Blå Kyanit krystal

Krystal: Blå Kyanit

Krystal-blå-kyanit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

En skyfri blå himmel… et uendeligt blåt hav… sådan er blå kyanit…

Kendte elementer om krystallen blå kyanit:

  • Blå kyanit indeholder ubegrænset krystal-energi
  • Blå kyanit kan aldrig optage negativitet
  • Virker “automatisk” uden tankepåvirkning eller intention
  • Blå kyanit tilbyder automatik verbal kommunikation
  • Kraftfuldt mentalt skjold og generel blå aura beskyttelse

Krystallen blå kyanit handler om balance! Ved at bære blå kyanit i dit energifelt vil du adoptere dens vibrationer og gaver. Blå kyanit er uden tvivl en af mine yndlingskrystaller! Jeg bærer ofte en blå kyanit ring da jeg mærker andre menneskers energier alt for meget. Blå kyanit er nemlig lidt anderledes i modsætning til andre krystaller. Kyanitter er nemlig krystaller, der virker automatisk og derfor går de nemlig selv i gang med at justere din energi og gør dig upåvirket fra andres energier. Der mange forskellige kyanit typer, men særligt har jeg glæde af:  Blå kyanit, sort kyanit samt orange kyanit, men der er naturligvis også andre kyanitter såsom grøn kyanit mm.

Blå kyanit er ikke en “forvisningskrystal” og blå kyanit fjerner dermed ikke dårlig energi eller fjerner dig ikke fra mennesker med dårlig energi. Den gør dig blot 100% upåvirket overfor uønsket energi (du vil stadig kunne registrerer det, men det vil ikke gå ind i dit energifelt). Med Blå kyanit i dit energifelt vil du stadig bemærke andre menneskers dårlig energi, men du vil ikke kunne blive påvirket af det. Du vil stadig få øje på eksempelvis opvasken, rodet eller andre menneskers negativitet, men det vil ikke gå ind og genere dig og du vil ikke være i stand til at samle negativ energi op. Blå kyanit kan nemlig ikke adoptere andet energi end hvad den selv har i sig.

Det er meget normalt at krystaller bliver lidt “flade” eller mister deres kraft når du gennem længere tid har haft dem ved dig og du er nød til at “rense” dem for at fjerne dårlig energi og “oplade” dem for at de får deres styrke igen. Blå kyanit skal ikke renses den kan ikke optage dårlig energi og har ubegrænset blå livskraft, der gør det muligt for dig at udtrykke dig finde ro i og balance i en hver situation. Det skal dog siges at den er meget høj vibration så den kan godt “space” nogle mennesker lidt ud i tankerne.

Blå kyanit er ofte en favorit blandt mange krystal-elskere, men der er eksempler på folk, der ikke mærker dens vibration så nemt. Forklaringen på dette er at kyanit arbejder automatisk og er dermed ikke en krystal der kræver tanke påvirkning for at den støtter dig. Ja! Gaven ved blå kyanit er uden tvivl at den arbejder automatisk på at hæve din vibration og gøre enhver form for kommunikation eller udtrykkelse lettere. Blå kyanit vil gøre dig upåvirket af andres energier (du vil stadig bemærke andres humør/vibrationer og energier, men blå kyanit vil sikre at andres energier ikke klæber sig til dig og kort sagt vil gøre dig upåvirket af hvad andre tænker og siger). Blå kyanit virker automatisk og du behøver dermed ikke gøre noget for at få den til at virke. Ligesom blå kyanit ikke samler andre energier op, der ikke er dens egen… vil du heller ikke gøre det samme. Jeg anbefaler Blå kyanit til alle, der er meget sensitive overfor andres energi, den er meget kraftfuld.

Automatisk kommunikation!
Blå kyanit er (som mange andre blå krystaller) særlig god til kommunikation. En typisk oplevelse er at man begynder at kommunikere “automatisk”. Sådan at man ikke leder efter de rette ord.  Hvis man eksempelvis får et direkte spørgsmål vil svarene komme ud af din mund meget hurtigere end før og ofte uden du overhovedet registrerer at du tænker noget!
Det er noget mange, der har blå kyanit typisk bemærker i starten. Man kan sige at responsen fra tænke til ord bliver utrolig kort.
Der er dermed tale om meget hurtig kommunikation hvor du dine ord blot er der uden at du skal tænke længe over det. (det er ikke således at du får en viden du ikke havde før, men nærmere bliver din kommunikation utrolig fri sådan at du kan sige de ting du har på hjertet).
En bizar oplevelse er typisk at man siger ting man virkelig gerne vil sige, men som man normalt ville holde inde i tankerne og bagefter tænker man selv “hvordan kom det ud?”
Bemærk venligst at der er ikke tale om at sige ting man ikke ønsker, men nærmere ting men ikke rigtig tør sige, men som man egentlig gerne vil.
Der er ting du måske gerne vil sige til andre, men som du ikke får sagt og men blå kyanit vil det automatisk flyve ud munden.
Ens kommunikation kan ofte blive helt automatisk og det er ret fascinerende. Blå kyanit er ofte anset for at være den bedste sten til at benytte til eksempelvis et interview da den hjælper en med at besvare svære spørgsmål.
Det er ikke sådan at den giver dig viden du ikke havde i forvejen, men nærmere giver den dig modet til at sige hvad du tænker og ofte kommer det ud utrolig hurtigt ja selv inden du tænker om du skal sige det eller ej.

Jeg elsker blå kyanit for når jeg er blandt mennesker jeg ikke rigtig orker, er kommunikationen blot automatisk og upåvirket. Ordene… nej de rette ord kommer ud helt af sig selv!

Den har en høj vibration. Den hjælper dig med at åbne op for mange forskellige metafysiske egenskaber og giver ofte en ro, men på samme tid lyst til at dele sig selv. Den hjælper dig med at udtrykke dig selv klart og hjælper dig med at kommunikere med dit højere selv mm. Den virker også på den måde at den “automatisk” skaber harmoni i alle chakraerne og afskærmer dig fra dårlig energi. Blå kyanit er en af de få krystaller, der ikke behøver at blive renset, selvom de godt kan lide det. Hvor andre krystaller beskytter og reparere din aura, så arbejder en blå kyanit mere med at skabe fri energistrøm i alle dine chakraer automatisk. Den forbinder og balancerer både maskulin og feminin energi samt forbinder høje vibrationer med lave vibrationer. Dette vil sige at du med en blå kyanit vil føle dig mere samlet i din krop og have nemmere ved at udtrykke dig autentisk. Man kan sige at den samler din energi og regulere den sådan at du finder mere ro i kroppen. Den kan af nogle mærkes som om at ens ryg justeres lidt og det kan føles lidt som at blive rettet helt på plads energimæssigt.

Blå kyanit har også mange mentale egenskaber og dens energi har især en meget mental dimension. Blå kyanit kan kort sagt virke utrolig beskyttende når det kommer til at forsvare dig mod mentale angreb og særligt verbale angreb. Men grundlæggende er dens funktion at gøre dig mere upåvirket af andres energier.

Chakra: Primært hals, tredje øje.

blå kyanit-krystal

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

 Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler