NLP Practitioner online materiale

Intro til uddannelsen

Start introvideoen herover

Det er ikke tilladt at dele dette materiale, dette materiale er kun til eget brug!

Opgaver og Evaluering
Det er valgfrit at aflevere opgaverne. I videoerne, der indeholder opgaver, bliver der sagt at opgaverne skal sendes til din underviser – dette er valgfrit! Der regnes med at du som kursist arbejder med opgaverne på egen hånd, men det er ikke et krav at sende dem til din underviser.
Det vigtigste ved forløbet er, at du som kursist ser alle videoerne samt fordyber dig GRUNDIGT i materialet.

Det er selvfølgelig et krav at gennemføre både skriftlig og praktisk evaluering for at blive certificeret, men det er altså ikke et krav at indsende alle opgaver eller modulopgaver.

Bemærk – Der vil måske være ting i denne uddannelse, der vil “trigger” dig eller ting, du måske har det svært ved at forene dig med. Det kan også være at der er ting, der til at starte med irriterer dig, men når du studerer videre, kan det være at det bliver forklaret på en anden måde, der giver bedre mening, eller du bedre kan forene dig med. Bemærk også at dette er NLP vi gennemgår, og dermed lærer du NLP, som NLP er. Dette er dermed ikke “Simons” NLP, og hvis der er ting, du ikke kan forene dig med, er det NLP i sin grundform, der har disse elementer, og det er dermed noget, der er vigtigt at gå igennem og forstå, også hvis det ikke er din foretrukne måde at anskue tingene på. Kort sagt – vi kan ikke tage ting ud af NLP, fordi du eventuelt ikke er enig med dem. Her lærer du NLP som det er tænkt og udviklet i sin grundform. 

Begynd nu: Du kan nu studere uddannelsen her på hjemmesiden ved at se videoerne under modulerne.

Det anbefales at studere videoe-materialet her på hjemmesiden. Hvis du ønsker at downloade videoerne så du altid har dem, kan du gøre det på dette link: Download Videoerne fra uddannelsen
Vær venligst tålmodig, da det kan tage lang tid at downloade videoerne. Det er dit ansvar at downloade videoerne, da linket vil blive ændret med tiden. Så længe du er på uddannelsen vil du naturligvis have adgang til videoerne her på hjemmesiden. Du kan også downloade udvalgte illustrationer fra uddannelsen som støtte til noter.

Modul 1: Se materiale for Modul 1

Modul 2: Se materiale for Modul 2

Modul 3: Se materiale for Modul 3

Modul 4: Se Materiale for Modul 4

Modul 5: Se Materiale for Modul 5

 

Afslutning på uddannelsen og Evaluering

Opgaver sendes til: kontakt@devotionemotion.dk