Køb NLP hypnose lydfil – Forstærk din kommunikation og tiltrækning

NLP hypnose lydfil – Forstærk din kommunikation og tiltrækning – mere selvværd i kærlighedslivet

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Pris: 49,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Længde: 24 minutter

 • Du kan betale sikkert med kort.
Køb NLP hypnose lydfilen: “Forstærk din kommunikation og tiltrækning”

Mere selvtillid mere selvværd mere succes i kærlighedslivet

 • Forstærk din indre repræsentation med denne kraftfulde NLP, hypnose lydfil
 • Overkom nervøsitet, tvivl, usikkerhed og føl dig selvsikker på daten og i mødet med nye mennesker
 • Indeholder kraftfulde NLP samt kraftfulde hypnose elementer, der vil skabe påvirkning uanset hvordan du lytter til dette
 • Flere dating resultater! Kraftfuld og oprigtig selvværd
 • Omprogrammer dine eventuelle begrænsende tankemønstre til mere støttende, der vil efterlade dine konkurrenter i støvet!
 • Selvindsigt og naturlig forførelse – Bevæg dig rundt i verden mere selvsikkert og få mere respons i din kommunikation
 • Hvad, der sker i dit indre har effekt på din indre oplevelse samt tilstand og dermed fysiologi og andre vil bemærke disse ændringer
 • Indtalt af Simon, der i over en dekade har undervist mænd og kvinder i tiltræknings-kommunikation
 • Hypnose lydfilen henvender sig både til kvinder og mænd i kærlighedslivet
 • Download direkte efter køb! – Vi er klar til at hjælpe hvis du har brug for hjælp til at downloade dit køb

Denne selvhypnose lydfil vil forstærke din kommunikation ved at inspirere dig til mere selvværd og frisætte indre blokeringer. Det er en kraftfuld NLP hypnotisk lydfil, der vil arbejde med dine indre overbevisninger og dit ubevidste sind, mens du blot slapper af og lytter, med lukkede øjne. Denne NLP hypnose lydfil vil guide dig med NLP og hypnose og vil inspirere dig til selvindsigt og forandring i kommunikationen, især inden for tiltrækning – og lydfilen er perfekt i form af motivation til større handlekraft blandt nye mennesker. Denne filosofiske lydfil vil skabe stor påvirkning samt indflydelse, der vil vise sig i din indre såvel som din ydre kommunikation.
Foruden kraftfulde NLP hypnotiske sprogmønstre og hypnotisk indflydelse er lydfilen meget filosofisk og er blandet med Simons egne koncepter indenfor kommunikation.

Du kan bruge lydfilen som afslapning eller som motivation samt når du mangler handlekraft, og du behøver ikke at deltage i denne lydfil aktivt, men blot sætte den på og lytte med høretelefoner. Selvom du ikke behøver at deltage aktivt, anbefales det kun at lytte til denne lydfil, når du ikke laver andet. Overkom nervøsitet og usikkerhed når du er forelsket. Hypnose lydfilen bringer dig i en kraftfuld tilstand – du vil opdage endnu mere selvtillid og mere selvværd blot ved at lytte til dette. Vil du gerne have endnu flere datingresultater? Så kan du med denne lydfil skabe stærkere tiltrækning – Lydfilen er nøje designet til at frisætte indre blokeringer og tvivl på dig selv. Den vil kort sagt forstærke din indre repræsentation og påvirke dig til en endnu stærkere adfærd især i kærlighedslivet. Du vil bemærke hvordan andre vil begynde at respondere anderledes til dig når du lytter til denne hypnose lydfil fast. Din indre tilstand har effekt på din fysiologi, dit kropssprog, din ydre fremtoning og ved at lytte til denne guidet hypnose lydfil kan du skabe store forandringer når du er forelsket eller tiltrukket. Du vil få endnu mere mod til at skabe kontakt til hende eller ham, du gerne vil møde. Lydfilen vil styrke dit selvværd og er ikke blot et “quick fix”, den er nøje designet til at skabe fundamentale forandringer samt udfordrer dine overbevisninger og giver dig mulighed for at ændre overbevisninger. Vil du gerne føle dig mere selvsikker? Vil du gerne føle dig endnu mere tiltrækkende? Vil du gerne have urokkelig mod når du ønsker at tage handling, når du er tiltrukket og forelsket? Denne kraftfulde NLP hypnose lydfil er særligt skabt til at fremkalde en sådan tilstand – en tilstand, der vil give dig handlekraft.


Hvis du gerne vil have resultater i et bestemt livsområde så find ikke ud af hvad folk med resultater gør, men find frem til hvordan de tænker! Når du begynder at tænke som en person, der opnår resultater i kærligheds- og datinglivet så vil du gøre det samme. Hypnose lydfilen er konstrueret på en sådan måde at du blot behøver at lytte til den og dit sind vil opfange alle de elementer du skal for at opnå forandring. Lydfilen vil motivere dig i kærlighedslivet og få dig til at føle dig selvsikker, sensuel og tilpas i din egen krop. Du vil have endnu nemmere ved at tage handling efter du har lyttet til denne lydfil og jo mere du lytter til den jo mere vil du bemærke hvordan at andre begynder at tage mere kontakt til dig. Hvad nytter det at du ved alle de rette ting at sige, hvis du ikke har modet til at skabe kontakt når du er forelsket?
Jeg har gennem årene arbejdet intensivt med både mænd og kvinder der gerne vil være bedre til at møde nye mennesker og finde den rette partner eller opleve endnu flere datingresultater for en kort eller længere periode. Det bedste du kan gøre er uden tvivl at forstærke din indre repræsentation. Din indre repræsentation er alt hvad der sker inde i hovedet – dine indre billeder, lyde, kropsfornemmelser med mere. Alt dette påvirker din ydre kommunikation og jo mere kraftfuld din indre repræsentation er, jo flere resultater vil du kort sagt få. Denne hypnose lydfil vil forstærke din indre repræsentation og den gør dette ganske effektivt. Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed.

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.

 

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler

Spar gode penge ved køb af hypnose lydfilerne i en samlet pakke.
Se mere her: Lydfilpakken