Bog – Troldmandens sang

E-bog: Troldmandens Sang

Denne bog er fiktion og på samme tid er det hvad vi kunne kalde en “skjult” selvhjælpsbog til det ubevidste sind – særligt for de eventyrlystne. Denne bog er skrevet med en dyb forståelse for ikke blot hypnose, men også mange andre kraftfulde elementer. Det har været interessant at skrive  denne bog for den giver mig mulighed for at beskrive elementer, der ikke er til alle.

Troldmandens sang er en lille besynderlig historie eller beretning.
I bogen følger vi i form af dialoger en mægtig hersker og hans rejse ud af de mange sind tilbage til sin egen cirkel, sin egen helhed. Guidet af troldmandens obskure sang.

Hvis du kan lide at læse noget, der får dig til at reflektere, så er dette en bog for dig…

Denne bog vil lede det analyserende sind til de forkerte konklusioner eller vanvid for denne bog er ikke skrevet for det bevidste sind. Der vil være elementer i denne bog, der kan trigger nogle mennesker hvis bogen tages bogstavelig. Bogen i sig selv er dog ganske harmløs… den indeholder døde ord få kan vække til live, men det er sikkert at sige at de, der vækker disse ord aldrig vil være den samme igen.

Bogen er skrevet på en helt særlig måde som jeg gør for min egen fornøjelses skyld. Nogen vil læse bogen i overført betydning, men bogen er egentlig ikke en metafor selvom det ville være nærliggende at beskrive bogen som en metafor. I virkeligheden er bogen ikke rigtig en metafor, men nærmere behovet for en metafor. En metafor vil nemlig indikere at bogen har et budskab, en sandhed og dermed noget at lære, men der er intet at lære fra disse obskure ord. For denne bog er ikke skabt for det bevidste sind. Når der siges at der ikke er noget at lære, betyder det dog ikke at bogens ord ikke kan og vil skabe ændringer i livet på læseren. Der vil være forandringer for dette er en bog for det ubevidste sind.

Som hypnotisør er jeg nødt til at understrege at bogen ikke vil kunne skabe ændringer, der strider imod læserens grundlæggende værdier.

Bogen indeholder en særlig form for viden, men ikke viden i en form, der skal læres eller viden, der kan undervises, men nærmere viden i en form, der skal opleves. Bogens visdom kan dermed bedst oversættes til ”En forståelse gennem kendskab” på grund at dette møde eller oplevelse frem for viden i form af indlæring.

Læseren kan derfor gå trygt ud fra at denne forståelse vil komme blot bogens ord læses ja også selvom bogen måske ikke forståes eller giver mening. Bogen virker naturligvis bedst hvis du responderer positivt til den eller hvis du kan lide den.
Ta kun hvad du kan bruge af disse ord og smid resten væk.
Tillad dit sind og din egen intuition at fører dig længere end bogens elementer åbner for dig samt gør tilgængelig og stol på din egen oplevelse og indre forståelse.

Læseren vil måske opleve at når der vendes tilbage til denne bog så vil der opleves en helt ny fornemmelse. Sektioner i bogen kan eksempelvis fremme nye perspektiver og give meninger på nye måder og dette er muligvis meningen. Det vigtigste er ikke om bogens historie er sand, eller vanvid – Det vigtigste er om det inspirere læseren til forandring. Magien i disse ord ligger nemlig i læserens møde med sit eget selv. Og når læseren møder sig selv vil læseren omfavne magien, der altid har været.

E-bog: Troldmandens Sang
Pris: 125,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk