Sort kyanit krystal

Krystal: Sort kyanit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Hvordan beskriver man perfekthed? Jeg vil ikke lægge skjul på at dette er en af mine yndlingskrystaller og en krystal jeg klart kan anbefale!

Kendte elementer:

  • Sort kyanit indeholder ubegrænset krystal-energi.
  • Sort kyanit kan aldrig optage negativitet.
  • Virker “automatisk” uden tankepåvirkning eller intention.
  • Samler og kalder spredt og tabt energi tilbage.
  • Afskærer negativitet.
  • Grounder energi (typisk så nogle fysisk kan mærke det i kroppen).

Sort kyanit er en af de mest elskede shamansten i verden, og en krystal, du ikke kan ignorere når du først har holdt den i hånden. Når du holder den i hånden vil du blive groundet som du aldrig har været før. Den er meget mere end blot en grounding sten. Den er utrolig eventyrlig og indeholder kolossal styrke som energimæssigt kan sammenlignes med en sort drage.

Der findes mange forskellige typer kyanit krystaller. Sort kyanit handler primært om dyb grounding.Blå kyanit handler primært om balance. Orange kyanit handler særligt om unik kreativitet. Der findes også andre typer kyanitter eksempelvis grøn. Prøv at hold et stykke sort kyanit i din modtagende hånd et kvarters tid og bemærk hvad du oplever.
Du godeste hvor jeg elsker denne krystal.

Kraften ved Sort kyanit er kolossal og absolut fantastisk. Dette er en meget meget, meget kraftfuld groundingsten!
Når der tales om grounding er der ikke kun tale om at få jordforbindelse, med sort kyanit er der nemlig nærmere tale om at kunne benytte dine iboende styrker til fulde da den samler alt energi og forbinder det dybt til jorden og verden.

Du vil bemærke den gør hele din krop tung og samlet og giver dig en følelse af styrke. Jeg har tidligere levet med panikangst og dette er en absolut fantastisk kur, men den kan så meget mere.

Mange krystaller har egenskaber og nogle af effekterne er mere synlige end andre… dette er en af de krystaller, du vil bemærke. Den giver dig en følelse af at blive trukket ned på jorden og derudover en meget stærk følelse af samlethed og tilfredshed, uanset hvad du er omkring eller hvad du står overfor. 

Sort kyanit er først og fremmest en grounding sten, men den indeholder mange magiske elementer, der kan skabe muligheder. Den kan åbne din forbindelse til jordiske energier og dybe energier ligesom mange andre grounding sten og den er meget beskyttende.

Den vil give dig en følelse af at være tryg i din egen krop og en følelse af tryghed, du måske aldrig har følt. Den giver dig en følelse af at blive forvandlet til hvad der bedst kan beskrives som et bjerg, der ikke kan rystes og den gør dette meget hurtigt. Den grounder dig direkte til jordstjernechakreaet, der befinder sig under din fysiske krop.

Sort kyanit er den ultimative groundingsten. Der er mange gode grounding sten, der alle har mange forskellige formål og energier, men de virker på mange forskellige måder og føles forskellige. Sort kyanit har den mest vanvittige grounding effekt på mennesker, jeg nogensinde har oplevet. Jeg har arbejdet med nogle af de mest kraftfulde sten i verden og har haft kendskab til mange fantastiske groundingsten såsom: sort turmalin, sort obsidian, nuumit, hæmatit, røgkvarts osv. Mange af disse er gode, men først med mit møde med sort kyanit forstod jeg hvad den er i stand til.

At sige at den har en stor effekt på dig er en underdrivelse. Den har en utrolig stærk effekt på de fleste mennesker. Den indeholder ligesom alle andre typer kyanit uendelig krystal energi og dermed skal den ikke renses, oplades eller programmeres. Kyanit er kendt som Ærkeenglen Mikaels Sværd. Det er en af de bedste sorte krystaller til at beskytte dig mod folks dårlige energi, ubehagelige mennesker og deres eventuelle sysnke angreb fordi sort kyanit giver dig din energi tilbage som de eventuelt har drænet fra dig.

Selvom det er en groundingsten kan den åbne alle chakraer, og holder alt dårlig energi ude.

Sort kyanit er en ustoppelig groundingsten. Den grounder dig til jorden igen og igen og igen selv når du er groundet bliver den ved med at grounde dig endnu mere og det er meget normalt at blive næsten alt for groundet.  Det er en virkelig eventyrlig groundingsten og dermed en meget spændende krystal at benytte som grounding. Den kan benyttes til rigtig mange forskellige ting og den virker automatisk groundende og fjerner dårlig energi uden tankepåvirkning, blot du bærer den i dit energifelt.

Mange oplever at de slet ikke fysisk har lyst til at flytte sig. Hvis du føler at mennesker i en samtale kan blæse dig omkuld som en blad i vinden, så put et stykke sort kyanit i lommen, og du vil indse hvorfor dette er en kraftfuld krystal. Du vil kort sagt blive urokkelig. Sort kyanit fjerner dårlig energi og gør dig ikke kun groundet, men nærmere samlet i din egen krop. Der er ekstreme eksempler på mennesker, der fysisk ikke kan flytte sig med et stykke sort kyanit i hånden.

Med sort kyanit vil du føle dig groundet, samlet og totalt sømmet fast til jorden. Den fjerner nervøsitet og gør, at du ikke vakler i en samtale uanset om du er velformuleret eller ej.

Sort kyanit er så kraftfuld at den kan gøre din stemme dybere.

Jeg husker første gang jeg holdte et stykke sort kyanit i hånden. Jeg var fuldstændig energisk da jeg åbnede pakken, jeg havde fået tilsendt… Jeg husker hvordan jeg tog stykket op i hånden og med det samme blev jeg ekstremt tilpas i kroppen, groundet og efter 10 minutter gik jeg direkte i seng, selvom klokken var 10 om morgenen. Den synes at have næsten en magnetisk effekt på følelser, tanker og kroppen og trækker det hele ned på jorden næsten som hvis tyngdekraften var forstærket. I fortiden blev den brugt som en del af en form for kompas da dens energier er forbundet til jordens magnetiske felter.

Den grounder dig til – ikke nødvendigvis jorden, men verden og livet uden at fjerne det magiske aspekt. Den er kendt af shamaner som den eneste krystal i verden, der kan samle sjælefragmenteringer.

Den er kraftfuld til manifestering og kan bevare dig forbundet til mange metafysiske elementer og fjerner alt negativitet.

Der finder mange gode groundingsten, men det nytter ikke noget at være groundet, hvis din energi er spredt rundt omkring. Sort kyanit er den eneste krystal, der samler dig og giver dig tabt energi tilbage og på samme tid grounder dig. Sort kyanit kan samle dig efter eventuel  “sjælefragmentering”, hvilket kort sagt er når ens energi er spredt over forskellige steder. Dette kan eksempelvis ske når noget tragisk sker eller når det har været stærke oplevelser mm. Dette kan skabe store udfordringer og man har måske svært ved at finde og genkende sig selv. Nogle vælge bevidst at arbejde med “sjælefragmentering” hvilket er en kunst i sig selv, men sort kyanit er den eneste krystal, der automatisk kan samle ens energier helt.  Føler du ikke at du er samlet energimæssigt, så er sort kyanit krystallen, der samler alt. Den er naturligvis også nyttig hvis du laver mange forskellige ting og projekter. Den samler din energi og især energier, der er uden for dig selv og bringer alt tilbage i harmoni, hvorefter den forbinder dem dybt til jorden og efterlader dig med den mest vidunderlige fornemmelse af ro og styrke.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler