NLP Master Practitioner uddannelse fjernstudie

 

Bliv uddannet som NLP Master Practitioner hos Devotion Emotion.

NLP Master uddannelse online som fjernundervisning!

NLP Master Practitioner undervises kun til de, der allerede har en NLP Practitioner hos Devotion Emotion.

NLP Master Practitioner forløbet er ved Devotion Emotion noget billigere, da vores normale NLP Pracitioner er meget mere omfattende, end den typisk vil være andre steder!

NLP Master Practitioner forløbet forudsætter, at man har sat sig grundigt ind i sit allerede lærte materiale, og det forventes at man nu er mere tryg ved at bruge det. Det forventes, at du ikke blot har gennemgået NLP Practitioner, men altså har brugt det grundigt eller har opsummeret det ved at gennemgå dit allerede kendte materiale. Ellers ville dette forløb måske være en for stor mundfuld.

Der vil ikke blive “forklaret” så meget i dybden, og det forventes at kursisterne benytter deres allerede tillærte stof, sådan at det nye materiale kan virke endnu mere effektivt. NLP Master Practitioner forudsætter altså at der benyttes allerede kendte indsigter fra tidligere forløb.

NLP Master studiet er en udbygning på dit allerede kendte stof og handler om at kunne påvirke en større mængde mennesker samt at benytte sit NLP endnu mere frit! Det meste vil tage udgangspunkt i at påvirke mennesker gennem præsentationer.

Da du allerede har gennemgået NLP Practitioner uddannelsen, har du dermed et godt grundlag for at gå til et højere niveau af NLP, hvor du får særlig indsigt i, hvordan du ved hjælp af NLP skaber kraftfuld indflydelse på en større mængde mennesker.

Eksempelvis: Hvordan du hurtigt kan skabe indflydelse i dit oplæg/præsentation/tale endda uden forberedelse, og denne indflydelse vil ikke blot gøre lytterne mere modtagelige, med i samme grad vil din præsentation være tilpasset deres fortrukne måder at indfange information på og altså dermed være tilpasset hjernens foretrukne repræsentationssystemer. 

Men du vil også få mulighed for at få dybere indsigt i modellering som er selve hjertet i NLP og dermed kunne adoptere andre menneskers færdigheder, kompetencer og ressourcer ved at kortlægge deres bevidste såvel som ubevidste strategier – dette kan endda benyttes på mennesker, du aldrig har mødt.

 

Hvorfor så absurd billigt?
Nej, dette er ikke en fejl…

NLP Master forløbet er billigt ved Devotion Emotion! En NLP Master uddannelse koster normalt en halv jetjæger. For at sikre høj kvalitet, kan kun de, der allerede har gennemført NLP Practitioner ved Devotion Emotion få adgang til dette forløb. Folk kan altså IKKE benytte andre uddannelser eller NLP Practitioner andre steder fra som adgang til vores NLP Master uddannelse! Vi kunne selvfølgelig tjene godt på det, men vi har designet forløbet sådan, at det vil være en naturlig overbygning på vores allerede meget omfattende NLP Practitioner uddannelse. 

4700,- kr.


Kontakt for at høre mere: kontakt@devotionemotion.dk