NLP hypnose lydfil – Hypnose mod negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl

“Hypnose lydfil mod negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl”

  • Håndter dårlige minder
  • Overkom negative tanker mm.
  • Skift til et mere støttende mindset
  • Arbejd med negative tankemønstre
  • Juster dårlige mentale vaner
  • og meget mere…

Omkring denne hypnose lydfil: Denne hypnose lydfil mod negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl støtter dig i håndtering af mange forskellige negative elementer såsom: tankemylder, dårlige mentale vaner og meget mere. Hypnose lydfilen er særlig designet til at håndtere uhensigtsmæssige, negative indre processer og bringer mere positivitet ind i livet.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Lydfil: “Hypnose mod negative tanker, bekymringer, dårlige minder, tvivl”

Længde: Mere end 41 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler