil have et hyggeforløb og få et certifikat frem for at lære noget, da de ikke selv har betalt og investeret sig i forløbet. Dette gik tidligere meget ud over min oplevelse, da jeg tit sad og ønskede flere øvelser med mine holdkammerater, der ikke var lige så engagerede og motiverede, da deres største formål med at være på uddannelsen var fordi deres chef havde sendt dem derhen.

Lærer man NLP på den “rigtige” måde?

Ja! Bag facaden er der en helt bestemt måde, der skal undervises NLP på, og der er bestemte NLP læringsmodeller, der skal efterleves når man underviser NLP, som normalvis er nemmere at gøre på holdundervisning. NLP skal kort sagt indlæres med NLP. Dette er naturligvis den største grund til at nogle NLP udøvere vil sige at NLP holdundervisning er bedst… men sådan forholder det sig nu ikke nødvendigvis. Der er lagt stor vægt på at fjernundervisning ved Devotion Emotion har samme elementer, hvis og såfremt man gør hvad instrukserne fortæller.

Ta’ din NLP Practitioner uddannelse online som fjernundervisning.

NLP Practitioner uddannelse online med fjernundervisning. Forløbet er designet til at give dig samme høje færdigheder som ved ethvert andet forløb – fordelen er blot at du kan studere hjemmefra i dit tempo og når det passer dig! Du bestemmer hvor hurtigt du vil færdiggøre forløbet – dog max tre måneder. Forløbet er designet til at passe ind i en travl hverdag – sådan at NLP uddannelsen kan gennemføres selv om du har fuldtidsjob eller studerer med mere. NLP uddannelsen egner sig både til dem, der er helt nye til NLP, men også til dem, der ønsker at arbejde med NLP professionelt og/eller benytte NLP som et kraftfuldt supplement. Forløbet er designet til ikke blot at gøre dig dygtig til at benytte NLP i private såvel som professionelle sammenhænge – men dertil også gøre dig tryg ved dine nye kompetencer. Bliv certificeret NLP Practitioner!

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Seriøst – Lærerigt – Ligetil

 • Du vil få større overblik i kommunikationen mellem mennesker.
 • Du vil opnå endnu flere færdigheder, der vil give dig større indflydelse blandt andre.
 • Du vil lære hvordan du coacher dig selv og andre effektivt.
 • Du vil få stort overblik over hvordan krop og sindet påvirker hinanden.
 • Du vil lære endnu mere om hvordan dine indre processer skaber indflydelse i den ydre kommunikation.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Hvad kan man bruge en NLP uddannelse til?

En NLP uddannelse vil kort sagt gøre enhver form for kommunikation lettere. En baggrund indenfor NLP er respekteret i mange forskellige kredse og bør ikke undervurderes på dit CV. Du vil opnå høje færdigheder i NLP indenfor: Kommunikation, coaching, problemløsning og organisationsudvikling samt meget mere. Med en NLP uddannelse har du et utroligt kraftfuldt grundlag for at benytte “praktisk psykologi” der kan hjælpe dig på mange sider af livet. En NLP uddannelse lærer dig ikke kun om kommunikation, den lærer dig om forholdet mellem krop og sind. NLP er kort sagt et system og felt til at få det du gerne vil. NLP er også kaldt: “det der virker” – Med en NLP uddannelse vil du have redskaberne samt forståelsen til at overkomme mange forskellige udfordringer i livet nemmere og du vil have værktøjerne til at kunne hjælpe andre med at overkomme deres udfordringer. En NLP uddannelse er naturligvis et utrolig godt og solidt grundlag hvis du vil arbejde med mennesker.

NLP Practitioner uddannelsen anbefales til alle der vil lære mere om sig selv og andre – samt dem, der naturligvis gerne vil være klædt godt på til at arbejde professionelt med mennesker og eventuelt starte sin egen coaching NLP praksis. NLP Practitioner uddannelsen vil lære dig alt dette og meget mere.

Hvem benytter NLP?

NLP bliver hyppigt brugt i mange forskellige områder såsom:

 • Hypnose
 • Terapi
 • Kommunikation
 • Ledelse
 • Salg
 • Konflikthåndtering
 • Coaching
 • Efterretningstjeneste
 • Underholdningsbranche
 • Optrædende kunstnere
 • Spindoktor
 • og mange flere

NLP kan benyttes i mange forskellige situationer uanset om du arbejder med mennesker eller har en kreativ drøm.
NLP kan ganske enkelt gøre dig bedre til det, du gerne vil være bedre til. For med forståelse for hvordan du håndterer eventuelle begrænsende overbevisninger, hvordan du kommunikerer og skaber større indflydelse samt har et dybere kendskab til dig selv og andre  vil du nemmere kunne opnå dine mål.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Kan man bruge NLP i hverdagen?
Ja! Foruden at kunne benytte NLP professionelt, er NLP et nyttigt værktøj på mange sider af livet.

NLP giver dig værktøjer og indsigt i blandt andet:

 • Håndtering af uforløste følelser, tanker, ustøttende adfærd, begrænsende tankemønstre…
 • Kendskab til din indre samt ydre kommunikation og hvordan du skaber mere indflydelse, nærvær samt enighed… 
 • Styrkelse af din indflydelse gennem din indre og ydre kommunikation…
 • Dybere forståelse for hvordan krop og sind er forbundet…
 • Overblik over hvordan ydre omstændigheder samt begivenheder bliver filtreret gennem filteret i hjernen og skaber enten et positivt eller negativt udfald gennem din fysiologi og adfærd…
 • Kraftfuld indflydelse gennem brug af hypnotiske sprogmønstre…
 • Håndtering af dybereliggende udfordringer såsom – angst, traume, fobi med mere…
 • Nemmere at kunne motivere andre, coache andre og påvirke andre til at følge dine hensigter mere effektivt…
 • At blive endnu klogere på hvad du gerne vil – sætte mål – og gå efter målet endnu mere effektivt samt i et støttende mindset…
 • Nemmere at kunne kommunikere med mennesker, du eventuelt tidligere har haft svært ved at kommunikere med…
 • Hvordan du håndterer dårlige minder, bekymringer om fremtiden samt støtter dig i at leve livet endnu mere fuldt ud på din egen måde…

Mange vælger en uddannelse i NLP for at have endnu flere redskaber til rådighed i livet, for at kunne opnå mere succes, mere indflydelse og ikke mindst bedre forbindelse til andre gennem kraftfuld kommunikation. NLP kan benyttes på dig selv og andre og giver dig et kolossalt overblik over hvordan krop og sind påvirker hinanden samt hvordan din kommunikation kan skabe muligheder.

NLP gør dig ikke kun til ”ekspert” i kommunikation, det giver dig et ”mentalt skjold” hvor du har et overblik samt kan håndtere mange indre fornemmelser og eventuelt konflikter mm. samt hvordan du mentalt håndterer mange af livets udfordringer og hvordan du praktisk kan ændre din tilstand til en der er endnu mere ressourcefuld.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

NLP er nyttigt i mange situationer såsom:

 • Hvis du skal holde en tale.
 • Møde nye mennesker.
 • At tale med mennesker, du normalt ikke ville kommunikere godt med.
 • Hvis du skal til en eksamen.
 • Hvis du skal til en jobsamtale.
 • Hvis du skal sælge noget.
 • Skabe en bedre forbindelse til andre.
 • Skabe et godt indtryk.
 • Løse konflikter.
 • Få andre til at følge dine hensigter nemmere.
 • Arbejde med dybereliggende udfordringer.
 • Håndtere uforløste følelser.
 • Have en svær samtale med en bestemt person.
 • Forstå dig selv og andre endnu bedre.
 • Have større overblik i kommunikationen. 
 • Hvis du skal finde ny inspiration.
 • Træffe svære beslutninger.
 • Hvis du mangler kreativitet samt nye ideer.
 • Kunne kontrollere tilstande i dig selv og andre.
 • Skabe endnu større påvirkning gennem dine ord og kropssprog.
 • Hvis du skal argumentere eller gerne vil have din mening hørt.
 • Håndtere eventuelle ubehagelige fornemmelser i kroppen eller tanker.
 • Overkomme negative tankemønstre.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Traditionel samt klassisk NLP som det var skabt

Du vil lære klassisk samt traditionel NLP sådan som det i sin grundform var tænkt – dertil vil du også møde flere nye inputs, der har været med til at forme NLP feltet og forstærket det frem for at ændre det til noget andet.

Hvorfor er dette væsentligt?

For de fleste er det naturligvis vigtigt hvordan deres NLP uddannelse er.
NLP er desværre ikke det samme alle steder! NLP har udviklet sig i mange grene af mange forskellige udøvere, i alt fra business til spiritualitet og det har bredt sig så vidt at den ene af de to skabere af NLP (Richard Bandler) har sagt at:
“Når jeg nogen gange hører folk tale om noget, de kalder NLP, ved jeg ikke, hvad de snakker om.”
Her ved Devotion Emotion undervises NLP i så tæt form som muligt på skabernes intention.

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Vi håber du indser fordelene ved NLP Practitioner uddannelsen som fjernundervisning

 • Du vil komme igennem det samme pensum som ved Devotion Emotions fysiske NLP uddannelser – Forskellen er blot at du kan studere det hjemmefra!
 • Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov.
 • Der lægges vægt på en høj standard som ved ethvert andet uddannelsessted – Forløbet vil være ganske grundigt og du vil have mulighed for at fordybe dig dybt i NLP – Forløbet beskæftiger sig endnu dybere med NLP end man typisk vil gøre andre steder!
 • Du downloader videomaterialet så du altid har din træner ved din side, og altid kan få genopfrisket dine færdigheder ved at se materialet igen.
 • Gennem forløbet bliver du kontrolleret i dit arbejde af en certificeret NLP Træner i overensstemmelse med de internationale NLP standarder, der har arbejdet med NLP professionelt i mange år – og ikke kun har undervist det.
 • Uddannelsen er tilrettelagt på en sådan måde, at du opnår høje kompetencer indenfor kommunikation på et passende niveau og gradvist bevæger dig frem til mere avanceret læringsstof, sådan at uddannelsen ikke bliver “overvældende”.
 • Du vil opleve hvordan forløbet er tilrettelagt ganske simpelt, lærerigt og lige til at gå til.
 • Med en NLP uddannelse indenfor emner såsom: kommunikation, coaching, problemløsning og endda organisationsudvikling er du klædt godt på til at kunne håndtere en lang række situationer i livet endnu mere frit – både privat, men også professionelt.
 • Du har fordelen af selv at bestemme hvornår du vil arbejde på din uddannelse. Som udgangspunkt er forløbet designet til at du som minimum bruger 120 timers studietid.
 • En NLP uddannelse er en seriøs beslutning. Efter forløbet vil du være klædt godt på til at kunne arbejde professionelt med mennesker i form af coaching med mere og være tryg samt kompetent til at benytte dine færdigheder, eller du kan benytte NLP uddannelsen som et kraftfuldt supplement til eventuelle andre kompetencer – en NLP uddannelse er som udgangspunkt altid godt på dit CV!

NLP-Practitioner-uddannelse-online med-fjernundervisning

Ofte stillede spørgsmål

Er det en rigtig NLP uddannelse når det er fjernstudie?

Ja selvfølgelig! Det er en rigtig NLP uddannelse, da du bliver undervist og certificeret af en certificeret NLP Træner. Der vil altid være eksempler på mennesker, der ikke kan lide ideen om fjernstudie, men når alt kommer til alt, er det vigtigste motivation til læring. Du kommer igennem alle de nødvendige moduler og gennem det samme pensum og du skal derudover overholde Devotion Emotions etiske retningslinjer. Hvis du har mere lyst til at lære NLP som fjernundervisning så er det den bedste måde at lære NLP for dig på! Som underviser er det vigtigt for mig at du er tryg ved dette forløb og at du stolt kan stå ved din NLP uddannelse.

Vil det fremgå på mit certifikat at jeg har taget uddannelsen som fjernundervisning?

Da du bliver certificeret ved Devotion Emotion af en Certificeret NLP træner og har gennemført det samme pensum/moduler og har fået dit kompetence niveau godkendt af en certificeret NLP træner, vil det ikke fremgå, da din uddannelse er ligeså bæredygtig som hvis du modtog fysisk holdundervisning ved Devotion Emotion, der er dermed ingen forskel på dit certifikat.

Kan jeg blive medlem af NLP organisationer med en fjernundervisnings-uddannelse?

Du bliver GRATIS og automatisk en del af Devotion Emotion når du har taget en uddannelse.
I nogle NLP organisationer kan du ikke blive medlem hvis din NLP uddannelse er taget med fjernundervisning, men det har ikke noget at gøre med kvaliteten eller pensum, men en retningslinje enhver organisation kan vælge til eller fra. Nogle organisationer kræver eksempelvis et større beløb, der løbende skal betales, for at du har etiske retningslinjer samt logo du kan referere til. På samme måde som at bestemte fællesskaber ikke anerkender uddannelser, der benyttes sig af fjernstudie anerkender Devotion Emotion ikke alle NLP fællesskaber. For at Devotion Emotion kan sikre den højeste tryghed og kvalitet af uddannelser kan ingen som udgangspunkt benytte NLP uddannelser andre steder fra som adgang til forløb ved Devotion Emotion. Der er mange forskellige NLP organisationer, foreninger der hver især har deres egne retningslinjer og egen fortolkning af NLP og hvad, der gør NLP særligt. Ved Devotion Emotion lægges der vægt på et trygt forløb, og der stilles rimelige krav til de online-studerende, så der kan sikres god kvalitet af uddannelser. Det forventes at du overholder Devotion Emotion strenge etiske retningslinjer.

Som uddannet i NLP ved Devotion Emotion er du fri til at benytte det overstående logo på din eventuelle hjemmeside, der vil vidne om kvalitet og tryghed. Logoet vidner om at du overholder de etiske retningslinjer fra Devotion Emotion. Du kan dermed linke dine eventuelle klienter/kunder til de retningslinjer du som udlært overholder.

Hvor lang tid skal jeg arbejde på uddannelsen hver dag?

Du bestemmer selv om du vil fordybe dig i uddannelsen hver dag eller blot nogle gange om ugen. Uddannelsen er designet således at der vil være små opgaver eller spørgsmål til det du har lært på undervisningsvideoen. Nogle opgaver er længere end andre, og tiden, der skal bruges for at besvare hver opgave kan variere fra fem minutter til allerhøjest en time til de længste opgaver.

Hvor mange opgaver er der?

Der vil være opgaver eller spørgsmål efter de fleste emner i dit pensum, hvor der typisk vil blive spurgt ind til den viden du nu har tilegnet dig. Der er 38 opgaver + 5 modul opgaver med generelle spørgsmål til din udviklingsproces.

Er det svært?

Nej, det er ikke svært. Der bliver ikke spurgt om noget, du ikke har fået en viden omkring. De fleste opgaver er forholdsvis korte og nemme at lave, så du eksempelvis kan løse flere opgaver om dagen, hvis du har lyst.

Hvordan vil en typisk opgave være?

En typisk opgave kunne være: ”Beskriv hvordan du vil bruge dette i fremtiden” eller ”Hvad ved du nu om…”

NLP moduler og pensum

Forløbet er delt ind i forskellige moduler hvor du gennem fjernundervisning laver opgaver samt fordyber dig i dette kraftfulde felt, der vil give dig kompetencer samt færdigheder på mange sider af livet.

Modul 1

Introduktion og det grundlæggende om NLP med mere.

 • Frames
 • NLP historie
 • Større overblik blandt dig selv og andre
 • Modellen af verden
 • Kort over verden
 • Kropssprog
 • Rapport
 • Pacing og Leading
 • Aktiv Lytning
 • Kalibrering
 • NLP forudsætninger
 • Øjenretninger
 • Leadsystem
 • Submodaliteter
 • Learningstate

Modul 2

Coaching, målsætning  og hvordan fremgangsmåden er for dit NLP arbejde med klienter med mere.

 • Smart modellen
 • Logiske niveauer
 • NLP arbejdsmodel
 • Ressource cirkel
 • Ankring
 • Nøgle modellen
 • Sandwich modellen
 • Meta Modellen

Modul 3

Hypnotiske sprogmønstre og kraftfuld indflydelse gennem sproget med mere.

 • Chunking
 • Sproglige forudsætninger
 • Milton Modellen
 • Metafor

Modul 4

Håndtering af dybereliggende udfordringer med mere.

 • Association og Dissociation
 • Opfattelsespositioner
 • Tidslinje
 • Tidsopfattelse
 • Swish modellen
 • Map across
 • Skærm
 • Vikar bereau motoden
 • Overbevisningsskift
 • Traume/fobikur

Modul 5

Konflikthåndtering samt grundstrukturen, værdier med mere.

 • Problemløsning
 • Forhandling og konflikthåndtering
 • Disney modellen/kreativitets model
 • Strategier
 • Metaprogrammer

Evaluering og certificering

Der vil være en skriftelig samt praktisk evaluering som afslutning på dit forløb – Dette forløb er designet således at du kan gøre dette via fjernundervisning.
Det er et krav at gennemføre den skriftlige og praktiske evaluering, hvis man ønsker certificering.

Bliv Certificeret NLP Practitioner

Book og køb ved at skrive til:
kontakt@devotionemotion.dk så sender vi dig en betalingsanmodning, hvor du kan betale trygt og sikkert med kort, hvorefter du modtager dit uddannelsesmateriale.

9200,- kr. (NLP Practitioner uddannelse online, videomateriale, opgavebesvarelser, prøve + certificering) 

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)

Etiske retningslinjer ved Devotion Emotion(link)

 

Hvad er NLP?

Læs mere om NLP her: Hvad er NLP?

Vil du være NLP Hypnose Practitioner?

Forbind din NLP Practitioner med dit Hypnose Grundstudie.
Se mere her: NLP Hypnose Practitioner