Akvamarin krystal

Krystal: Akvamarin

krystal-akvamarin

Informationen omkring krystaller, sten mm. er ment som underholdning og inspiration og bør betragtes som sådan. Enhver form for sygdom eller alvorlig lidelse bør behandles ved læge, psykolog og/eller psykiater.
Informationen er som udgangspunkt en blanding af egne oplevelser samt generel, almen viden blandt krystalhealere. Devotion Emotion kan selvfølgelig på ingen måde garantere at alle opnår de oplevelser, som står beskrevet på hjemmesiden. Informationen er spirituel udforskning af eget væsen – ta’ kun hvad du kan bruge af informationen og kast resten væk.

Akvamarin betyder “havets vand” og den er meget kraftfuld og meget populær. Den bliver ofte sammenlignet med havet, og med god grund, da den bærer havets energi. Måske du har masser af selvtillid, men så snart du åbner munden og skal udtrykke dig, er det en helt anden historie. Den er virkelig god til at åbne hals chakraet og gør det nemt for bæreren at udtrykke sig både verbalt, men også kommunikativt på andre måder. Den er god hvis du føler dig genert, usikker eller socialt akavet. Den er god hvis du har socialangst eller har undertrykte følelser og fornemmelser omkring kommunikation, og det at udtrykke dig. Det siges ofte at dens frekvens og vibration endda beskytter dig mod situationer, hvor der kunne opstå negative konfrontationer og sikrer at du ikke havner i “pinlige situationer” hvor du føler dig trykket. Dens vibration gør det ikke kun nemmere at udtrykke dig, men med kolossal selvtillid. Den kan transformere ens kommunikation og tilføje havets styrke – og dermed gøre dig rolig som stillestående vand, men også gøre din måde at udtrykke dig selv på kraftfuld som et brusende hav! Derudover bringer den ofte en energi af at være næsten på ferie sydpå hvor man ofte føler sig mere fri og åben. Den fjerner mange negative indre mønstre omkring kommunikation hvor dens kraftfulde bølger fjerner negativ indre dialog, tvivl, og det er som havets strøm, der fjerner dårlige mentale vaner, der bremser dig i at udtrykke dig med oprigtighed.
Den hjælper med at fjerne alt nervøsitet, der kunne opstå i en kommunikation. Når det kommer til at føle sig sikker i at udtrykke sig selv i en kommunikation er akvamarin dit bedste bud. Der er mange krystaller, der kan hjælpe på dette område, men jeg mener uden tvivl at ingen andre kommer i nærheden af denne til at åbne halschakraet.
Den tilbyder dig urokkelig mod og beskytter dig mod verbale angreb og bringer dig selvtillid og selvværd til at udtrykke dig selv. (Citrin kan i mange tilfælde være en god kombination for endnu mere selvværd).

Chakra: Primært hals, men danner bånd mellem hjerte, hals samt krone.

Simon: Jeg hjælper mennesker med at forstå krystaller, sten, tektitter, meteoritter mm.
Vil du fordybe dig endnu mere i krystaller?

Mp4 Video: Lær at mærke krystaller – Introduktion til avanceret fordybelse – Længde 1 time og 18 min.

Lær at mærke krystaller! I denne video gennemgås grundlæggende og mere avanceret viden omkring hvordan man får mest muligt ud af krystaller. Disse indsigter har allerede inspireret mange krystal-healere i landet.  Denne video (Lær at mærke krystaller) er en del af “Det magiske bundt” – (Produkt-samling) 
Se mere her: Det magiske bundt

Se oversigt over krystaller

 

Devotion Emotion tilbyder nogle af landets mest kraftfulde og elskede spirituelle hypnose lydfiler.
Støt Devotion Emotion ved at købe og downloade hypnose lydfiler, hvor mange af lydfilerne endda er inspireret af krystallernes vibrationer mm.
Hypnose lydfiler, der vil støtte dig til forandring og selvindsigt i områder såsom: Selvudvikling, Selvtillid, Romantik, Indflydelse, Selvrealisering, Spiritualitet, Frihed, Fundamentale Forandringer samt Velvære og meget mere. 
Se mere her: Hypnose lydfiler