Citrin krystal

Krystal: Citrin

krystal-citrin-healing-krystal

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine citriner)
Når man mangler penge, rigdomme eller føler der ikke er ressourcer nok er det næsten som om at solen går ned. Citrin virker utrolig optimistisk, da den bærer solens energi (dog føles den meget anderledes end Solstenen). Citrin er teknisk set en bjergkrystal, der har fået sin farve og egenskaber ved at have optaget solens samt mange af universets energier gennem tusindvis af år.
Den er endnu en af de krystaller, der ikke behøver at blive renset, men jeg oplever dog at den godt kan lide det… 🙂

Citrin giver meget selvsikkerhed især i forhold til rigdomme. Den er virkelig god til at tiltrække rigdomme fordi dens energi er så optimistisk og hjælper meget mod bekymringer omkring penge og skaber mere optimisme på dette område.
Det er værd at huske på at rigdomme er mere end blot penge, den bringer dig en særlig energi og vibration af overskud og optimisme, der har det med at skabe gode fordele og muligheder når du forbinder dig til dens energi og frekvens!
Lidt som solen det får alting til at gro kan citrinen sætte gang i dine projekter. Den er ofte omtalt som “købmandens sten”. Hvis du altid mangler penge kan dette gå ud over din selvtillid. Citrin giver dig solens energi og hjælper dig ganske enkelt til mere optimisme og naturlig rigdomme, muligheder.

Den er virkelig god til at styrke din kreativitet og hjælper en til at opnå positivitet og optimisme, ikke blot når det kommer til økonomi, men på alle livets områder, hvor du føler, du kunne bruge en lille “solstråle”.
Chakra: sakral, solar plexus og krone.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler