(Uddrag fra lydfilen)

Pris: 99,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling – Husk at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb, da linket vil blive ændret løbende.
Vigtigt: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Devotion Emotion uddeler ikke nye download-links og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

 

Længde: 30 minutter

  • Du kan trygt og nemt betale med kort.


 
NLP hypnose lydfil: Fremkald Evner, Egenskaber og ressourcer

 

  • Nå frem til ukendte ressourcer
  • Fremkald evner ved at modellere andre
  • Styrk din indre repræsentation
  • Hent egenskaber fra succesfulde mennesker
  • Hent evner fra 3 personer du frit vælger

Denne NLP hypnose lydfil guider dig igennem en kraftfuld NLP teknik til at opnå stor forandring og selvindsigt, alt imens du blot lytter og slapper af. Denne lydfil kan føre dig verdner fra hvad du troede var muligt og hjælpe dig med at forbedre og opnå færdigheder og egenskaber. Lydfilen giver dig mulighed for at vælge 3 personer som har egenskaber og ressourcer, du kunne bruge og dermed bliver du guidet til at modellere dem. Denne lydfil er meget kraftfuld og bør ikke undervurderes! Modellering er ofte kaldt “hjertet i NLP” fordi NLP blev skabt ved at modellere succesfulde mennesker. Når du begynder at tænke mere som en bestemt person, der har opnået hvad du ønsker, bliver dine mål mere håndgribelige. Med denne kraftfulde NLP hypnotiske lydfil vil du kunne omprogrammere dit sind til at gennemgå mange af de samme unikke processer som 3 selvvalgte personer/karakterer har, og når du begynder at tænke som dem vil du begynde at opdage samme muligheder.
Fordelen ved denne lydfil er også, at når du lytter til den flere gange, kan du, når du vender tilbage til den på et senere tidspunkt, vælge 3 nye personer, hvis du ønsker at sætte nye mål.

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.

 

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler

Spar gode penge ved køb af hypnose lydfilerne i en samlet pakke.
Se mere her: Lydfilpakken