Køb NLP hypnose lydfil mere mod

Hypnose lydfil – Mere mod

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

Køb NLP hypnose lydfil – Mere mod

Forstærk dit mod med denne NLP hypnose lydfil

  • Mere mod til at stå ved dig selv, og mod til at være dig
  • Mere mod til forandring, og mod til at stå imod
  • Mere mod til kærlighed og skabelse af kontakt, når du er forelsket og tiltrukket
  • Mere mod til dine projekter og drømme samt ambitioner
  • Mere mod til at leve som du vil og følge dit hjerte
  • Forstærk din indre dialog, der har effekt på din indre oplevelse samt tilstand og dermed fysiologi og, andre vil bemærke disse ændringer

Denne hypnose lydfil vil forstærke dit mod på mange sider af livet. Mod til at være dig selv, mod til at følge dine drømme, mod til at skabe kontakt, når du er forelsket, mod til at tro på dine projekter, mod til at leve livet mere ubegrænset. Denne hypnose lydfil vil kort sagt omprogrammere dine indre processer og vil håndtere dine eventuelle negative indre blokeringer af utryghed og tvivl. Denne hypnose lydfil er nøje designet til at inspirere dig til mere mod og selvsikkerhed og bedre selvværd gennem selvindsigt og hypnotisk påvirkning. Lydfilen vil give dig mulighed for at reflektere og skabe nye overbevisninger, der støtter dig, når du kunne mangle mod.

De fleste mennesker kender det med at ville noget særligt, men ofte bliver de bremset af mangel på mod samt mangel på handlestyrke. Du har måske tidligere skulle tale foran andre mennesker, eller måske du har været til en eksamen, der gjorde dig nervøs og usikker. Måske er der en jobsamtale, der er særlig vigtig for dig eller måske endda en date? Eller måske en person, du gerne vil møde, der er særlig vigtig for dig?

Måske har du store drømme, du ønsker at opnå, men mangel på mod og handlestyrke er ofte en begrænsning. Når alt kommer til alt er mod vigtigt, uanset hvad du ønsker! Et kendt citat lyder: ”Modige menneske er lykkelige”.

At være modig vil ikke sige at være ”overselvsikker” eller ”overfladisk”. At være modig vil give dig mulighed for at kunne udnytte mange flere iboende ressourcer, sådan at du ikke taler dig selv fra at tage handling, ja selv når du har egenskaberne. Mange mennesker lader sig bremse af et begrænsende mindset, fordi de eksempelvis ikke har en støttende indre repræsentation.

Denne guidet hypnose lydfil er nøje designet til at fremkalde dine iboende styrker, især med henblik på fremkaldelse af mod og handlestyrke, og ved at lytte til denne guidet hypnose lydfil vil du begynde at omprogrammere dine indre, ubevidste strategier og dermed skabe en mere støttende indre repræsentation.

Det anbefales at lytte til denne hypnose lydfil så meget du vil, dog uden at tvinge din adfærd til at ændre sig. Det du vil opleve er at din adfærd vil begynde at ændre sig helt automatisk, og du vil finde dig selv i situationer hvor dit mod overrasker dig gang på gang, da din indre repræsentation støtter dig yderligere.

Længde: 25 minutter

Køb og download med lydfilpakken: Lydfilpakken

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler