Flintesten

Flintesten betydning

flintesten-betydning-sten og krystaller

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine flintesten)
Alle sten har nogle egenskaber, også dem, man kan finde ude i skoven eller ved stranden.
Du har sikkert prøvet at gå en tur ved stranden og samle en sten op, du får øje på. Du tænker måske at den er flot, og så kaster du den ud i vandet og tænker ikke videre over det. Det kan være, stenen har “kaldt” på dig, fordi det er dens egenskab, du har brug for.
En flintesten er en meget normal sten. Den er nem at finde i Danmark. Man har måske en tendens til at tænke, at der er noget særligt ved at købe en krystal, der kommer langt væk fra, men der er noget lige så magisk ved at gå ud i naturen og finde den selv – i nogle tilfælde er det endda endnu mere magisk. Vær venlig ikke at undervurdere et helt almindeligt stykke flintesten.
Den er mellem 60-70 millioner år gammel og giver dig urokkelig mod og handlekraft. Den forbinder dig til din indre styrke og tilbyder dyb grounding til naturen og ens fysiske selv. Den er eksempelvis glimrende mod angst, frygt eller panikanfald. Den giver styrke til at forsvare dig selv verbalt blandt andre mennesker.
Hvis du skal til et vigtigt møde kan flint give meget selvsikkerhed. Den giver en selvtillid, hvis man ellers er lidt ømskindet, sky eller genert og er glimrende mod negativ energi.
Dens energi kan give dig stabilitet og balance. Dens energi kan destruerer negativ energi.
Med det samme man tager den op i hånden mærker man en særlig styrke, og ens tanker kan nemt falde på urmennesker, stenalderen, eventyrlystne vikinger, den nordiske fortid og at der er andet i livet end den teknologiske verden.

Chakra: Alle 7 primære chakraer – mest Rod chakra samt også det dybe jord stjerne chakra.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler