NLP hypnose lydfil – Arbejd med negative oplevelser i Kærlighedslivet. NLP hypnose lydfil - Arbejd med negative oplevelser i Kærlighedslivet

(Uddrag fra lydfilen)

Pris: 99,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne.

Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling – Husk at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb, da linket vil blive ændret løbende.
Vigtigt: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Devotion Emotion uddeler ikke nye download-links og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

 

Længde: 14 minutter

  • Du kan trygt og nemt betale med kort.
NLP hypnose lydfil – Arbejd med negative oplevelser i Kærlighedslivet

Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet

  • Kraftfuld NLP tidslinje resjse, der vil frisætte indre blokeringer fra “negative” oplevelser i kærlighedslivet
  • Håndtering af dybe fornemmelser i forbindelse med – knust hjerte, skilsmisse, afvisning, mislykket forhold mm
  • Håndtering af følelser, minder og episoder, der kunne bremse dig i fremtiden
  • Mulighed for afklaring og selvindsigt samt nyt mod på livet
  • Mulighed for håndtering af dybereliggende udfordringer eller blot mindre episoder, der kunne bremse din fremgang

NLP hypnose lydfil: “Arbejd med negative oplevelser i kærlighedslivet”. En kraftfuld lydfil, der kan hjælpe dig til mere selvindsigt og forandring i kærlighedslivet. Denne lydfil er en tidslinje-rejse, der vil føre dig tilbage til tidligere episoder hvor du har mulighed for at frisætte indre blokeringer samt skabe positive forandringer i fremtiden. Arbejd med kærestesorg, få styrke til at overkomme skilsmisse og overkom eventuelle negative oplevelser samt tvivl på dig selv. NLP hypnose lydfilen vil hjælpe dig til at finde troen på kærlighed igen og hjælpe dig fremad. Lydfilen giver dig mulighed for at arbejde med eventuelle dybereliggende udfordringer og eventuelle dårlige parforhold samt dårlige oplevelser i kærlighedslivet og i parforholdet. Den giver dig også mulighed for at reflektere over dating-udfordringer såsom afvisning eller følelsen af svigt samt tvivl på kærlighed i fremtiden. Hypnose lydfilen hjælper dig kort sagt til at overkomme negative oplevelser og dårlige tanker omkring dig selv og andre i kærlighedslivet og vil hjælpe dig i fremtiden. Det er vigtigt at håndtere uforløste fornemmelser og følelser, for at sikre at du ikke kommer i samme situation i fremtiden. Denne NLP guidet hypnose lydfil er nøje designet til at ændre dine overbevisninger samt give dig mulighed for at skabe positive forandringer i fremtiden.

Lyt ikke til denne lydfil, når du kører bil, da det vil bringe din sikkerhed i fare. Lyt kun til dette når du ikke laver andet, der kræver din fulde opmærksomhed.

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.

 

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler

Spar gode penge ved køb af hypnose lydfilerne i en samlet pakke.
Se mere her: Lydfilpakken