Krystal: Hypersten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Hypersten er særligt kendt for at fjerne forstyrrelser og bringer indre stilhed og den er utrolig hjælpsom til at bringe fred i ens liv. Det er en utrolig kraftfuld sten på den menneskelige krop og en sten mange vil mærke. Selv hvis man måske ikke føler der er forstyrrende tanker i sindet kan hypersten for mange mennesker til at udbryde “jeg kan faktisk høre hvad jeg selv tænker” Hvis du har hypersten i lommen et par dage vil du begynde at opdage hvordan dine tanker synes mere rolige på samme tid vil du opleve en urokkelig skarpsindighed. 

Så snart den tages op i hånden vil mange bemærke en let trykken for panden (tredje øje) og mange vil mærke når de har haft stenen ved sig i noget tid at tankemylder bremses og der grundlæggende bliver dannet et kraftfuldt skjold omkring særligt ens sind. Hyper sten er nemlig særligt benyttet af mennesker med mentale kræfter, der har brug for at have en mentalt skjold. Såsom eksempelvis clairvoyante, der har brug for en særlig stilhed i sindet når de arbejder.

Hypersten bringer dyb stilhed i tankerne blandet med mentalt overskud og og den gør det nemmere at at danne ideer og finde ro i kroppen.

Det er ikke unormalt at du med hypersten tager en ekstra middagslur eller opdager endnu mere stilhed og ro i livet. Ingen krystaller bringer (hvis du spørger mig) mere ro i sindet og tankerne end hypersten. andre krystaller vil påvirke andre elementer, men hypersten er den ultimative sten mod tankemylder).

Man kan fristes til at kalde den en blanding af hæmatit og labradorit.

Der er mange krystaller der kan bringe ro, men hypersten er ikke en “normal” krystal. Den indeholder en stor mængde jern og er sammenlignet med en form for labradorit der blot er endnu mere groundet. Hypersten er dermed kendt for at blande elementet grounding med magi, synske evner tredje øje mm.

Hypersten er nyttig for alle, der vil udvikle deres mentale kræfter, da den bringer en særlig indre stilhed som slukke alle indre forstyrrende tanke. Den er ofte kaldt “stilhedens sten” da den bringer stilhed i tankerne.

Hypersten har mange forskellige egenskaber og den er primært benyttet til at slukke for en forstyrrende indre dialog. Hypersten er ofte benyttet af mennesker med særlige evner og egenskaber til at kunne omfavne tankernes kraft til fulde. 

Den er utrolig god at sove med måske den bedste krystal at sove med. Bemærk dog at det ikke er en “begynder krystal” og selvom den bringer ro kan dens energi for nogle virke lidt besynderlig og man kan føle sig lidt døsig eller “stenet”.

Som hypnotisør er denne krystal særlig fascinerende. Ud fra et hypnotisk fagligt perspektiv synes den at bringe en i en helt anden bevidsthedstilstand en let trancelignende tilstand (Bemærk at trance tilstanden ofte er misforstået af mennesker der ikke har kendskab til hypnose).  Der er grundlæggende tale om en ændring i hjernens vibrationer.

Mennesker bevæger sig nemlig ud og ind af forskellige tilstande i løbet af dagen og det er velkendt at mennesker befinder sig i en trance-tilstand 80% af dagen når de er på “automatpilot”. Med hypersten vil mange opleve at de hurtigt kan gå fra et “beta” mindset til et “Alpha” mindset og nogle endda “Theta” niveau hvor dybere inspiration kan komme. Hypersten er virkelig god at meditere med og det er den bedste sten at benytte hvis du virkelig har behov for stilhed i sindet.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler