Libysk ørkenglas

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Libysk ørkenglas er en personlig favorit.

Dræner mennesker dig for energi?
Mangler du livskraft, selvtillid?

Libysk Ørkenglas er omkring 29 millioner år gammel. Libysk ørkenglas er ikke en krystal, men er et stykke naturlig glas, der hurtigt er dannet som resultater af et kollosalt meteornedslag på græsen mellem Egypten og Libyen. Det er velkendt at kong Tutankhamon var begravet med en halskæde hvor et stort stykke libysk ørkenglas sad på og den må dermed have været en særlig betydningsfuld for ham. Der gik mange år for det var fåestået at dette stykke var Libysk ørkenglas han bar, frem for blot en almindelig krystal. 

Libysk ørkenglas bringer selvtillid og viljestyrke meget lidt kan måle sig med samt personlig livskraft, men ikke fra et dominerende udgangspunkt.

Den bringer en følelse af at være fri til at være dig autentisk, oprigtig og bringer en behagelig strøm af velvære ind ilivet.  

Så snart dette glas rammer dit energifelt synes den at danne et gyldent skjold eller nærmere et gyldent energifelt omkring dit væsen og der vil være nogle mennesker, der er i stand til at mærke dette. Alt synes pludselig nemmere på magisk vis.

Libysk ørkenglas fremkalder en utrolig ren og autentisk form for selvtillid hvor du egenlig ikke mangler selvtillid eller bekymrer dig omrking hvad andre tænker eller siger. En energi hvor du har lyst til at blive set og en energi hvor du ikke samler andre menneskers energier op og hvor det er stort set umuligt at blive drænet for energi af andre.

Med Libysk ørkenglas i dit energifelt bør du ikke blive overrasket hvis alt pludselig føles anderledes og ting begynder at føles nemmere. Du bør ike blive overrasket hvis du føler mere oprigtig selvværd og viljestyrke. 

Libysk ørkenglas er direkte forbundet til dit solar plexus chakra og dermed energipunktet for din personlig styrke. Når mennesker dræner dig  for energi påvirker det dermed dette punkt.
Med libysk ørkenglas er det ofte besværligt at bevare en negativ indre dialog eller bekymringer alt synes pludselig at gå nemmere og den har det med at bringe en lang række gode oplevelser frem både små og store. Det behøver ikke blive programmeret med en intention blot ha den i dit energifelt og du vil opleve dig selv i den ene situation efter den anden hvor ting synes at gå nemt, føles nemt, føles rart. Dens energi viser dig taknemmeligheden for de små ting i livet og bringer dyb glæde steder hvor der normalt er mørke og synes på magisk vis at gøre livet generelt mere positivt og nemt.

Den synes at lede dig til ting dit gør dig hel og fuldtendt ja selv når det er små trivielle ting såsom:

En eventyrlig nattesøvn fyldt med spæende drømme. En kop kaffe om morgenen, din ynglings sang der spiller følelsen af at smide alle dine skjolde du har brugt til at beskytte dig selv mod mennesker. Følelsen af at alt der er er godt og alt der bliver er godt. Den er ofte brugt til at opbygge din sande oprigtige identitet.
Libysk Ørkenglas er kraftfuld og når der siges kraftfuld menes der at mange vil kunne mærke dens effekt fysisk og dens effekt vil kunne føles som en rolig strøm af velvære og harmoni og det er en utrolig behagelig vibration, selvom den bringe umådelig oprigtig selvtillid er den aldrig dominerende, men istedet utrolig  rolig. Den giver dig en følelse af at være hel og fuldendt og vil konstant lede dig mod ting, der gør dig hel og fuldtendt oprigtigt.

Libysk ørkenglas er absolut fantastisk  

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her: mail korrespondance

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.

Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler