Bjergkrystal/Klar kvarts

Krystal: Bjergkrystal/Klar kvarts

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

(På billedet ses et par af mine bjergkrystaller)
En klar kvarts bjergkrystal er virkelig en kraftfuld krystal.
En klar kvarts kan nemlig programmeres til at være alle andre krystaller. Man kan bruge bjergkrystallen til at forstærke andre krystaller på den måde at hvis man giver den intentionen at den skal være en bestemt krystal, “transformerer” bjergkrystallen sig ind til at have de samme egenskaber som den ønskede krystal.

“Almindelig” bjergkrystal kan transformere sig indtil andre krystaller og give dig endnu en af en ønsket krystal. Hvis du eksempelvis har en krystal du er særlig glad for kan du placerer din bjergkrystal ved siden af den og på den måde få 2 krystaller. Bjergkrystal kan også forstærke effekten af andre krystaller.

“Almildelig” bjergkrystal  er ikke så voldsom som herkimer diamant (der også er en bjergkrystal), der ofte er meget intens at benytte. Herkimer diamant forstærker de krystaller, den er i nærheden af og gør dem mange gange større og mere kraftfulde. Herkimer diamant forstærker både den energimæssige størrelse på krystallen samt krystallens frekvens radius.

“Almindelig” bjergkrystal er den krystal, der er nemmest at arbejde med fordi den er nem at programmere.
Man kan derudover også give bjergkrystallen intentioner og egenskaber ingen andre krystaller har, hvis man har et helt specifikt ønske eller en helt personlig egenskab, man ønsker en krystal til. Du kan også benytte bjergkrystal til at opbevare tanker samt positive bekræftelser/affirmations, ønsker mm. og på den måde bære dem med dig rundt energimæssigt uden at du behøver at sige dem. Krystaller siges at knytte sig til den der bruger den når alt kommer til alt opbevare den information og tanke vibrationer. Nogle folk oplever at i sjældne tilfælde at se hvid dis inde i krystaller eller en sky inde i bjergkrystallen. Dette betyder at den, der ejer krystallen ikke har det særlig godt i situationen.

Bjergkrystaller scanner din krop

Bjergkrystaller kan man ikke skjule noget for, det er velkendt blandt mange healere.
Bjergkrystaller er særligt gode til at “scanne” ens krop og energifelt for at finde ud af hvor der eventuelt er nogle blokeringer og problemer. Man kæmper måske med nogle ting, men man er måske ikke helt sikker på hvor den energimæssige blokade er. Ved at placere en bjergkrystal i din modtagende hånd (den hånd, du ikke skriver med) og pege spidsen opad armen, vil krystallens energi, frekvens og elektriske vibrationer begynde at scanne dig og din krop, og du kan begynde at bemærke nogle små tegn hvis og når krystallen finder det eller de punkter hvor blokeringen eller problemet ligger. Krystallen udsender små elektriske vibrationer, der løber op af armen og dermed undersøger kroppen for ubalance. Det kan være en god ide at sidde sådan i lang tid – gerne imens du laver andet. I mange tilfælde vil krystallen selv afhjælpe eventuelle problemer eller hjælpe med at spore dig ind til hvor eventuelle blokeringer er. Bemærk hvad du oplever, måske bliver du negativ – hvor sidder det i kroppen? Bemærk om du får ondt i maven eller om det rumsterer nogle bestemte steder i kroppen. Hvad for nogle tanker kommer frem i dit indre? Derefter kan du eventuelt vælge at arbejde mere intenst med en anden, mere passende krystal.

Chakra: Krone chakraet

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere.
Se mere her: Hypnose lydfiler