NLP Practitioner online fjernundervisning

NLP Practitioner uddannelse online med fjernundervisning

NLP Practitioner uddannelse online med fjernundervisning

 

Erica
Jeg har lært utrolig meget om NLP og også om mig selv af Simon:) <3 Mange tak

 

NLP Practitioner uddannelse online
12500
,- DKK

NLP Practitioner uddannelse
online fjernundervisning.

Ta’ din NLP Practitioner uddannelse online som fjernundervisnings-selvstudie.

NLP Practitioner uddannelse online med fjernundervisning. Forløbet er designet til at give dig samme høje færdigheder som ved ethvert andet forløb – fordelen er blot at du kan studere hjemmefra i dit tempo og når det passer dig! Du bestemmer hvor hurtigt du vil færdiggøre forløbet – dog max fire måneder. Alt du laver skal godkendes – Din garanti for et trygt og seriøst forløb. Forløbet er designet til at passe ind i en travl hverdag – sådan at NLP uddannelsen kan gennemføres selv om du har fuldtidsjob eller studerer med mere. NLP uddannelsen egner sig både til dem, der er helt nye til NLP, men også til dem, der ønsker at arbejde med NLP professionelt og/eller benytte NLP som et kraftfuldt supplement. Forløbet er designet til ikke blot at gøre dig dygtig til at benytte NLP i private såvel som professionelle sammenhænge – men dertil også gøre dig tryg ved dine nye kompetencer. Bliv certificeret NLP Practitioner!

Traditionel samt klassisk NLP som det var skabt

Du vil lære klassisk samt traditionel NLP sådan som det i sin grundform var tænkt – dertil vil du også møde flere nye inputs, der har været med til at forme NLP feltet og forstærket det frem for at ændre det til noget andet.

Hvorfor er dette væsentligt?

For de fleste er det naturligvis vigtigt hvordan deres NLP uddannelse er.
NLP er desværre ikke det samme alle steder! NLP har udviklet sig i mange grene af mange forskellige udøvere, i alt fra business til spiritualitet og det har bredt sig så vidt at den ene af de to skabere af NLP (Richard Bandler) har sagt at:
“Når jeg nogen gange hører folk tale om noget, de kalder NLP, ved jeg ikke, hvad de snakker om.”
Her ved Devotion Emotion undervises NLP i så tæt form som muligt på skabernes intention.

Når det kommer til NLP uddannelser tager vi ikke vores egen drejning på NLP.

 

Vi håber du indser fordelene ved NLP Practitioner uddannelsen som fjernundervisning

 • Du vil komme igennem det samme pensum som ved ethvert andet NLP uddannelsessted samt ved Devotion Emotions fysiske NLP uddannelser – Forskellen er blot at du kan studere det hjemmefra!
 • Online verdenen er kommet for at blive og da mange uddannelsessteder, universiteter, institutter med mere benytter sig mere og mere af fjernundervisning, samt online selvstudie ser vi det som en god mulighed for at skabe et forløb, der både er lærerigt, spændende samt tilpasset mere til dine behov.
 • Der lægges vægt på en høj standard som ved ethvert andet uddannelsessted – Forløbet vil være ganske grundigt og du vil have mulighed for at fordybe dig dybt i NLP – Forløbet beskæftiger sig endnu dybere med NLP end man typisk vil gøre andre steder!
 • Gennem forløbet bliver du kontrolleret i dit arbejde af en certificeret NLP Trainer i overensstemmelse med de internationale NLP standarder, der har arbejdet med NLP professionelt i mange år – og ikke kun har undervist det.
 • Uddannelsen er tilrettelagt på en sådan måde, at du opnår høje kompetencer indenfor kommunikation på et passende niveau og gradvist bevæger dig frem til mere avanceret læringsstof, sådan at uddannelsen ikke bliver “overvældende”.
 • Du vil opleve hvordan forløbet er tilrettelagt ganske simpelt, lærerigt og lige til at gå til.
 • Med en NLP uddannelse indenfor emner såsom: kommunikation, coaching, problemløsning og endda organisationsudvikling er du klædt godt på til at kunne håndtere en lang række situationer i livet endnu mere frit – både privat, men også professionelt.
 • Du har fordelen af selv at bestemme hvornår du vil arbejde på din uddannelse. Som udgangspunkt er forløbet designet til at du som minimum bruger 120 timers studietid.
 • En NLP uddannelse er en seriøs beslutning. Efter forløbet vil du være klædt godt på til at kunne arbejde professionelt med mennesker i form af coaching med mere og være tryg samt kompetent til at benytte dine færdigheder, eller du kan benytte NLP uddannelsen som et kraftfuldt supplement til eventuelle andre kompetencer – en NLP uddannelse er som udgangspunkt altid godt på dit CV!

 

SeriøstLærerigtLigetil

 • Du vil få større overblik i kommunikationen mellem mennesker.
 • Du vil opnå endnu flere færdigheder, der vil give dig større indflydelse blandt andre.
 • Du vil lære hvordan du coacher dig selv og andre effektivt.
 • Du vil få stort overblik over hvordan krop og sindet påvirker hinanden.
 • Du vil lære endnu mere om hvordan dine indre processer skaber indflydelse i den ydre kommunikation.

 

Hvorfor NLP?
Hvad kan en NLP uddannelse bruges til?

Hvorfor NLP og hvad kan man bruge en NLP uddannelse til?

En NLP uddannelse vil kort sagt gøre enhver form for kommunikation lettere. Med en NLP uddannelse har du et utroligt kraftfuldt grundlag for at benytte “praktisk psykologi” der kan hjælpe dig på mange sider af livet. En NLP uddannelse lærer dig ikke kun om kommunikation, den lærer dig om forholdet mellem krop og sind. NLP er kort sagt et system og felt til at få det du gerne vil. NLP er også kaldt: “det der virker” – Med en NLP uddannelse vil du have redskaberne samt forståelsen til at overkomme mange forskellige udfordringer i livet nemmere og du vil have værktøjerne til at kunne hjælpe andre overkomme deres udfordringer. En NLP uddannelse er naturligvis et utrolig godt og solidt grundlag hvis du vil arbejde med mennesker. NLP bliver brugt i utrolig mange forskellige områder såsom: terapi, hypnose, psykologi, ledelse, politik, optrædende kunstnere, efterretningstjeneste, selvudvikling, coaching, manipulation, parterapi og meget mere. NLP bliver inddraget i utrolig mange felter og en uddannelse i NLP vil kort sagt give dig et umådelig stort overblik blandt andre mennesker og du vil få større indflydelse.

Vil du lære endnu mere om NLP?
Vil du have større overblik blandt andre?
Eller vil du endda starte din egen praksis og arbejde professionelt med NLP?

NLP Practitioner uddannelsen anbefales til alle der vil lære mere om sig selv og andre – samt dem, der naturligvis gerne vil være klædt godt på til at arbejde professionelt med mennesker og eventuelt starte sin egen coaching NLP praksis. NLP Practitioner uddannelsen vil lære dig alt dette og meget mere.

Vil du være:
Certificeret NLP Practitioner?

 

Kan man bruge NLP i hverdagen?
Ja! Foruden at kunne benytte NLP professionelt, er NLP et nyttigt værktøj på mange sider af livet.

NLP giver dig værktøjer og indsigt i blandt andet:

 • Håndtering af uforløste følelser, tanker, ustøttende adfærd, begrænsende tankemønstre…
 • Kendskab til din indre samt ydre kommunikation og hvordan du skaber mere indflydelse, nærvær samt enighed… 
 • Styrkelse af din indflydelse gennem din indre og ydre kommunikation…
 • Dybere forståelse for hvordan krop og sind er forbundet…
 • Overblik over hvordan ydre omstændigheder samt begivenheder bliver filtreret gennem filteret i hjernen og skaber enten et positivt eller negativt udfald gennem din fysiologi og adfærd…
 • Kraftfuld indflydelse gennem brug af hypnotisk sprogmønstre…
 • Håndtering af dybereliggende udfordringer såsom – angst, traume, fobi med mere…
 • Nemmere at kunne motivere andre, coache andre og påvirke andre til at følge dine hensigter mere effektivt…
 • At blive endnu klogere på hvad du gerne vil – sætte mål – og gå efter målet endnu mere effektivt samt i et støttende mindset…
 • Nemmere at kunne kommunikere med mennesker, du eventuelt tidligere har haft svært ved at kommunikere med…
 • Hvordan du håndterer dårlige minder bekymringer om fremtiden samt støtter dig i at leve livet endnu mere fuldt ud på din egen måde…

Forløbet er delt ind i forskellige moduler hvor du gennem fjernundervisning laver opgaver samt fordyber dig i dette kraftfulde felt, der vil give dig kompetencer samt færdigheder på mange sider af livet.

Modul 1

Introduktion og det grundlæggende om NLP med mere.

Modul 2

Coaching, målsætning med mere.

Modul 3

Hypnotiske sprogmønstre og indflydelse gennem sproget med mere.

Modul 4

Håndtering af dybereliggende udfordringer med mere.

Modul 5

Konflikthåndtering samt grundstrukturen, værdier med mere.

Evaluering

Der vil være en skriftelig samt praktisk evaluering som afslutning på dit forløb – Dette forløb er designet således at du kan gøre dette via fjernundervisning.

 

Bliv Certificeret NLP Practitioner

Muligheder for køb af NLP online Practitioner uddannelse

Priser:

Fuldt NLP Practitioner online uddannelse med afsluttende test samt certificering:

12500,- DKK (Hel NLP Practitioner uddannelse online, materiale, prøve + certificering)

Ønsker du blot at købe NLP Practitioner kursusmaterialet alene, kan du eventuelt senere købe prøven samt certificering. Hvis du blot ønsker at studere uden prøve eller certificering, kan du købe kursusmaterialet alene:

800,- DKK (Kun materialet)

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne.

Book og bestil ved at skrive til:
kontakt@devotionemotion.dk

Så sender vi dig en betalingsanmodning, hvor du kan betale sikkert med kort, hvorefter du modtager dit
uddannelsesmateriale.

 

Hvad er NLP?

Læs mere om NLP her: Hvad er NLP?