Catlinit

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Catlinit er en meget sjælden lersten. Det er en af de helligste sten blandt indianerne og skal behandles med respekt. Indianerne var overbevist om at den ånd, der skabte dem findes inde i stenen, og historien om catlinit er at stenen blev givet med accept fra indianerne ud til verden.
Det er en utrolig unik oplevelse at holde sådan en særlig lersten. Med det samme man tager den op mærker man at dette er noget helt særligt. Det er en er verdens blødeste sten. Denne lersten er bragt ud fra indianernes hellige jord og er noget de brugte til mange forskellige ceremonier.
Den indeholder utrolig meget kraft og bør benyttes med omtanke. Den er meget balancerende og rolig, men på samme tid hjælper den dig med at se dig selv klart og det kan være en helt utrolig oplevelse at arbejde med denne sten. Den hjælper dig til at  forbinde dig til jordens visdom og åndeverdenen samt harmonien og sammenspillet i dette.

Få unik, personlig vejledning!
Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Jeg kan tilbyde dig personlig, skræddersyet, metafysisk vejledning, der passer til netop din situation.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller? Book en mail korrespondance.
Se mere her:
mail korrespondance

 

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler