Hypnotiske sprogmønstre

Hypnose mod dårlige fornemmelser, stress, angst!

Hypnose mod dårlige fornemmelser, stress, angst!

Oplev en effekt på blot 2 minutter! Simon “freestyler” ekstremt kraftfulde hypnotiske elementer, der nøje er designet til at frisætte indre blokeringer og justere eventuelle negative ubevidste mønstre på en lang række niveauer. (Advarsel lyt ikke for ofte og ikke når du kører bil, da dette vil påvirke din hjerne-frekvens fra beta til alpha (nogle theta) og udvide din sindstilstand og kan dermed bringe din sikkerhed i fare hvis du kører bil) Hvis du kan lide at lytte til dette, så kan du glæde dig over at det er dit sind, der skaber disse forandringer.

Jeg kan lære dig meget mere om hypnose og NLP!

Vil du lære Hypnose?

Lær hvordan du skaber dine egne hypnose sprogmønstre og lær hvordan du benytter og taler hypnotisk og fremmer tilstande af trance i andre. Du kan lære dette på studie i hypnose.

Du kan blandt andet studere hypnose ved Devotion Emotion.
Lær hvordan man hypnotiserer andre og forstærk din indflydelse samt kommunikation og evne til at motivere andre med mere.
Lær hypnose her: Lær Hypnose

Vil du lære NLP?

Se mere om uddannelsen i NLP som fjernstudie her: NLP Practitioner fjernundervisning

NLP er praktisk psykologi og det er en form for terapi hvor der særligt er fokus på kommunikation, indflydelse, coaching mm. En del af NLP kunne også kaldes “samtale hypnose” og med NLP har du mulighed for endnu større indflydelse gennem din kommunikation.
NLP adskiller sig meget fra traditionel terapi samt klassisk psykologi, og har først og fremmest en mere fleksibel tilgang til udfordringer.

I stedet for at tænke:  “Hvad er problemet og hvad virker ikke for denne person?”
arbejder en NLP’er mere ud fra: “Hvad virker og hvad kunne virke endnu bedre for denne person?“

NLP har en mere nysgerrig tilgang til udfordringer frem for blot en analyserende og tolkende tilgang.

NLP blev skabt med det bedste fra hypnose og det bedste fra terapi.
NLP indeholder tonsvis af værktøjer, der kan være nyttige i hverdagen til at frisætte indre ressourcer i dig selv og andre.
NLP gør dig kort sagt ekspert i kommunikation samt indflydelse og giver dig værktøjer til at hjælpe andre med at skifte begrænsende overbevisninger.

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering.

Neuro
Nerver og hjernens påvirkning gennem sanserne.

Lingvistisk
Sprogets indflydelse på sanserne i os selv og andre.

Programmering
Kort sagt – Den indre struktur og det indre system, vi bevidst og ubevidst har gennem sanserne og hvordan vi programmerer os selv i en ressourcefuld eller ikke ressourcefuld tilstand.

NLP kan oversættes til: “Programmering af hjernen og nervesystemet via sproget“.

Se mere om uddannelsen i NLP som fjernstudie her: NLP Practitioner fjernundervisning