NLP hypnose lydfil – Hypnose til fremkaldelse af flammende potentiale

Hypnose lydfil: “Hypnose til fremkaldelse af flammende potentiale”

  • Udforsk dit fulde potentiale
  • Omfavn og arbejd med dine iboende styrker
  • Tilbagekald din bevidste og ubevidste personlige magt
  • Forbind dig til din indre livskraft
  • Tæm dit flammende potentiale med sindets kraft

Omkring denne hypnose lydfil: Min idé til denne lydfil var simpel: Hvad nu hvis jeg blander hypnose og NLP som jeg ofte gør, men med stærke metafysiske egenskaber på ikke kun et filosofisk samt spirituelt niveau, men også meget mere mystiske og paranormale elementer? Ja, der er noget ganske kraftfuldt over denne hypnose lydfil og den er nøje designet til at hjælpe med at fremkalde og forbinde dig til din unikke indre livskraft.

Mangler du styrke, kontrol, magt, indflydelse og søger du adgang til dine iboende særlige ressourcer og unikke kræfter samt evner?

Denne hypnose lydfil er meget, MEGET fleksibel idet at du via din intuition kan benytte den mere frit. Opdag egenskaber, drivkraft og handlestyrke når du mangler et skub til at gå efter dine drømme og mål! Denne hypnose lydfil er noget helt særligt. Jeg anser den ofte for at være lidt for kraftfuld.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Hypnose lydfil: “Hypnose til fremkaldelse af flammende potentiale”

Længde: Mere end 16 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler