NLP hypnose lydfil mere mod

Hypnose lydfil – Mere mod

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

NLP hypnose lydfil – Mere mod

Forstærk dit mod med denne NLP hypnose lydfil

  • Mere mod til at stå ved dig selv, og mod til at være dig
  • Mere mod til forandring, og mod til at stå imod
  • Mere mod til kærlighed og skabelse af kontakt, når du er forelsket og tiltrukket
  • Mere mod til dine projekter og drømme samt ambitioner
  • Mere mod til at leve som du vil og følge dit hjerte

Denne hypnose lydfil vil forstærke dit mod på mange sider af livet. Mod til at være dig selv, mod til at følge dine drømme, mod til at skabe kontakt, når du er forelsket, mod til at tro på dine projekter, mod til at leve livet mere ubegrænset. Denne hypnose lydfil vil kort sagt omprogrammere dine indre processer og vil håndtere dine eventuelle negative indre blokeringer af utryghed og tvivl. Denne hypnose lydfil er nøje designet til at inspirere dig til mere mod og selvsikkerhed og bedre selvværd gennem selvindsigt og hypnotisk påvirkning. Lydfilen vil give dig mulighed for at reflektere og skabe nye overbevisninger, der støtter dig, når du kunne mangle mod.

De fleste mennesker kender det med at ville noget særligt, men ofte bliver de bremset af mangel på mod samt mangel på handlestyrke. Du har måske tidligere skulle tale foran andre mennesker, eller måske du har været til en eksamen, der gjorde dig nervøs og usikker. Måske er der en jobsamtale, der er særlig vigtig for dig eller måske endda en date? Eller måske en person, du gerne vil møde, der er særlig vigtig for dig?

Måske har du store drømme, du ønsker at opnå, men mangel på mod og handlestyrke er ofte en begrænsning. Når alt kommer til alt er mod vigtigt, uanset hvad du ønsker! Et kendt citat lyder: ”Modige menneske er lykkelige”.

At være modig vil ikke sige at være ”overselvsikker” eller ”overfladisk”. At være modig vil give dig mulighed for at kunne udnytte mange flere iboende ressourcer, sådan at du ikke taler dig selv fra at tage handling, ja selv når du har egenskaberne. Mange mennesker lader sig bremse af et begrænsende mindset, fordi de eksempelvis ikke har en støttende indre repræsentation.

Denne guidet hypnose lydfil er nøje designet til at fremkalde dine iboende styrker, især med henblik på fremkaldelse af mod og handlestyrke, og ved at lytte til denne guidet hypnose lydfil vil du begynde at omprogrammere dine indre, ubevidste strategier og dermed skabe en mere støttende indre repræsentation.

Det anbefales at lytte til denne hypnose lydfil så meget du vil, dog uden at tvinge din adfærd til at ændre sig. Det du vil opleve er at din adfærd vil begynde at ændre sig helt automatisk, og du vil finde dig selv i situationer hvor dit mod overrasker dig gang på gang, da din indre repræsentation støtter dig yderligere.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil – “Mere mod”

Længde: 25 minutter

Pris: 102,- kr.
Du kan betale trygt med betalingskort!
Du behøver ikke en Paypal konto! Blot vælg Paypal funktionen “betal som gæst”, og tilføj din e-mail, så du dermed kan modtage en kvittering for dit køb. Se eventuelt guide: Sådan køber du

VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler