NLP hypnose lydfil: Hypnose mod stress, angst og ubehagelige fornemmelser

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

NLP hypnose lydfil: “Hypnose mod stress, angst og ubehagelige fornemmelser”

  • Håndtering af stress, angst, ubehagelige fornemmelser
  • Mere selvindsigt
  • Mere livsglæde
  • Mere tryghed og tillid
  • Bedre fornemmelse i kroppen

Denne guidet hypnose lydfil giver dig mulighed for at fordybe dig i dig selv og skabe positive forandringer, alt imens du blot slapper af. Hypnose lydfilen er designet til at håndtere stress, angst og ubehagelige fornemmelser, og er dermed ganske nyttig at lytte til fast for dem, der ønsker forandring med den type udfordringer. Denne guidet hypnose lydfil kan både benyttes til håndtering af elementer såsom: usikkerhed og utryghed, men også dybereliggende udfordringer såsom ptsd. Hypnose lydfilen har som mange af de andre hypnose lydfiler hjulpet mange mennesker til mere selvindsigt, livsglæde og indre ro. Uanset om du har behov for hypnose mod stress, angst, ptsd, negative fornemmelser eller ønsker mere livsglæde og indre ro, så er denne guidet hypnose lydfil særlig nyttig.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil: “Hypnose mod stress, angst og ubehagelige fornemmelser”

Længde: 20 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler