NLP hypnose lydfil – Affirmations til mere selvværd og fornyelse

Affirmations til mere selvværd og fornyelse

Køb-Hypnose-lydfiler-mod stress-angst-depression-panikangst-nervøsitet-usikkerhed-ptsd-negative tanker-hypnose-lydfiler-til-mere-selvtillid-selvværd-affirmations

(Uddrag fra lydfilen)

NLP hypnose lydfil: “Affirmations til mere selvværd og fornyelse”

NLP Hypnotisk mp3 lydfil, der indeholder Affirmations/bekræftelser, der er designet til at frisætte indre blokeringer og støtte dig til mere selvværd

  • Tonsvis af kraftfulde affirmations, der vil omprogrammere dine indre processer til mere selvværd og forandring
  • Lyt til dette mens du slapper af i fred og ro du behøver ikke være i en dyb tilstand for at opnå forandring
  • Indeholder kraftfulde NLP samt kraftfulde hypnose elementer, der vil skabe påvirkning uanset hvordan du lytter til dette
  • Erstat gamle begrænsende tankemønstre med nye kraftfulde perspektiver
  • Affirmations virker – indre dialog og hvad, der sker i dit indre har effekt på din indre oplevelse samt tilstand og dermed fysiologi og andre vil bemærke disse ændringer

Hypnose lydfil affirmations til mere selvværd, selvtillid og succes. Affirmations/bekræftelser kan skabe positive muligheder.

Gaven ved denne hypnose lydfil er uden tvivl kombinationen af kraftfulde NLP hypnotiske elementer blandet med affirmations, der gør lytteren endnu mere modtagelig overfor disse nye støttende affirmations. Du behøver ikke være i en dyb tilstand for at opleve effekten af denne lydfil, blot slap af og lad tankerne flyve.
Hvad er Affirmations?
Affirmations/bekræftelser er blot et statement, f.eks “Jeg er selvsikker” og selvom du måske ikke tror på hvad du siger vil dit sind opfange disse Affirmations/bekræftelser og forene dem i dig og dermed omprogrammere dit sind til at skabe en ny og endnu mere støttende adfærd. Disse affirmations vil med tiden blive en del af dine nye overbevisninger og du vil bemærke denne ændring i din virkelig verden og adfærd.

Hvorfor Affirmations/bekræftelser?
Den indre dialog har effekt på vores indre processer, vores indre tilstande og vores fysiologi, der medfører en endnu mere støttende adfærd. Derfor er det især vigtigt hvad vi siger til os selv. Det er således at hvis vi ikke giver vores hjerne noget at fokusere på eller noget at arbejde med bevidst, vælger vores hjerne nemlig selv noget, og det hjernen vælger er typisk at blive ved med at tænke i de samme mønstre, den altid har gjort. Derfor er det virkelig vigtigt at give hjernen et kraftfuldt input, og på samme tid er det vigtigt at omprogrammere hjernen til at begynde at tænke mere støttende helt automatisk. Når du ændrer dine tanker, ændrer du din indre tilstand og dine indre processer.
De fleste mennesker render rundt med en indre dialog af “Jeg dur ikke til noget!” “Jeg er ikke god nok“.
Med Affirmations kan du skabe positive forandringer, da du får et meget kraftfuldt indput, der skaber stor påvirkning på din indre såvel som din ydre oplevelse samt kommunikation.
Du ved måske at mange inden for personlig udvikling vil sige at det, du fokuserer på vokser, eller det du fokuserer på får du mere af… derfor er Affirmations virkelig et godt værktøj, der vil bringe dig forandring. Foruden Affirmations indeholder denne lydfil også NLP og hypnose sprogmønstre samt tonsvis af skjulte kommandoer, der alt sammen vil frisætte indre blokeringer samt forstærke dine resultater.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

NLP hypnose lydfil: “Affirmations til mere selvværd og fornyelse”

Længde: 14 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler