Natrolit Krystal

Natrolit

natrolit-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine “natrolitter”)
Natrolit er ofte overset af mange “krystal eksperter” det er virkelig noget helt særligt. Benyt med omtanke. Natrolit er kort sagt en upgradering til dit sind hvor du vil få nye perspektiver og meget mere plads fri fra bekymring. Der findes mange kraftfulde krystaller i verden og hver af dem har deres egen energi og stemning. Natrolit er noget helt andet! Den føles nemlig  ikke som noget. Næsten som hvis den ikke har nogen stemning. Den føles som ingenting, men lad dig ikke narre. Den er ofte omtalt som en af mest kraftfulde i dens krystalart gruppe. Natrolit er rigtig god til at åbne op for dit potentiale eller nærmere vejen for dit potentiale, den giver dig massere plads og er uden tvivl en af de mest kraftfulde krystaller til at skabe synkronisering den påvirker sindet og hjernen på måder der ofte nemt bemærkes og fjerner bekymringer samt fjerner selvdestruktiv tankegang. Med natrolit opleves verden mere ud fra sindet frem for at blive følelsesmæssigt påvirket. Verdens eneste krystal/mineral, der kan fremme det, der kunne kaldes “hjerne/sindsevolution”. Den har en meget høj vibration. Den er nyttig for dem, der virkelig vil opnå noget i livet og lave mange forskellige ting. Natrolit kan mærkes hvis den placeres på toppen af hovedet hvor den pulserer og det er sagt at den kan forbinde og transformere krone chakraet med det tredje øje og dermed transformere disse to punkter indtil ét chakra. Den udvikler og opgraderer sindet sådan at du kan rumme flere metafysiske koncepter. Ofte har mennesker adgang til viden og koncepter, der kan virke uhåndgribelige og svære at rumme. Natrolit kan hjælpe til at omfavne den viden og koncepter, der ellers ville tage år om at rumme. Den har en meget intens vibration, men natrolit vil være i stand til at beskytte bæren mod disse intense vibration lidt som at stå i orkanens øje, sådan at den intense forandring ikke bliver overvældende. Sagt på en anden måde, den er kendt for at gøre din krop “klar” til den vilde forandring, den skaber. Utrolig beskyttende og vil gøre stenens bærer til sin egen herre samt guide dig til dine drømme selv når du ikke kender vejen. Hvis du føler du skal udrette noget vigtigt, men måske ikke helt ved hvad eller hvordan så er Natrolit nyttig. Den giver dig adgang til kolossale metafysiske muligheder hvor dit energifelt vil blive meget mere åbent samt rummelig for hidtil ukendte synkroniseringer, der støtter dit højere formål.

Chakra: det tredje øje og krone chakraet og det ottende (sjælstjerne chakraet)

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler