NLP hypnose lydfil – Åben din iboende livskraft

Spirituel hypnose lydfil: “Åben din iboende livskraft”

  • Udforsk din åbenhed
  • Bryd begrænsende mindset og tankemønstre
  • Inviter flere muligheder ind i livet
  • Åben dit sind til forandring
  • Åben dit sind på et dybere fundamentalt niveau

Omkring denne spirituelle hypnose lydfil mod lavt selvværd mm. “Åben din iboende livskraft”
Denne spirituelle hypnose lydfil vil give dig mulighed for at udforske din åbenhed. Åbenhed til mange af livets aspekter. Det er en utrolig kraftfuld hypnose lydfil, der kan være  støttende for mennesker med særlige egenskaber og evner i det spirituelle. Den kan også være støttende for mennesker, der ønsker at invitere flere muligheder ind i livet. Hypnose lydfilen handler om at udforske samt udfordre din åbenhed på et fundamentalt niveau, sådan at du kan omfavne mere glæde i livet.

Download nu!

Ved køb accepterer du handelsbetingelserne(link).

Spirituel hypnose lydfil: “Åben din iboende livskraft”

Længde: Mere end 15 minutter

Pris: 102,- kr.
VIGTIGT: Det er dit ansvar at kontakte Devotion Emotion, hvis du mod forventning oplever problemer med at downloade dit køb. Du vil blive ført videre til dit downloadlink efter fuldført betaling. Så snart din betaling er blevet registreret, sendes der også et ekstra link til den mail, der er forbundet med dit køb (der kan gå op til flere timer før end du modtager denne mail). Husk at tjekke mail-spamfilter hvis du ikke modtager mail fra os.

Krav/anbefalinger til download (uddrag af handelsbetingelser)
Det forventes at du som kunde benytter Firefox browser til at downloade dit køb. Devotion Emotion garanterer ikke at digitale køb kan downloades ned på tablets, telefoner eller lignende. Derfor forventes det at du som kunde benytter en pc/computer til køb af produkter eller om ikke andet til download af produkt via Firefox browser, da andre browsere såsom Microsoft Edge kan skabe problemer med download. Devotion Emotion hjælper som udgangspunkt ikke kunder med at downloade produkter, med mindre der er tale om download via pc med Firefox browser.

Devotion Emotion uddeler ikke nye downloadlinks og hjælper ikke med download, hvis du kontakter os senere end 14 dage efter dit køb. Det er dit ansvar at downloade dit køb ned på din computer direkte efter køb. Downloadlinks vil blive ændret løbende, og der er ingen garanti for at dit downloadlink er gyldigt når der er gået over 14 dage efter dit køb.

Brug for hjælp? Skriv til: kontakt@devotionemotion.dk

Oversigt over alle NLP hypnose lydfiler: NLP Hypnose lydfiler