NLP hypnose lydfil – Du er unik

NLP hypnose lydfil “Du er unik”

  • Omfavn dine iboende kendte og ukendte evner
  • Stå endnu mere ved dig selv
  • Tillid til din egen unikke natur
  • Udforsk den urokkelige kraft ved din egen unikhed
  • Omfavn styrken i det unikke i dit væsen

Omkring denne hypnose lydfil: At være unik vil ikke sige at være bedre end andre. Det vil blot sige at lytte til sig selv og følge sin egen iboende natur! Denne hypnose lydfil virker ved at fremkalde og udforske din iboende unikhed og den vil hjælpe dig til at stå ved dig selv på et dybere fundamentalt niveau. Omfavn dine iboende styrker og fremkald dine skjulte egenskaber ved at stå ved din urokkelige unikhed.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil “Du er unik”

Længde: Mere end 32 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler