Meteorit NWA 869

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses mine NWA 869)

Mange mennesker vil hurtigt mærke at dette er noget helt særligt. Denne meteorit, kendt som NWA 869, smadrede ind i jorden for omkring 10.000 år siden.
Den  blev opdaget omkring år 2000 og indeholder samme byggesten, som solsystemet er dannet af. NWA 869 indeholder dermed materiale, der er  mere end 4.55 milliarder år gammel. Den  indeholder dermed fysisk materiale, der er ældre end selve jorden. Lad mig gentage dette: den indeholder materiale der er ældre end jorden.
NWA 869 indeholder og er dannet af  materiale, der har samlet sig dybt ude i rummet mellem jupiter og mars.

Den kan give dig en følelse af at være hel og fuldendt. Den kan virke meget motiverende og hjælper dig med ikke at tage alt så tungt. Den kan forbinde dig til mange forskellige høje energier og åndelige vejledere, udenjordiske vibrationer mv. Den kan frembringe en følelse af at være fuldstændig  ublokeret i øjeblikket. Den er god mod negativitet og sætter gang i drivkraften i alt. Den er virkelig god til manifestation og til at skabe kraftfulde vibrationer i dit liv. Hvis du føler, du kører gennem livet med en fod på bremsen, så er denne sten noget for dig. Den kan give dig overblik og hjælper dig til at overskue mange forskellige ting på en gang.

Forskellen på en meteorit og en tektit (heriblandt moldavit) er at en tektit er dannet som resultatet af en meteornedslag, hvor en meteorit er selve stykket, der fysisk har fløjet langt ude i rummet. En anden spændende meteorit er gibeon

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler