Time Distortion i kommunikationen

 

Lad os tale lidt om Time Distortion…
Somme tider når vi møder nye mennesker kunne det være hensigtsmæssigt med lidt ekstra tid til eksempelvis at opbygge kemi eller tryghed… men desværre kan vi ikke påvirke tiden… eller kan vi? Vi kan påvirke menneskers opfattelse af tid og dette behøver nu ikke være så avanceret. Du har sikkert prøvet at 20 minutter somme tider kan føles kortere eller længere. Du har måske også hørt mennesker, der står i kø sige ting såsom “Det var den længste halve time i mit liv”.

Vi har alle en primitiv hjerne, der konstant arbejder på at holde os i sikkerhed og på at undersøge om der er fare, vi kunne udsættes for.
Især i mødet med nye mennesker vil vores hjerne være ekstra opmærksom. Man kan sige at vores hjerne ganske enkelt konstant ubevidst tænker tilbage i sådanne situationer – og bekræfter for sig selv – “Vi er stadig i sikkerhed” “Alt er okay”.
Vi husker alle i billeder, lyde og fornemmelser, nogle mere end andre – og der vil ganske enkelt være indre billeder, lyde og fornemmelser der konstant bliver tænkt på i forløbet.

I stedet for at blive samme sted og tale i 20 minutter – kan det være mere hensigtsmæssigt at flytte personen et par gange. Inden for organisationsudvikling er Walk & Talk begræbet hyppigt brugt – det er eksempelvis at invitere medarbejderne ud i det fri for at løsne op for kommunikationen og se hinanden i andre omgivelser. Walk & Talk benyttes også i terapi – hvor en simpel gåtur kan inspirere og frisætte indre blokeringer og dermed gøre det nemmere at nå ind til kernen af problemet mm.

I stedet for at blive samme sted og tale i 20 minutter – kan det være mere hensigtsmæssigt at flytte personen et par gange.

Ved at blive stående i 20 minutter samme sted har personen kun billeder i hovedet fra samme sted, men hvis du flytter personen løbende hver 5 minut vil personen have forskellige billeder fra forskellige omgivelser da hjernen konstant tænker tilbage for at tjekke om der er fare. Hjernen har nu mange forskellige indre billeder, lyde samt fornemmelser. Det vil kort sagt virker som om I har kendt hinanden i længere tid.

20 minutter kan ved time distortion føles som timer.

5 minutter – ved kiosken
5 minutter – parken
5 minutter – bænken
5 minutter – foran cafeen

Bliv endnu bedre til at skabe kontakt og tiltrækning i dating/kærlighedslivet.
Se mere her: Lær at skabe naturlig tiltrækning

Gå tilbage til oversigt over artikler