NLP Hypnose lydfil – Fremkald Evner, Egenskaber og Ressourcer

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

NLP hypnose lydfil: “Fremkald Evner, Egenskaber og ressourcer”

  • Nå frem til ukendte ressourcer
  • Fremkald evner ved at modellere andre
  • Styrk din indre repræsentation
  • Hent egenskaber fra succesfulde mennesker
  • Hent evner fra 3 personer du frit vælger

Denne NLP hypnose lydfil guider dig igennem en kraftfuld NLP teknik til at opnå stor forandring og selvindsigt, alt imens du blot lytter og slapper af. Denne hypnose lydfil kan føre dig verdner fra hvad du troede var muligt og hjælpe dig med at forbedre og opnå færdigheder og egenskaber. Hypnose lydfilen giver dig mulighed for at vælge 3 personer som har egenskaber og ressourcer, du kunne bruge og dermed bliver du guidet til at modellere dem. Denne hypnose lydfil er meget kraftfuld og bør ikke undervurderes! Modellering er ofte kaldt “hjertet i NLP” (Neuro Lingvistisk Programmering = Programmering af hjernen via sproget) fordi NLP blev skabt ved at modellere succesfulde mennesker. Når du begynder at tænke mere som en bestemt person, der har opnået hvad du ønsker, bliver dine mål mere håndgribelige.

Med denne kraftfulde NLP hypnotiske lydfil vil du kunne omprogrammere dit sind til at gennemgå mange af de samme unikke processer som 3 selvvalgte personer/karakterer har, og når du begynder at tænke som dem vil du begynde at opdage samme muligheder. Fordelen ved denne lydfil er også, at når du lytter til den flere gange, kan du, når du vender tilbage til den på et senere tidspunkt, vælge 3 nye personer, hvis du ønsker at sætte nye mål. Denne hypnose lydfil kan dermed støtte dig i opnåelse af mange forskellige elementer såsom: Særlige evner, egenskaber, og forstærkning og endda fremkaldelse af ubevidste talenter, men kan også bringe dig kreativitet og dybe indsigter samt handlestyrke og alt fra mod til indre ro samt opnåelse af ny adfærd i bestemte livsområder. Kun fantasien sætter grænser og det vil alt sammen afhænge af hvad du ønsker at modellere via denne hypnose NLP lydfil.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil: “Fremkald Evner, Egenskaber og ressourcer”

Længde: 30 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler