Det magiske bundt

Produkt samling “Det magiske bundt”

Denne produkt-samling er en blanding af magiske filosofiske perspektiver og indsigter, der vil fremme fordybelse og selvindsigt samt fremme forandring – også på uventede livsområder. Samlingen indeholder en lang række kraftfulde indsigter, der vil støtte dig til at bringe endnu mere magi ind i din unikke verden. Samlingen indeholder emner såsom krystaller, magi og spiritualitet mm.
Hvis du kan lide at fordybe dig i indsigter, som kun få mennesker møder, så er denne spirituelle samling noget for dig!

Udforsk dit eget væsen!

“Ingen troldkvinde eller troldmand er fuldendt uden: Det magiske bundt!”

Det magiske bundt indeholder:

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse. Længde 1 time og 18 min.
+
MP4 Video: Introduktion til magi. Længde 27 min.
+
Spirituel hypnose lydfil i mp4 format samt mp3 udgave
– Omfavn Sindet. Længde 45 min.

+
Spirituel Lydfil (i mp4 format)
Omfavn viljen. Længde 7 min.

+
Spirituel lydfil i mp4 format:
7 dages transformation – 4 trin. Længde 13 min.

Se mere om indholdet herunder:

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Det kan for eksempel være krystaller, du allerede har. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet. Formålet i denne video er IKKE at gennemgå krystallers egenskaber og de vil ikke blive gennemgået i denne video. For hvis der gennemgås at en krystal gør dit og en anden gør dat, vil mange måske ikke have forstået grundlæggende hvorfor den gør hvad den gør.

Mange mennesker ved allerede hvad krystaller gør, men forstår ikke hvorfor krystaller gør som de gør og hvorfor de selv ikke oplever så meget altid. Derfor vil du få en endnu dybere forståelse for krystallernes verden og forstå sammenspillet mellem disse og dig selv. 

Du vil derfor lære mere avanceret stof end blot egenskaberne.
I videoen gennemgås hvorfor du for eksempel kan møde modsat effekt fra krystaller og hvorfor dette er en god ting, samt hvorfor mange ikke oplever så stor effekt fra krystaller. Du vil lære mere om hvordan krystaller arbejder med dit energifelt mm.
Du vil få en større forståelse for krystaller som helhed.
Denne video giver dig dybere perspektiver og indsigter, der vil gøre dig i stand til at forbinde dig til krystaller, ja selv hvis du ikke rigtig ved hvad krystallen gør, dens navn, eller endda hvilke egenskaber den har. Der vil både være almen viden samt viden KUN få mennesker møder.

I videoen gennemgås emner såsom:

Introduktion til grundlæggende samt mere avancerede viden

Hvordan mærker man krystal-energi?

Hvordan kan man benytte krystaller?

Fordybelse i chakra og hvorfor chakra ofte er misforstået

Hvordan krystaller hænger sammen med de forskellige energipunkter.

og meget mere…

    

MP4 Video: Introduktion til magi – Længde 27 min.
Denne video er en filosofisk spirituel oplevelse til nye magiske perspektiver.
Den handler som alt andet om at udforske dit eget væsen frem for blot information. Den vil fremme inspiration og fornyelse samt fremme forståelse for mere avancerede filosofiske metafysiske indsigter. Fordybelse i magi som filosofiske, spirituelt, mentalt samt naturligt element.

 

Spirituel hypnose lydfil i mp4 format samt mp3 format
– Omfavn Sindet – Længde 45 min.

DENNE GUIDET HYPNOSE LYDFIL ER KUN TILGÆNGELIG MED DENNE PRODUKT-SAMLING (Det magiske bundt) : Omfavn Sindet! Omkring denne hypnose lydfil: En kraftfuld hypnose lydfil særligt inspireret af Hermetisme. Dette er en hypnose lydfil hvor du bliver guidet til yderligere personlig frihed og selvindsigt.

 

Lydoptagelse i mp4 format: Omfavn viljenLængde 7 min.

Omkring denne lydfil: Denne lydfil giver dig mulighed for at fordybe din indsigt i viljens kraft og dermed forbinde dig til dine iboende egenskaber på et dybere niveau.

 

Lydoptagelse i mp4 format: 7 dage til transformation – Længde 13 min.

Her gennemgår Simon 4 simple spirituelle trin til personlig forandring og transformation på et fundamentalt niveau. Disse 4 simple trin vil være støttende for at bryde eventuelle negative mønstre i livet. Disse 4 trin vil virke på magisk vis når de efterleves.

KØB NU!

Produkt samling: “Det magiske bundt”

Pris: 400,-  kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link)
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk