Hypnotiske sprogmønstre

Gratis hypnose

En hypnotisk oplevelse:

Mens du nu læser disse ord kan du begynde at blive nysgerrig på hvordan bestemte fornemmelser overrasker dig. Alt hypnose er selvhypnose. Disse ord har kun så meget indflydelse som du giver dem. Det er din beslutning at slappe af – det har intet at gøre med at disse ord får dig ind i en dybere tilstand – Du vil mærke noget anderledes… Du vil mærke noget særligt… Du vil mærke noget behageligt… og den fornemmelse du mærker er den rigtige for dig netop nu. Du kender allerede fornemmelsen af afslapning og din krop kan nemt finde frem til det afslapningsniveau som er mest passende for dig netop nu. Du vil måske bemærke hvordan hvert eneste åndedræt fører dig til en endnu dybere tilstand af afslapning og hvis du har lyst, kan du give din krop lov til at slappe af. Du behøver ikke bekymre dig omkring hvordan du læser dette for dit sind vil huske alt hvad dit sind skal huske for at du opnår forandring. Der er mange tidspunkter i livet hvor forskellige oplevelser giver dig mulighed for at lære dig selv bedre at kende og en af disse oplevelser er nu. Hver gang du trækker vejret bemærker du måske hvordan dine øjne får lyst til at lukke i… men ikke endnu… Hver eneste gang dine øjne læser et nyt ord vil du opleve en endnu mere behagelig fornemmelse. Du ved måske hvordan krop og sind påvirker hinanden og mens du nu husker på dette kan du blive opmærksom på hvordan der sker en forandring i dig netop nu – måske er det først efter et stykke tid at du indser hvor afslappet du føler dig og du kan undre dig over hvor dine bekymringer blev af og hvis du har lyst kan de komme tilbage i sindet, men det er ikke så vigtigt, det vigtigste er at der er sket en forandring … Der er mange måder at forandre sig på og hvis du har lyst til forandring kan du indse at muligheder føles godt og du kan undre dig over hvorfor denne forandring sker og hvornår dine forandringer vil vise sig. Der er mange forskellige fornemmelser og følelser af velvære og afslapning, der kan overraske dig og mens du nu husker på hvornår du sidst havde fornemmelsen af indre ro kan du glæde dig over at du i dette øjeblik oplever en forstærket form for indre ro. En indre ro, der vil forene sig i dig og give dig mulighed for at skabe forandringer, og du kan blot lade dit sind gøre dette for dig – og mens du nu tænker på hvor behageligt det føles, kan du spekulere over om der er særlige egenskaber du har, der ønsker at komme mere frem. Der er mange skjulte talenter der kan overraske dig, og der er mange tidspunkter hvor du kan indse at forandring er muligt. Der er ingen grund til at bremse dig selv i din søgen på at indse hvor fantastisk du er, og denne bevidsthed giver dig lyst til at komme tilbage til dig selv, og du kan indse at denne hypnotiske rejse er slut.

Vil du lære Hypnose?

Lær hvordan du skaber dine egne hypnose sprogmønstre og lær hvordan du benytter og taler hypnotisk og fremmer tilstande af trance i andre. Du kan lære dette på studie i hypnose.

Du kan blandt andet studere hypnose ved Devotion Emotion.
Lær hvordan man hypnotiserer andre og forstærk din indflydelse samt kommunikation og evne til at motivere andre med mere.
Lær hypnose her: Lær Hypnose