Køb NLP Hypnose lydfil – Hypnose til fremkaldelse af din indre magi

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Pris: 49,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Længde: 31 minutter

  • Du kan trygt og nemt betale med kort.
Køb NLP hypnose lydfilen: “Hypnose til fremkaldelse af din indre magi”

 

  • Opnåelse af kraftfuld tilstand
  • Giv mere slip på indre begrænsninger
  • Tænk ud af boksen
  • Skab fundamentale ændringer
  • Filosofisk, eventyrlig, hypnotisk oplevelse
  • Lær dig selv bedre at kende

Ta’ ikke fejl – Denne eventyrlige hypnose lydfil er meget kraftfuld og er først og fremmest utrolig dybdegående teknisk med dens mange avancerede elementer fra både NLP og hypnose mm. Denne kraftfulde hypnose lydfil bringer dig i en støttende tilstand, hvor du kan skabe positive forandringer alt imens du blot trækker vejret dybt. Hypnose lydfilen er noget helt særligt, og den skaber muligheder på mange forskellige niveauer. Det er en hypnotisk drømmerejse til selvrefleksion, hvor du kan møde dine iboende styrker. Hypnose lydfilen bringer kort sagt magien tilbage i dit liv og giver dig mulighed for at fremkalde urokkelig mod og dybere selvindsigt, hvor du kan opdage ukendte, iboende ressourcer. Dette er uden tvivl en meget universel og kraftfuld hypnose lydfil, der støtter dig i at skabe meget dybe, fundamentale forandringer. Denne hypnose lydfil er blandt de mest populære og unikke af alle hypnose lydfilerne, og den indeholder ikke kun avancerede elementer fra hypnose og NLP, men endda kraftfulde metafysiske, næsten “magiske” elementer, og dette er en mere filosofisk og spirituel hypnotisk drømmerejse til dybere selvindsigt. Denne hypnose lydfil vil frembringe din indre magi og med det menes der: dine ukendte såvel som kendte iboende styrker. Mange vælger at benytte denne hypnose lydfil til at skabe dybe, fundamentale ændringer og frembringe unik kreativitet, og den er særlig nyttig til udforskning af dit eget væsen.

Hypnose lydfilen vil naturligvis støtte dig i arbejde med loven om tiltrækning og eventuel spirituelt arbejde. Ja, hypnose lydfilen er andda designet til at fremme dine iboende egenskaber, og du vil måske opleve en endnu stærkere intuition og måske – kun måske – adgang til iboende synske evner og en dybere forbindelse til dit ubevidste sind! Denne hypnose lydfil endte med at blive langt mere krftfuld, end jeg oprindeligt havde planlagt!
Denne hypnose lydfil er som mange andre hypnose lydfiler meget fleksibel, idet du kan arbejde med den som du ønsker ved hjælp af din intention. Den er nøje designet til at fremkalde din indre magi. Den kan hjælpe dig til mere selvindsigt og forbinde dig til ukendte ressourcer. Hypnose lydfilen er særligt god til at fremkalde manglende styrker eller gå på opdagelse i dit indre. Denne hypnose lydfil er meget nyttig, hvis du vil udforske dig selv på et dybere, universelt niveau, ikke kun i forhold til personlig transformation og selvrealisering, men i lige så stor grad spiritualitet, tidligere liv, samt udvikling af “overnaturlige” evner og færdigheder, da den er designet til at flytte mange indre blokeringer samt kollektive definitioner og blokeringer på et fundamentalt, menneskeligt niveau.

Mange mennesker lever livet med en indre magi og en indre livskraft, der aldrig rigtig bliver sluppet fri. Denne lydfil fremkalder din indre magi og støtter mange spirituelle mennesker i udvikling af deres evner, i den besynderlige rejse lydfilen tager dig ud på, med kraftfulde indsigter til nye perspektiver. Hypnose lydfilen er dog meget unik frem for mange af de andre hypnose lydfiler, da den støtter dig i udvikling på et niveau, der er dybere end noget andet. 

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.

 

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler

Spar gode penge ved køb af hypnose lydfilerne i en samlet pakke.
Se mere her: Lydfilpakken