Køb NLP hypnose lydfil – Find tilbage til dig selv

NLP hypnose lydfil – Find tilbage til dig selv – mere selvværd og selvtillid

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd-findtilbage-til-dig-selv

(Uddrag fra lydfilen)

Køb NLP hypnose lydfilen: “Find tilbage til dig selv”

Find tilbage til dig selv med denne kraftfulde hypnose lydfil

  • Selvindsigt og selvkærlighed.
  • Mindre stress.
  • Mere selvværd og selvtillid.
  • Spirituel selvreflektion og personlig udvikling.
  • Indeholder kraftfulde NLP samt kraftfulde hypnose elementer, der vil skabe påvirkning uanset hvordan du lytter til dette.
  • Hvad, der sker i dit indre har effekt på din indre oplevelse, tilstand og dermed fysiologi og andre vil bemærke disse ændringer.

Selvhypnose filosofisk lydfil – “Find tilbage til dig selv” – til mere selvværd og selvtillid samt selvindsigt. Denne lydfil guider dig til mere selvværd og selvindsigt mens du lytter til den med lukkede øjne.
Dette er en filosofisk rejse, hvor du har mulighed for at frisætte ressourcer og skabe større muligheder. Der er mange tidspunkter i livet hvor tvivl kan bremse vores målsætning og gøre det besværligt at leve mere frit – denne hypnose lydfil vil fremme selvværd og selvtillid og forstærke dit forhold til dig selv! Lydfilen er især god til at styrke dit selvværd, og frem for at lægge vægt på et forhåndsbestemt emne lægger den mere op til at du selv bringer emner på banen, du ønsker forandring i, samt generel styrke og ressource-frisætning på alle områder i dit liv, hvor du føler det nyttigt. Lydfilen vil inspirere dig til endnu mere frihed og give dig handlekraft og bringe motivation frem i dig hurtigt og effektivt.

Længde: 18 minutter

 

Køb og download med lydfilpakken: Lydfilpakken

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler