NLP hypnose lydfil – Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet

NLP hypnose lydfil – Arbejd med negative oplevelser i Kærlighedslivet. Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd

(Uddrag fra lydfilen)

NLP hypnose lydfil: “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”

  • Kraftfuld NLP tidslinje resjse, der vil frisætte indre blokeringer fra “negative” oplevelser i kærlighedslivet
  • Håndtering af dybe fornemmelser i forbindelse med – knust hjerte, skilsmisse, afvisning, mislykket forhold mm
  • Håndtering af følelser, minder og episoder, der kunne bremse dig i fremtiden
  • Mulighed for afklaring og selvindsigt samt nyt mod på livet
  • Mulighed for håndtering af dybereliggende udfordringer eller blot mindre episoder, der kunne bremse din fremgang

Mange mennesker vil naturligvis tænke at de umiddelbart ikke har nogen dårlige minder i kærlighedslivet og at denne lydfil måske mere er til de, der har oplevet stærke negative oplevelser, men bemærk selv de mindste oplevelser af ubehag, eller endda en følelse af svigt fra en partner eller måske en mindre “ligegyldig” afvisning kan nemt lagre sig og skabe indre blokeringer, der med tiden gør at du ikke skaber handling og dermed skaber en føelse af begrænsninger på dette livsområde. NLP hypnose lydfil: “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”. En kraftfuld lydfil, der kan hjælpe dig til mere selvindsigt og forandring i kærlighedslivet. Denne lydfil er en tidslinje-rejse, der vil føre dig tilbage til tidligere episoder hvor du har mulighed for at frisætte indre blokeringer samt skabe positive forandringer i fremtiden. Arbejd med kærestesorg, få styrke til at overkomme skilsmisse og overkom eventuelle negative oplevelser samt tvivl på dig selv.

NLP hypnose lydfilen vil hjælpe dig til at finde troen på kærlighed igen og hjælpe dig fremad. Lydfilen giver dig mulighed for at arbejde med eventuelle dybereliggende udfordringer og eventuelle dårlige parforhold samt dårlige oplevelser i kærlighedslivet og i parforholdet. Den giver dig også mulighed for at reflektere over dating-udfordringer såsom afvisning eller følelsen af svigt samt tvivl på kærlighed i fremtiden. Hypnose lydfilen hjælper dig kort sagt til at overkomme negative oplevelser og dårlige tanker omkring dig selv og andre i kærlighedslivet og vil hjælpe dig i fremtiden. Det er vigtigt at håndtere uforløste fornemmelser og følelser, for at sikre at du ikke kommer i samme situation i fremtiden. Denne NLP guidet hypnose lydfil er nøje designet til at ændre dine overbevisninger samt give dig mulighed for at skabe positive forandringer i fremtiden.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil: “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”

Længde: 14 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler