Dragesten

Dragesten

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Ordet “Dragesten” er en betegnelse mange sten har fået gennem tiden, men hyppigst er ordet brugt omkring drageblods jaspis, selvom det egentlig ikke er en jaspis.
Dragesten er som mange andre sten ofte en smule undervurderet. Den er kort sagt nem at henkaste, fordi man måske tænker, at det blot er en rød og grøn sten, der har fået et sejt navn, men hvis du åbner dig op til denne sten vil du fremkalde din indre drage og have mulighed for at brænde alt væk, der ikke tjener dig.
Legender siger at dragerne rejste ud af verden, og nogle faldt til jorden, hvor deres blod var det, der formede dragestenene, og at dragerne befinder sig i en virkelig ved siden af vores.
Dragesten er en balancerende og stabiliserende sten. Den har en balancerende og behagelig energi, der kan hjælpe en til at heale sig selv og overkomme negative minder og tanker.

Bemærk at dragesten forstærker alle ydre energier meget hurtigt omkring dig uanset hvad de er. Det anbefales derfor kun at bruge den når du allerede har en god fornemmelse.

Den kan hjælpe dig med at påkalde dig din indre drage og leve endnu mere eventyrligt og trygt. Den er derudover en sten, der kan give meget personlig styrke, viljestyrke, selvtillid og kan hjælpe med at udtrykke sig selv og hjælpe til at gå efter sine mål. Den er virkelig god til at overkomme undertrykkede fornemmelser og følelser. Hvis du føler dig usikker, genert er den virkelig kraftfuld.
Den kan endda balancere og grounde ens energier ned til det dybe jordstjerne chakra og hjælper dig med at leve endnu mere i pagt med naturen. Dragesten er utrolig kraftfuld! Nogle benytter dragesten til at fremkalde deres åndelige dragevejleder og man kan få nogle ret “besynderlige” oplevelser med denne sten, hvis man går en tur i skoven med den. Især hvis den kombineres med bestemte andre krystaller.

Chakra: primært hjerte og ned til jordstjerne

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler