Køb NLP hypnose lydfil – Affirmations til mere selvværd og fornyelse

Affirmations til mere selvværd og fornyelse

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd-affirmations

(Uddrag fra lydfilen)

VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Pris: 49,- kr.

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Længde: 14 minutter

  • Du kan trygt og nemt betale med kort.
Køb NLP hypnose lydfilen: “Affirmations til mere selvværd og fornyelse”

NLP Hypnotisk mp3 lydfil, der indeholder Affirmations/bekræftelser, der er designet til at frisætte indre blokeringer og støtte dig til mere selvværd

  • Tonsvis af kraftfulde affirmations, der vil omprogrammere dine indre processer til mere selvværd og forandring
  • Lyt til dette mens du slapper af i fred og ro du behøver ikke være i en dyb tilstand for at opnå forandring
  • Indeholder kraftfulde NLP samt kraftfulde hypnose elementer, der vil skabe påvirkning uanset hvordan du lytter til dette
  • Affirmations virker – indre dialog og hvad, der sker i dit indre har effekt på din indre oplevelse samt tilstand og dermed fysiologi og andre vil bemærke disse ændringer
  • Erstat gamle begrænsende tankemønstre med nye kraftfulde perspektiver

Hypnose lydfil affirmations til mere selvværd, selvtillid og succes. Affirmations/bekræftelser kan skabe positive muligheder.

Gaven ved denne hypnose lydfil er uden tvivl kombinationen af kraftfulde NLP hypnotiske elementer blandet med affirmations, der gør lytteren endnu mere modtagelig overfor disse nye støttende affirmations. Du behøver ikke være i en dyb tilstand for at opleve effekten af denne lydfil, blot slap af og lad tankerne flyve.
Hvad er Affirmations?
Affirmations/bekræftelser er blot et statement, f.eks “Jeg er selvsikker” og selvom du måske ikke tror på hvad du siger vil dit sind opfange disse Affirmations/bekræftelser og forene dem i dig og dermed omprogrammere dit sind til at skabe en ny og endnu mere støttende adfærd. Disse affirmations vil med tiden blive en del af dine nye overbevisninger og du vil bemærke denne ændring i din virkelig verden og adfærd.

Hvorfor Affirmations/bekræftelser?
Den indre dialog har effekt på vores indre processer, vores indre tilstande og vores fysiologi, der medfører en endnu mere støttende adfærd. Derfor er det især vigtigt hvad vi siger til os selv. Det er således at hvis vi ikke giver vores hjerne noget at fokusere på eller noget at arbejde med bevidst, vælger vores hjerne nemlig selv noget, og det hjernen vælger er typisk at blive ved med at tænke i de samme mønstre, den altid har gjort. Derfor er det virkelig vigtigt at give hjernen et kraftfuldt input, og på samme tid er det vigtigt at omprogrammere hjernen til at begynde at tænke mere støttende helt automatisk. Når du ændrer dine tanker, ændrer du din indre tilstand og dine indre processer.
De fleste mennesker render rundt med en indre dialog af “Jeg dur ikke til noget!” “Jeg er ikke god nok“.
Med Affirmations kan du skabe positive forandringer, da du får et meget kraftfuldt indput, der skaber stor påvirkning på din indre såvel som din ydre oplevelse samt kommunikation.
Du ved måske at mange inden for personlig udvikling vil sige at det, du fokuserer på vokser, eller det du fokuserer på får du mere af… derfor er Affirmations virkelig et godt værktøj, der vil bringe dig forandring. Foruden Affirmations indeholder denne lydfil også NLP og hypnose sprogmønstre samt tonsvis af skjulte kommandoer, der alt sammen vil frisætte indre blokeringer samt forstærke dine resultater.

 

Hvorfor virker disse guidet hypnose lydfiler?

Information om guidet hypnose lydfiler

Hypnose er først og fremmest veldokumenteret og hypnose lydfilerne er i sig selv fyldt med kraftfulde hypnotiske forslag samt tonsvis af sprogmønstre og indflydelse og meget mere, der vil påvirke dig positivt. Hvis du kan lide lydfilerne er det især en god ting – de virker nemlig bedst når du kan lide at lytte til dem. Dit sind vil have nemmere ved at tage imod de mange, mange, mange avancerede forslag dit ubevidste sind opfanger. Lydfilerne kan ikke få dig til noget du ikke vil. Lydfilerne kan ikke gøre noget mod din vilje og kan ikke få dig til noget, der strider imod dine grundlæggende værdier som menneske.
Hypnose lydfilerne giver dig kort sagt et kraftfuldt input – et input, der erstatter eventuel tvivl og negativ indre dialog med mere og frembringer en mere støttende indre tilstand. Hvis du kan lide lydfilerne anbefales det at lytte til dem så meget som muligt – de vil kort sagt omprogrammere dine indre processer til at give dig en endnu mere støttende adfærd. Mange har normalt en negativ indre dialog og ved at lytte til disse lydfiler vil du ændre din indre tilstand og begynde at få nye overbevisninger. Udfordringer er ofte et resultat af en negativ indre dialog.

Forholdet mellem krop og sind
Kort sagt bliver ydre begivenheder samt oplevelser filtreret gennem dit filter i hjernen. Når dine ydre oplevelser har været gennem filteret i hjernen, hvor der generaliseres, udelades samt forvrænges har du en indre oplevelse – indre tilstand – og du har dermed en indre dialog eller indre stemme hvor du siger ting til dig selv såsom – “Jeg er god nok” eller “Jeg er ikke god nok”. Din indre dialog er ganske enkelt et resultat af din indre oplevelse – men du kan ændre din indre oplevelse ved at ændre din indre dialog og en måde at gøre dette på er ved at lytte til et kraftfuldt input. Mange mennesker bemærker ikke selv hvordan deres indre dialog er. Nogle mærker nærmere en fornemmelse, andre ser billeder mv. Hvis du lytter til hypnose lydfilerne en eller to gange vil du naturligvis få det godt, men det vil ikke være vedvarende. Det er kritisk vigtigt at lytte til hypnose lydfilerne fast, da mange allerede har en stærk negativ indre dialog samt indre oplevelse og ved at lytte flere gange til hypnose lydfilerne vil hypnose lydfilernes overbevisninger langsomt – permanent – begynde at blive dine nye overbevisninger (hvis du har lyst). Hypnose lydfilerne er som at spise sundt – få gange er ikke nok! – men et mere kontinuerligt, vedvarende input skaber endnu stærkere fundamentale, sunde forandringer. Det anbefales at lytte til lydfilerne når du har lyst. Hypnose lydfilerne er ekstremt kraftfulde – de kan ikke få dig til noget du ikke selv ønsker. Hypnose lydfilerne er nøje designet til at dit ubevidste sind opfanger alt hvad der skal til for at du opnår endnu flere resultater. Hypnose lydfilerne er indtalt med oprigtig indlevelse og passion – dette er kritisk vigtigt og essentielt – for det vil kort sagt gøre at du vil være endnu mere modtagelig overfor de mange forslag – da taleren tror på disse ord frem for blot at sige det. Lydfilerne vil skabe kraftfulde forandringer vær venlig at lade dem gøre det.

 

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler

Spar gode penge ved køb af hypnose lydfilerne i en samlet pakke.
Se mere her: Lydfilpakken