Køb NLP hypnose lydfil – Overkom indre blokeringer om økonomi

NLP hypnose lydfil – Overkom indre blokeringer om økonomi

NLP-hypnose-lydfil-Overkom-indre-blokeringer-om-økonomi-mere-succes-og-et-bedre-forhold-til-penge-Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

Køb NLP hypnose lydfilen: “Overkom indre blokeringer om økonomi”

Arbejd med dine overbevisninger – om økonomi

  • Mindre stress omkring din økonomi
  • Motivation til at tjene flere penge
  • Selvindsigt og indre ro omkring penge
  • Indeholder kraftfulde affirmations, der vil forstærke dit forhold til penge
  • Indeholder NLP samt kraftfulde hypnose elementer, der vil skabe påvirkning uanset hvordan du lytter til dette
  • Designet kort og effektiv, så du kan høre den flere gange om dagen – for at forstærke din indre repræsentation

Selvom vi desværre ikke kan trylle penge ind på din konto, kan du med denne NLP hypnotiske lydfil arbejde med dit forhold til din økonomi og ændre begrænsende overbevisninger. Du vil derigennem omprogrammere dine indre processer og dermed opnå en mere støttende adfærd og overkomme begrænsende tankemønstre, der muligvis blokerer rigdomme og mere velfærd i at være endnu mere tilstede i dit liv. Denne lydfil vil hjælpe dig til at tiltrække muligheder samt give dig et bedre forhold til penge – lydfilen vil bringe dig i en tilstand af rigdom og selvtillid derudover vil hypnose lydfilen hjælpe dig til endnu mere tillid til dig selv i dette livsområde. Lydfilen indeholder tonsvis af affirmations samt er fyldt med NLP hypnotiske sprogmønstre der alt sammen har til formål at forstærke dine resultater og forstærke dit økonomiske livsområde!

Længde: 8 minutterLydfilen er bevidst designet ganske kort, sådan at du løbende gennem dagen kan lytte til den igen og igen for at omprogrammere dine ubevidste og eventuelle begrænsende tankemønstre samt strategier.

 

Køb og download med lydfilpakken: Lydfilpakken

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler