Køb NLP Hypnose lydfil – Hypnose til fremkaldelse af din indre magi

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

Køb NLP hypnose lydfilen: “Hypnose til fremkaldelse af din indre magi”

  • Opnåelse af kraftfuld tilstand
  • Giv mere slip på indre begrænsninger
  • Tænk ud af boksen
  • Skab fundamentale ændringer
  • Filosofisk, eventyrlig, hypnotisk oplevelse
  • Lær dig selv bedre at kende

Ta’ ikke fejl – Denne eventyrlige hypnose lydfil er meget kraftfuld og er først og fremmest utrolig teknisk dybdegående med dens mange avancerede elementer fra både NLP og hypnose mm. Denne kraftfulde hypnose lydfil bringer dig i en støttende tilstand, hvor du kan skabe positive forandringer alt imens du blot trækker vejret dybt. Hypnose lydfilen er noget helt særligt, og den skaber muligheder på mange forskellige niveauer. Det er en hypnotisk drømmerejse til selvrefleksion, hvor du kan møde dine iboende styrker. Hypnose lydfilen bringer kort sagt magien tilbage i dit liv og giver dig mulighed for at fremkalde urokkelig mod og dybere selvindsigt, hvor du kan opdage ukendte, iboende ressourcer. Dette er uden tvivl en meget universel og kraftfuld hypnose lydfil, der støtter dig i at skabe meget dybe, fundamentale forandringer. Denne hypnose lydfil er blandt de mest populære og unikke af alle hypnose lydfilerne, og den indeholder ikke kun avancerede elementer fra hypnose og NLP, men endda kraftfulde metafysiske, næsten “magiske” elementer, og dette er en mere filosofisk og spirituel hypnotisk drømmerejse til dybere selvindsigt. Denne hypnose lydfil vil frembringe din indre magi, og med det menes der: dine ukendte såvel som kendte iboende styrker. Mange vælger at benytte denne hypnose lydfil til at skabe dybe, fundamentale ændringer og frembringe unik kreativitet, og den er særlig nyttig til udforskning af dit eget væsen.

Hypnose lydfilen vil naturligvis støtte dig i arbejde med loven om tiltrækning og eventuel spirituelt arbejde. Ja, hypnose lydfilen er endda designet til at fremme dine iboende egenskaber, og du vil måske opleve en endnu stærkere intuition og måske – kun måske – adgang til iboende synske evner og en dybere forbindelse til dit ubevidste sind! Denne hypnose lydfil endte med at blive langt mere kraftfuld, end jeg oprindeligt havde planlagt!
Denne hypnose lydfil er som mange andre hypnose lydfiler meget fleksibel, idet du kan arbejde med den som du ønsker ved hjælp af din intention. Den er nøje designet til at fremkalde din indre magi. Den kan hjælpe dig til mere selvindsigt og forbinde dig til ukendte ressourcer. Hypnose lydfilen er særligt god til at fremkalde manglende styrker eller gå på opdagelse i dit indre. Denne hypnose lydfil er meget nyttig, hvis du vil udforske dig selv på et dybere, universelt niveau, ikke kun i forhold til personlig transformation og selvrealisering, men i lige så stor grad spiritualitet, tidligere liv, samt udvikling af “overnaturlige” evner og færdigheder, da den er designet til at flytte mange indre blokeringer samt kollektive definitioner og blokeringer på et fundamentalt, menneskeligt niveau.

Mange mennesker lever livet med en indre magi og en indre livskraft, der aldrig rigtig bliver sluppet fri. Denne lydfil fremkalder din indre magi og støtter mange spirituelle mennesker i udvikling af deres evner, i den besynderlige rejse lydfilen tager dig ud på, med kraftfulde indsigter til nye perspektiver. Hypnose lydfilen er dog meget unik frem for mange af de andre hypnose lydfiler, da den støtter dig i udvikling på et niveau, der er dybere end noget andet.

Længde: 31 minutter

 

Køb og download med lydfilpakken: Lydfilpakken

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler