hæmatit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine hæmatitter)
Hæmatit er en virkelig god grounding sten. Hæmatit er typisk kendt som en blodsten, da den kan laver røde farver når man tester den. (En hæmatit ikke er dog ikke helt det samme som en rigtig blodsten, der har andre egenskaber). Hæmatit er særlig nyttig hvis du har været meget højt oppe. Den trækker dig hurtigt ned på jorden og virker balancerende. Dens mest effektive egenskab er dens evne til at trække dig hurtigt ned på jorden sådan at du kan føle dig sikker. God hvis du eksempelvis oplever panikanfald eller hvis du vakler i en samtale og har svært ved at holde fokus. Den er virkelig god til at fremme stabilitet og tryghed i livet. Hæmatit trækker energier ned på jorden og fjerner alt det mystiske og grounder dig til den materielle verden og gør dig mere klar i tankerne og den er utrolig god til at fremkalde selvsikkerhed og vil gøre dig endnu mere standhaftig og hjælper dermed med at udtrykke dig fra et mere solidt fundament.

Chakra: Rod chakra

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler