Om Devotion Emotion

Devotion Emotion
“Udforsk dit eget væsen”

Hvorfor hedder det Devotion Emotion? 
Simon, Devotion Emotion: Jeg kalder det Devotion Emotion fordi kompasset der arbejdes ud fra vil altid være tilliden til hvad du oprigtigt drages af i livet. Tillid handler ikke kun om at stole blindt på en bedre fremtid og dermed tvinge forventninger, men tilliden handler nærmere om at vide at uanset hvad, der sker så vil det lede dig til den rigeste oplevelse.

Sindet er nemlig ikke kun i tankerne.
Neuronerne findes nemlig ikke kun i hjernen (som videnskaben tidligere troede) men i hele kroppens nervesystem. Så i den forståelse er det begrænset blot at leve ud fra tankerne og logikken. Min tanke med Devotion Emotion er grundlæggende at  inspirere dig til at leve endnu mere ud fra hele dit væsen – både sindet, men også hjertet og dermed sammenspillet mellem virkelighedens elementer på mange forskellige niveauer mellem krop og sind. Kort sagt at stole på din intuition.

Du finder dermed ressourcer til personlig udvikling i mange forskellige livsområder samt uddannelses-muligheder.
Ved Devotion Emotion finder du kompetenceudvikling samt fjernstudie i hypnose eller fjernuddannelser i NLP (programmering af hjernen og nervesystemet via sproget). Bliv certificeret som NLP Practitioner eller bliv certificeret NLP Master Practitioner mm. Forstærk din kommunikation og fordybelse i mystik, krystaller og selvindsigt. Udforsk og fremkald dit iboende potentiale med tonsvis af unikke Guidet Hypnose Lydfiler. Udforsk og fordyb dig i personlig udvikling indenfor dating og romantik for både kvinder og mænd med produkter såsom: Selvudviklingsbogen til kvinder om naturlig, diskret forførelse:Kan Mænd Tillokkes?”  eller selvudviklingsbogen til manden om naturlig samt oprigtig kontakt i kærlighedslivet:Kan Kvinder Tiltrækkes?” og meget mere…

Støt Devotion Emotion ved at donere et selvvalgt beløb.
Giv Simon en kop kaffe!