NLP hypnose lydfil – Føl dig fri

NLP hypnose lydfil – “Føl dig fri”

  • Udforsk dine fornemmelser
  • Rejs ud af begrænsninger ved at føle dig fri
  • Oplev en tilstand af frihed ud af enhver negativ situation
  • Hypnose lydfilen skaber store fundamentale ændringer

Omkring denne hypnose lydfil: Hvis du elsker loven om tiltrækning så ved du, at det er sagt, at hvad vi fokuserer på får vi mere af, og denne lydfil er særlig nyttig til at skabe store ændringer i livet. Det er en hypnose lydfil, der handler om at føle sig fri. Men selvom elementet at føle sig fri er simpelt, indeholder lydfilen indsigter, der hurtigt kan forvandle dit liv hvis du lader den… vær venlig at lade den gøre det. Hypnose lydfilen minder dig om, at det vigtigste i livet er at fremkalde en god, oprigtig fornemmelse og alt dette vil dit sind lære og huske alt imens du lukker øjnene og slapper af.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil – “Føl dig fri”

Længde: Mere end 36 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler