Cavansit krystal

Krystal: Cavansit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Canvansit er en personlig favorit. Cavansit vokser som små blå bolde på andre krystaller uder særlige forhold, og ligner lidt en form for koral-svamp. Selvom cavansit typisk er små har de en meget kærlig og kraftfuld energi, der hurtigt kan mærkes som en frisk og let energistrøm. Den støtter dig i at stå ved egne beslutninger og dens energimæssige formål er at støtte dig i forandring. Mange krystaller bringer forandringer og transformation, men canvansit er den bedste krystal, der støtter dig i forandringen når den er der. Når der kommer store livsskift er det på tide at arbejde med cavansit. Den giver dig tillid til dig selv og hjælper dig med at stå ved dig selv og dine store beslutninger i livet. Den bringer også tillid til dig selv og dine egne beslutninger og din egen transformation. Ofte er der allerede meget forandring i livet, men uden tillid til forandringerne, vil vi ikke kunne nyde alle fordelene af forandringerne.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler