Dit ubevidste sind har mange svar, du måske kunne bruge

Lær at bruge et pendul til at træffe vigtige beslutninger og få hjælp fra dit ubevidste sind.
(Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har et pendul, kan du benytte en halskæde eller en kæde med vedhæng.)

Brugen af et pendul er ofte meget undervurderet og ofte brugt på en sådan måde, at det ikke virker efter hensigten. Jeg har gennem flere år brugt et pendul, og det kan være et ganske kraftfuldt værktøj.
Her kan du gennemgå en ganske simpel guide i at bruge et pendul, sådan at du kan træffe beslutninger med endnu mere selvværd samt selvindsigt.

Du har sikkert hørt mange gange, at det er vigtigt at lytte til sig selv. Men somme tider kan det være svært at vide, hvad vi gerne vil. Vi står måske overfor et dilemma, hvor vi, uanset hvad vi vælger, kan se fordele og ulemper… så hvordan vælger vi?

Inden vi går rigtig i gang, vil jeg gerne bede dig om at reflektere over hvordan dit liv kunne se ud, hvis du, hver gang du tog en beslutning, ville være sikker på, at det var den rigtige beslutning for dig. Dette er ganske vigtigt, for det er min overbevisning, at hvis vi hver dag træffer beslutninger ud fra hvad vi inderst inde virkelig ønsker, så bliver livet endnu mere værd at leve.

Som du måske ved, er der fra tid til anden beslutninger, hvor vi gerne vil flere ting lige meget, eller skal beslutte mellem to ting, vi ikke rigtig har lyst til. I sådan en situation er det meget nyttigt at vide, hvad vi inderst inde mener, for at kunne træffe den beslutning, der er bedst for os.

Dit ubevidste sind har et større overblik, og kan se muligheder hvor dit bevidste sind kan se låste døre. Dit ubevidste sind ved hvad, der støtter din fremgang, og dit ubevidste sind ved hvilke beslutninger, der er i overensstemmelse med hvad du virkelig ønsker, og hvilke ressourcer du eventuelt kunne bruge.

Det ubevidste sind
Forestil dig et rum hvor lyset er slukket, og du lyser rundt i rummet med en lommelygte. Alt hvad lyskeglen rammer repræsenterer dit bevidste sind. Dit ubevidste sind er rummet, når lyset er tændt. Dit ubevidste sind har ganske enkelt et helt andet overblik, og kan nemmere finde hvad du leder efter.
Et pendul er et værktøj, der benyttes af mange hypnotisører og af nogle NLP’er.
Det er vigtigt at huske på at indenfor hypnose er pendulet blot en genstand til at fokusere på, og at man lige så godt kan kigge på en væg eller eksempelvis en hånd. Så indenfor hypnose er pendulet blot et hjælpende værktøj til øjenfokus (eye fixation), hvor man ved eksempelvis at svinge pendulet kan pace og leade personen ind i en bestemt tilstand.

Pendulet i sig selv har en anden funktion, som du kommer til at lære om nu.

Sådan bruger du et pendul til at træffe vigtige beslutninger

Du bør ikke undervurdere effekten af et pendul. Gennem et pendul kan du blive klogere på hvilke beslutninger, der er de rette ud fra dit ubevidste sind.
Der er ikke noget magisk eller mystisk over dette – det er dig selv der flytter pendulet og netop derfor er det kraftfuldt.

Du kan bruge et pendul til at træffe vigtige beslutninger. Du har måske oplevet at stå i et vigtigt dilemma eller en vigtig beslutning og du er måske ikke rigtig sikker på hvad du gerne vil.

I sådan en situation kan et pendul hjælpe dig.
Er du klar over at du allerede ved hvilke beslutninger, der er de rette for dig?

1
Hold pendulet ud foran kroppen i strakt arm.
Sving pendulet frem og tilbage et par gange og sig til dig selv: “Denne retning er ja retningen.”
Derefter holder du igen pendulet ud i strakt arm og svinger pendulet fra side til side og sig til dig selv: “Denne retning repræsenterer nej.” Du kan selv vælge hvilken retning, der er ja og nej, men de fleste finder det mest naturligt at frem og tilbage er ja, da det kan føles lidt som et nik og fra side til side kan føles lidt som et ryst på hovedet når vi siger nej. I stedet for en retning til ja og nej kan du også blot vælge en retning til hver af dine mulige svar. Eksempelvis et valg mellem: pizza eller burger hvor frem kunne være pizza og fra side til side kunne være burger.

2
Test pendulet for at kroppen ved hvilken retning ja og nej er, ved at stille et nemt spørgsmål mens du holder pendulet ud foran kroppen i strakt arm og holder det så stille som du kan. Din arm vil naturligvis flytte på sig. Det er kritisk vigtigt at forstå at der ikke er noget overnaturligt, der foregår. Det er blot dig selv, der flytter på pendulet. I virkeligheden er det dit ubevidste sind, der sender en besked til din hånd og ikke dit bevidste sind. Så det er hvad dit ubevidste sind ved du helst vil. Det kan også være information, der bliver sendt til dit ubevidste sind fra dit højere selv. Det vil naturligvis også være muligt at modtage information fra andre vibrationer og energier jo mere du arbejder med et pendul. Det kan eksempelvis være meget givende indenfor krystal-arbejde og endda kommunikation med krystaller samt valg af krystaller, men det er et emne for sig selv.

3
Nu hvor du har programmeret ind at ja er frem og tilbage og nej er fra side til side, kan du begynde at stille forskellige spørgsmål.

Eksempel:

“Har jeg lyst til at tage til stranden?” Hvad siger pendulet?

“Skal jeg blive hjemme i stedet for at tage i byen?” Hvad siger pendulet?

“Har jeg lyst til at mødes med denne person?” Hvad siger pendulet?

“Er det godt for mig at… (vælg noget)” Hvad siger pendulet?

“Burde jeg… (vælg noget)” Hvad siger pendulet?

“Har jeg stadig lyst til det hvis… (vælg noget)” Hvad siger pendulet? 

 

Du vil måske opdage nogle besynderlige ting. Jeg husker en kursist, der ofte drak vin og selvom han var helt overbevist om at han havde lyst til et glas vin spurgte han en aften sit pendul: “Har jeg lyst til et glas vin?” Pendulet sagde nej, ikke fordi der er noget galt med vin, men hans ubevidste sind vidste at det ikke var godt for ham.

Ved hjælp af et pendul kan man arbejde sig frem til et mere konkret svar, ved at indsnævre sine spørgsmål.
Det særlige ved et pendul er, at når man modtager sit svar fra pendulet ved man med sig selv, at det er det rigtige svar efterfølgende.

 

 

Bliv NLP Practitioner med online uddannelse!

Ta’ din NLP Uddannelse ved Devotion Emotion. Bliv NLP Practitioner online

Hypnose lydfiler til mere selvværd og forandring

Download NLP hypnose lydfiler til mere selvværd og selvindsigt samt forandring på mange forskellige livsområder. Se oversigt over Hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler.

 

Lær Hypnose

Vil du lære hypnose?

Hypnose er et ganske spændende fænomen og element, der ikke behøver at være svært at lære. Der lægges vægt på et spændende og lærerigt forløb. Lær hypnose og lær at skabe kraftfuld indflydelse. Se mere om studie i hypnose her: Lær hypnose