Ofte stillede spørgsmål om hypnose

Ofte stillede spørgsmål om hypnose – virker hypnose?

Findes hypnose?
Hypnose er veldokumenteret – Der er forskel på hvilke hjernecentre der er aktive fra når en person er under hypnose og
når en person lader som om personen er under hypnose.

Er hypnose farligt?
Nej … Hypnose er anset for at være et af de mindst farlige af alle felter indenfor psykiatri. Du kan for eksempel ikke blive fanget i trance tilstanden, gøre ting du ellers ikke ville, eller ting, der strider imod dine værdier som menneske.

Er hypnose altid søvn?
Nej – Inden for hypnose findes begræber såsom “up trance” og “down trance” hvor påvirkning samt forandring kan ske gennem blot en normal samtale mm.

Virker hypnose kun på “weak minded” mennesker?
De fleste mennesker kan hypnotiseres. Faktisk er intelligente mennesker lettere at hypnotisere, fordi med øget intelligens kommer et mere åbent og spørgende sind. Hvis en person er under påvirkning af eksempelvis alkohol vil de normalt ikke være hypnotiserbare. De fleste mennesker kan hypnotiseres, men kun hvis de vælger at være. Hypnose kræver, at en person har en vis grad af bevidsthed.

Hvordan føles hypnose?
Det mest normale er ikke noget særlig ud over det sædvanlige. En følelsen af at være mere til stede eller fokuseret.

Hvor meget indflydelse har hypnotisøren over personen under hypnose?
Hypnotisøren har kun så meget indflydelse, som person giver. Det er ikke muligt at få nogle til noget, de ikke selv ønsker og som strider imod deres grundlæggende værdier som menneske. Kort sagt kan de ikke gøre noget imod andres vilje. Personen under hypnose kan til hver en tid blot gå sin vej og har altid sin frie vilje. Personer, der bliver hypnotiseret afslører heller ikke hemmeligheder, de ellers ikke ville fortælle.

Test din viden om hypnose

Du kan teste din viden om hypnose – ta’ testen og find ud af hvor meget du ved om hypnose og trance. Test din viden om hypnose her: Hypnose test din viden

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring.

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?

Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose